תגידו...מה עושים?

JennyBazz

New member
בטח, לקחת את הרגליים לבית הספר...

אני גרה מאוד רחוק מבית הספר, יותר מ3 קילומטרים... איך אני לעזאזל אקח את הרגליים שלי ואלך?! אני אפילו לא יודעת את הדרך!

את מדברת על ברנר?!

זה כבר סיפור אחר. ברנר הוא בצפר שהחטיבות שממנו באו (ברנר ופיינשטיין) לא כאלה רחוקים ממנו. כמעט כל התלמידים גרים באיזור של ה20דקות הליכה (הכי רחוק... באיזור תקומה שמה). מי שלא גר באיזור הוא מי שעבר דירה, שזה כבר קונספט אחר. הבחור שדיבר אמר שהוא לוקח קו 99 שזה אומר באיזור של וולפסון... העיר.. זה בדיוק 15-20 דקות הליכה ברגל. לא צריך להיות שמנים ולחכות לאוטובוס 30 דקות כשאפשר לביינתים כבר להיות בבצפר.

כן, להתלונן בחברה.

יש להם אתר. וטלפון. ואם לא יעזור , גם במשרד התחבורה. בסוף זה יסתדר.

MoR ShIrAz

New member
תשובה

איפה משרד התחבורה נמצא

בגוגל. לעזור לך לחפש?

אפשר גם דרך אתר תלונה. שם יש קישורים ישירים לכל המקומות האפשריים. דרך אגב, מישהו רוצה כאן להתנדב לאתר שלהם? הם מחפשים מתנדבים.

הנה הקישור

משרד התחבורה http://www.mot.gov.il/wps/portal/HOME/HE_MOT/index.jsp?subject=HE_MOT_32 יש שם הפניות. לקרוא ולמלא היטב את ההוראות. זו הכנה טובה מאד למבחנים שעוד יהיו לך.

Blade Of Fire

New member
ברוכים הבאים לעולם ללא תחרות

המנהלים של החברה שמים פס על כולם, לא אכפת להם מהתלונות כי היי-אם לא תסעו איתנו, לא תסעו בכלל. יחי המונופול, הקפיטליזם והאמריקניזציה! מה? תתעלמו

MoR ShIrAz

New member
סבבה, אז..

אירגנו כמה חבר'ה, נלך שבוע הבא לתחנה המרכזית לנסות לדבר עם המנהל, ומשם נלך לבניין העירייה להגיש תלונה.... כל מי שרוצה לבוא מוזמן.. כי זה באמת בלתי נסבל \:

MoR ShIrAz

New member
לא חושב שבאינטרנט כבר הכל אפשר

הם מסננים כרגיל... והשארתי לך מסר באישי :]

תבקשו את עזרת הנהלת בית הספר.

פניה של המנהלת תראה מכובדת יותר. אפשר גם לשלוח מכתבים חתומים בחתימות רבות לעיתונים.

למעלה