תגידו.. קורה לכם ש.... ?

תגידו.. קורה לכם ש.... ?

אתם כבר מתחילים לחשוב באנגלית בגלל המייפל? אלוהים אדירים, אני מוצאת את עצמי חושבת באנגלית
השתגעתי?
אגב, סתם לספר לכם.. המאסטר של הגיילד שלי וחברה שלו (גם במייפל וגם בחיים האמיתיים) כנראה יגיעו לבקר כאן בישראל במיוחד בשבילי
וואוו אני מה זה מתרגשת... מתה לפגוש אותם.. זה כבר הפך להיות חברות גם בMSN

ReallyWrong

New member
פעם ב, כן

וזה ממש משעשע אותי, אבל זה בטח ייפסק ממש תיכף כי לא יהיה לי זמן למייפל
ממש מגניב שהם באים בשבילך! הלוואי שהייתי פוגשת אנשים נורמליים במייפל חח :)

ReallyWrong

New member
ברה, כמו כל העולם בערך ../images/Emo6.gif

כל האנשים הנחמדים שהכרתי נטשו את המשחק

../images/Emo10.gif

הגרעין העיקרי של הגיילד שלי נמצא כבר המון זמן, עוד לפני שהיה את ההאק של הגיילדים. כמעט בכיתי כשהכל קרס אז. אבל המאסטר פתח אחד חדש והוסיף את רוב האנשים. אני ממש אוהבת אותם ! ואני אוהבת את רשימת החברים שלי. יש ביננו יחסים מאוד חברותיים
בקיצור, נהנית יותר מהחברה במיפפל מאשר מהמשחק עצמו לפעמים

Guid

New member
אני גם בווינדיה, איזה גילד זה?

אני נמצא בגילד שרואים שיש בין החברים קשר מסויים, וגם המאסטרית נורא נחמדה. אבל עדיין לא פיתחתי שום קשר עם אף אחד שם... יפה לך שיש לך חברים אמיתיים במייפל. D:

ReallyWrong

New member
אוי, הלוואי עליי ../images/Emo122.gif

אצלי ממש לא ככה, המשחק מתחיל לשעמם ואנשים נחמדים כבר הרבה זמן לא פגשתי, יצא שבינתיים כל פעם אני מתחברת-משתעממת ויוצאת אחרי 5 דקות. [ברמה הקודמת הייתי תקועה שבועיים, וברמה הנוכחית אני גם משהו בסגנון. וזה לא שאלו רמות ממש גבוהות שקשה לעלות, 49-50]

ReallyWrong

New member
עליתי כבר לפני שבועיים,

הבעיה היא שעשיתי CPQ מרמה 32 בערך ואני לא סובלת אותו יותר, כרגע אני עושה קווסטים וזה איטי מאוד אבל קצת פחות משעמם, למרות שאחרי קווסט-שניים אני מתייאשת ומתנתקת. יש לי בעית שיעמום מאוד קשה כנראה חח
בכל מקרה כשאני אעלה ל51 אני אנסה לעשות לודי מייז, אולי זה ירענן קצת

icy woman

New member
הרבה מהגולשים פה בברה

והם נחמדים. פשוט לא ידעת לחפש...

IceFairy

New member
אכן כן, אפילו הבן שלי כבר אומר לי

הרבה יותר קל לי לכתוב באנגלית מאשר בעברית, אצלי זה היה מאז ומתמיד, כי אני גם קוראת ספרות ומאמרים באנגלית. לגבי הגילד, בעד מליונים לא הייתי מחליפה את הגילד שלי, הם מקסימים וממש כיף לי איתם. יש לי כמה חברים אמיתיים במייפל וכמו שאת אומרת, המשחק הפך להיות לא רק אימונים אלא גם סתם להסתובב יחד, לקשקש ולצחוק וכן, גם אצלי הם ב-MSN.

MiRi XD

New member
ולא רק זה..

אני מקלידה באנגלית כ"כ מהר שאבא שלי בהלם כול פעם שהוא מסתכל עליי מקלידה באנגלית..

MiRi XD

New member
וגם-------

כמו כולם גם החברים שלי(ולאו רק בגיילד) הם חברים אמיתיים.. אנחנו עושרים אחד לשני, תורמים כסף כשצריך(רק לפני שעה וחצי קיבלתי 500K מחבר טוב שלי, ועגילים מחבר שלי) ובגלל שיש לי כמה בעבודה שניה(אססין ברמה 36, קוסם קרחברק ברמה 39, בנדוד שלו נראלי בנדיט(לא זוכרת) ברמה 50+ קלריק ברמה 59, קוסם אשרעל רמה 38, נו הבנתם ת'נקודה) אז עשינו פגישה(אני, האססין,הקוסםאשרעל,החבר שלי,והחברה של האססין)במרפאה בקרנענג, אחרי זה הלכנו להשתגע בFM(בצ'נאל פנוי), ואז הוחלט לסוע לאורביס לעזור לי ולחברה של האססין לעלות לרמה 30(שתינו ב-29), אבל בגלל אני והיא היינו צריכות ללכת, בוטל.. וסורי על המגילה.. LOL

ToryMaster

New member
לא קשור למייפל האמת

ברוב הפעמים אני חושבת באנגלית בכל מקרה, יש הרבה מצבים שבהם אני מגיבה אוטומטית למה שמישהו אמר, באנגלית, או שאני עוצרת את עצמי ממש לפני ובכוח מכריחה את עצמי לומר את זה בעברית.

למעלה