תגידו.....שאלה והתלבטות

תגידו.....שאלה והתלבטות

כמידי יום ראשון אצלנו בעבודה יש ישיבת צוות.במשך השנים התווספו אנשים חדשים והותיקים [מן הסתם בשיכבת הגיל שלנו ומעלה]נהיו מיעוט .גם תנאי העסקת הותיקים טובים יותר.התהוו מעין שתי קבוצות והבעיה שלי שהותיקים לא מעזים להביע את דעתם האמיתית בכל מיני עניינים,או להביע התנגדות כשצריך ושותקים.מה שקורה שאני היחידה שמעירה על ענייני עבודה כמובן שלא נראים לי[כשכבר איני יכולה להתאפק]ומוצאת את עצמי " מותקפת" מצד החדשים יותר. לא יודעת אם שווה כל הענין. טוב..נראה איך תעבור הישיבה היום. איך הייתם נוהגים?להגיד מה שעל ליבכם במחיר חברתי לא פשוט?

ben 911

New member
ואני חושב שדוקא מתוקף היותכם ותיקים

יש לתת לדבריכם את הכבוד הראוי לו...בתנאי כמובן שדבריכם עיניניים ומועילים.. איך שאני מכירותך מרי ותרשי לי בהזדמנות חגיגית זו להחמיא לך...דברייך תמיד מועילים ועיניניים. כך שאני לא מבין, מה הבעיה? למה מתקיפים אתכם? זה קטע כזה של קנאה לגבי השכר? ידוע שהחדשים מתקבלים בתנאים נוקשים יותר..(על סמך הנסיון עם הותיקים) כאילו מה?

בן....זאת לא רק בעיה בין

ותיקים לחדשים אלא המעסיקים שונים [עמותה] ולכן התנאים שונים ויש קנאה . כמובן שבהערותיי אני מתייחסת לענייני עבודה בלבד. הבעיה הכי גדולה בעיני "כשמטאטאים " מתחת לשטיח ונמנעים מלומר מה שחושבים כדי לא לריב. בקיצור.....הותיקים אמרו את דעתם....היה ויכוח.....שניים חזרו בהם מיד
......לפחות שמחה שהבעיה הוצגה.

למעלה