תגידו, מישהו שמע על...

חחח...את חמודה ../images/Emo140.gif

אני דווקא הולכת להתקלח ולהרים רגליים הגיע זמן לנוח מעמל היום

אני הצבעתי ש"ס

למרות שאני לא סובל אותם. אולי בגלל שהרב עובדיה הבטיח גן-עדן... מצד שני, מה אני אעשה בכלל בגן-עדן של פרענקים? אולי אני אמצא כמה אשכנזים ונפתח לנו שולחן. <היום בבוקר נכנסתי מאחורי איזו מחיצה, עשיתי שם מה שעשיתי, שלשלתי מה ששלשלתי, ויצאתי בשקט. ברור שאח"כ אני לא מתפאר יותר מדי במה שעשיתי שם... מדינת ישראל, בית-הכסא שלי!>

הבהרה

עקב דיון קצר במסרים. החכי"ם של ש"ס הם אלו שאני לא סובל, ולא חלילה את אחי בני עדות המזרח... (אותם אני דווקא מחבב ביותר, רק ש... נו, תחומי עניין עדתיים שונים וכאלה (בעיקר במובן הגסטרונומי, יחסר לי מאוד שם הגפילטע..) עד כאן ההבהרה, בברכת: לא מסבירים בדיחות.אמן.

הצבעתי לעמיר פרץ ../images/Emo20.gif

האיש אמר דברים שאני מאמין בהם, ההתנהלות שלו מצאה חן בעיניי והערכתי מאד את העמידה שלו מול ההתקפות הגזעניות עליו, המתוחכמות יותר ("ארץ נהדרת", הקמפיין של "קדימה") והמתוחכמות פחות(ותיקי סניף גבעתיים של "העבודה"). כתבו עליו בעיתון שהוא עשה שגיאות של טירון. אם הכוונה לכך שהוא לא התרפס בפני פרס וברק כדי להשאיר אותם ברשימת "העבודה", אין לי אלא לקוות שימשיך לעשות שגיאות כאלה גם בעתיד. גם רשימת "העבודה" אטרקטיבית בעיניי, אבל אלמלא עמד בראשה עמיר פרץ, אולי גם אני הייתי מצביע לרשימת הגימלאים.

אטיוד5

Active member
האיש לא "אומר"

הוא בעיקר צועק וצווח. בענין פרס אני מסכים אתך. הוא הסיבה שלא הצבעתי קדימה.

אלי ו.

New member
כי היא עדיין בעיקר גימיק בחירות

כמו כל ח"כ חדש צריך לחכות ולראות מה היא שווה בעבודה החדשה שלה כמחוקקת.

למעלה