תגידו, קורה לכם

ראסטלין

New member
גם פה

אבל רוצה להיות שם

אז תעביר תמכשיר חמוד

זה לא מיקרופון
אם תשחרר את זה זריז אני אהיה כאן, שם ואיפה שבא לי

shayCn

New member
אצלי זה להיפך

אני לוחץ ורואה את הניק ומחייך לעצמי 'באיזה סרט הוא חי שהוא ילדון'

A M S T A F1

New member
כשהייתי בתיכון בי נישבעתי שבנות 17 זה כבר צני

צניחה חופשית צניחת רחם
זקנות מיללות
איחסה שאני אצא עם בנות 17 בלעעע
אבל היום אני מבין שזו הייתה טעות
כמו שאומר אובמה

שוו בנפשכם לרגע, כיצד היה נראה העולם...

אם הגיל הכרונולוגי של האדם, היה מוצנע כמו למשל, אורך איבר המין הגברי.

מה בחורה עושה כשהיא נכנסת לאתר היכרויות? דבר ראשון רצה בבהלה לפילטר הסינון (כשליבה דופק במהירות וזיעה קרה שוטפת את פניה), כדי להזין מייד את הגיל המקסימלי הרצוי, כדי שחס וחלילה לא תפנה לאיזה תרח שגדול ממנה ב 15 שנה (שבמקרה נראה כמו בראד פיט, ורווק, אבל עדיין, 15 שנה..). אבל כעת, היא לא תוכל לעשות את זה, כי כמו שגברים לא חושפים את אורך איבר מינם בפורום היכרויות, כך גם גילם לא יהיה חשוף. זהו פרט מוצנע, שהיא תלמד עליו רק בדייט שני או שלישי (או לא יודע, כל אחת ומתי שהיא נוהגת לגלות את אורך איבר המין של הדייט שלה). ואז היא תאלץ לסנן לפי קריטריונים "הזויים" כמו סטטוס ושאיפות (פרוד/רווק/יש ילדים/רוצה עוד ילדים/לא רוצה עוד ילדים...). רק תחשבו כמה עוד אופציות יפתחו באופן מיידי עבור כל אחד ואחת...

ובשוק העבודה, מחלקת הגיוס לא תזרוק את קורות החיים של יוסי לפח האשפה, רק כי עבר גיל 45...

איזה עולם טוב זה יכול להיות...

Imagine...

goldy

New member
תגיד, קרה לך פעם

שהיו לך סטנדרטים, וככל שהזמן עבר כך העדפתה לישמוח על מה שיש?

לא.

וזה גם לא ממש מדויק. אתה יכול לשמוח עד מחר, אבל תמשיך לקבל סירובים כי בשוק העבודה הפרטי, אגף כוח אדם לא רוצה לשמוע עליך אחרי גיל 45.

BW37

New member
מה עשית את גיל 45 ?

אם הפכת המבורגרים במקדונלד עד גיל 40 ואז עשית תואר ראשון
תהיה לך בעיה
אבל אם במשך 20 שנה, התקדמת עלית בפירמידת הניהול והידע
אתה תמצא עבודה גם בגיל 45

אבל לא כולם יכולים לעלות בפרמידת הניהול

כלומר זו לא עצה שכולם יוכלו באמת ליישם, כי זו פירמידה. לא צריך כל כך הרבה מנהלים.

דווקא שמעתי מלא מעט אנשים, שלא להתקדם לעמדות ניהול, ולהישאר בעמדה נמוכה שהפרודוקטיביות/ערך שלה אינם מוטלים בספק, זו דרך בטוחה יותר לשמר את ערכך גם בגילאים המאוחרים שמתים כבר להעיף אותך לעזאזל (45 ומעלה).

goldy

New member
הבנתך אינה מדוייקת:

מטרת העסק היא ללקק לבעלים, "להרוויח כסף" זו תופעת לוואי ו"להכין המבורגרים" זה סעיף בטופס.
ככל שאתה בכיר יותר כך אתה חייב להיות פוליטיקאי טוב יותר: אם בקצונה זוטרה מספיק להחמיא מידיי פעם לבוס ולתת לו קרדיט חלקי על שעשה כלום, הרי שבדרגות הגבוהות ממש אתה חייב להיות "אולמרט": בוט מושלם שאצלו להפסיק ללקק = בהכרח להפסיק לינשום.

ככל שאתה בכיר יותר כך אתה חייב להיות אפס גדול יותר, וכל ניסיון לעצמאות כלשהי / חשיבה ידוכא מייד באמצעות פיטורים.
שאל את אנשי הקבע מה ההבדל בין לחתום חמש שנים בשביל רס"ן, לבין לקבל אישור לחתום עוד שבע שנים בשביל סא"ל.

|הפתעה|: "45+" זה סעיף בטופס - "גיל כרונולוגי" = מוכשר יתר. כשאתה נער אפשר לחרטט אותך ב100%, כי הדבר היחיד שאתה יודע הוא ש"אם תעבוד אז תקבל כסף". לכן מעסיקים מעדיפים צעירים.
ככל שאתה מתבגר כך אתה מבין ש"כסף" זה סעיף בטופס, עמיתייך הכלומניקים הם העתיד שלך אם תישאר, מי שממנה כלומניקים למנהלים לא רוצה את הצלחת העסק,
ושהלקוחות כ"כ מטומטמים; שאם היה להם טיפת מוח הם היו שמחים לסגת אל משק אוטרקי.
זאת בעיה להמשיך לנצל אותך כנער כשאתה עם ניסיון של מבוגר; אז המעסיקים כותבים בטופס <שקר כלשהו> ואתה נישאר מובטל.

BW37

New member
עיקרון הפיטרי

עקרון ניהול ידוע
אדם יקודם כל עוד הוא מוכשר ומציח , ולכן יעלה בסולם
הוא יפסיק לעלות, בתפקיד שבו יבצע הכי גרוע את התפקיד, כי אם היה מבצע טוב את התפקיד היה מקודם
לכן כל אדם שנמצא בתפקיד מסוים מעל זמן מסוים, הוא בעצם האיש הכי פחות מתאים לתפקיד.

למעלה