תגידו...מה עושים?

danieli rose

New member
תקנה כרטיסיה של דן הכיטוב :)

ופאק נסעתי היום שעה ורבעעעעעעעעע ימח שמו של 98 :|

אני מקבלת מהבצפר כרטיסיות

רק לקווים :\ אין לי מלא כסף לנסיעות האלה כל פעם.. צריך לארגן משהו שכולם יחתמו עליו ולהתלונן שאנשים פאקינג צריכים להגיע לבצפר שלהם ושיתנו יותר תדירות של קווים...אחרת כל העולם עולה על אוטובוס אחד ..ותאמינו לי זה ממש לא טוב וזה ככה בכל הקווים לפי מה שהבנתי לא רק 98 :\ במיוחד אלה שמסיעים לכיוון בתי ספר

bft02

New member
שמעי..

אני מאמין שיש להם בעיות חמורות שם עם הנהגים והלוח זמנים... והם די מודעים לבעיה. לפי דעתי מחאה לא בדיוק תשפר את המצב. פשוט שבוע ראשון זה לחץ,וזה יעבור.

להחתים אנשים נגד החברה

שעושה מה שהיא רוצה בפ''ת להציף את משרד התחבורע בתלונות ככה זה לא יכול להימשך השירות בפתח תקוה קטסטרופה אני שגר ברמת גן לא עולה על קווים 55 ו68 בגלל השירות הגרוע 2.לדרוש ממשרד התחבורע לאפשר לדן לעלות נוסעים בתוך פתח תקוה לקווים 66,82,92,

Rot3m

New member
...

דווקא 24 בא ממש מהר היום (סיימתי ב-14:30 והוא בא אחרי 2 דק'). אבל בעיקרון הם באמת עשו בלאגנים כל הזמן הם משנים מסלולים.

JennyBazz

New member
באמת! צריך איזה עצומה\הפגנה!

כדי להספיק לבית הספר, אני צריכה לקום ב6 בבוקר כדי להיות בתחנה ב7, אני נוסעת בקו 22\24\26. 24 ו-26 בכלל לא מגיעים ממש בקושי, ו22 מגיע כול שעה! התחנה מפוצצת בעיקר בתלמידים מסכנים שכדי לא לאחר קמים ב6 בבוקר ומגיעים לבית הספר 40 דקות לפני שהלימודים מתחילים! אפשר עדיין לישון בבית ב40 הדקות האלה! זה מלא זמן! הם מחכים לאוטובוס וסובלים בידיוק כמוני לקום ב6 בבוקר, כי ב7:30 או ב7:15 אין אוטובוסים! האוטובוס מגיע ב7 וב7:25 בערך אני כבר בבית הספר שלא לדבר על זה שהאוטובוס מפוצץ לגמרי ואי אפשר לזוז ולנשום בו, זה ממש זמן מבוזבז! אני יכולה לישון בכול הזמן הזה שנשאר לי! האוטובוס מגיע כול שעה\40 דקות וזה ממש עיצבון! מה הבעייה שלהם לשלוח עוד אוטובוסים? ככול שיותר? הדרך הלוך ממש סיוט יותר גרועה מהדרך חזור למרות שהדרך חזור גם לא משהו. מתי שהאוטובוס 24 מגיע ליד בית ספר עמל ב' בסוף הלימודים הוא ריק ואחרי 2 תחנות זה ממש גיהנום! איזה 150 תלמידים מסכנים עולים על האוטובוס המסכן הזה וממש אי אפשר לנשום בו, והם צועקים כמו מטורפים ועושים בלאגן מאוד גדול באוטובוס ולנהג קשה לנסוע עם כול כך הרבה ילדים קטנים ומעצבנים שצורחים כמו משוגעים והצפיפות המעצבנת הזאת! חייבים לעשות משהו, אנחנו גם ככה סובלים בבית הספר ועכשיו סובלים גם בגלל התחבורה הציבורית הגרועה.

AliceQueen

New member
תדרשו שביה"ס יארגן הסעות

בשלי יש הסעות... (אומנם אני לא לומדת בפ"ת)

הפגנה לא תעזור

רק אם תחרימו את חברת קווים זה אולי יעזור ומי שרוצה לסוע שיסע במונית ולטא בחברת קווים תאמינו לי שאני שלא סובל את חברת קווים לא חשבתי שכזה שירות גרוע יהיה יש לפנות גם לחברת דן כדי לדברק איתם ולשמוע מה הם מציעים לתושבים במידה וקווים לא תהיה בעוד 10-15 בפ''ת אני רמת גני ותמיד היתי מחכה 30 דקות ויותר לקו 68 בתקופת קווים כל ההפרטה הזאצת משרתת את משרד התחבורה ולא את הציבור יום יבוא והמבין יבין

MoR ShIrAz

New member
בדיוק קרה לי ככה היום...

אני לומד בתיכון ברנר, היום בבוקר...חיכיתי לקו 99 משעה 7:15 ורק בשעה 7:50 הוא הגיע!!!!!!! וזה בחיים לא קרה לי!! תמיד הוא מגיע כל 5 דקות....גג 10..... ובשעה 7:40 יש צלצול בבצפר להכנס לכיתות.... ובסוף כבר התייאשתי והלכתי ברגל והגעתי בשעה 8 ומשהו לבצפר באיחור רציני ודפקו לי על זה חתיכת מנה בבצפר \: כי התירוצים של "האוטובוס איחר" לא מתקבלים על הדעת שם.. זה פשוט נ=ו=ר=א!!! בחיי שכל היום נהרס לי בגלל זה ואני עדיין מצוברח בגלל זה
חייבים לארגן משהו עם הסיוט הזה אי אפשרררר יותרר עודד!!!!
Kavim Sucks

../images/Emo45.gif

"יותר תדירות פחות צפיפות " "יותר קווים פחות סיבובים" ממששששששש
נמאס לי כל יום להידחס ב-24 למזלי בבוקר אבא מסיע אותי אבל שמעתי שהמצב בבוקר עוד יותר גרוע

MoR ShIrAz

New member
נמאס כבר../images/Emo70.gif

כל הקטע שמתי שמתקשרים אליהם להתלונן הם אומרים כזה: טוב מצטערים, נטפל בבעיה בהקדם, ביי. ושומדבר לא קורה...ואין עם מי לדבר.. יש סיכוי לערב את העירייה שיעשו משהו בנידון? כי כל בוקר אפשר למצוא בתחנות אוטובוסים רבות בעיר תלמידים עצבניים ומתוחים...ודיי זה נמאס כבר
אני כבר מתחיל ללכת ברגל כל בוקר 40 דקות בחום הזה, רק לא לאחר...אוף

JennyBazz

New member
גם הלוך וגם חזור זה סיוט.

היום אני יוצאת מהבית בשעה 6:50 ואני רואה 2 אוטובוסים אחד אחרי השני 22 ו-24! כמובן שלא הצלחתי לרוץ אחריהם וכבר חשבתי שזה הסוף שלי שאני אחכה חצי יום עד האוטובוס המפוצץ השלישי, ופתאום בא אוטובוס 26 מפוצץ שהציל אותי... מה קרה?! פתאום הם מקדימים?! הם אמורים לצאת מהתחנה המרכזית ליד בית רבקה רק ב7! והיום בדרך חזור התחנה המסכנה שליד בית הספר שלי הייתה מלאה בתלמידים ממש איזה 150!!! והאוטובוסים הגיעו כול חצי שעה! חיכיתי וחיכיתי וחיכיתי פתאום בא 24 מפוצץ עד 0 מקום גם ככה הוא הייה מפוצץ ועוד היינו צריכים עוד איזה 50 תלמידים להיכנס אליו ואתם לא יודעים איזה סיוט...

יאללללללללה

תכלס אין סיבה לקחת אוטובוס לברנר... כמה זה.. 20 דקות (מקסימום) להגיע לשם ברגל? ופעם ב... קוראים דברים כאלה, אתה לא יכול להאשים את קווים על זה הפעם. זה ק-ו-ר-ה! פעם הבאה אל תסתמך עליהם, קח את הרגליים שלך ולך לבצפר. חוץ מזה... יאללה מה אתה מתבכיין על איחור בבצפר... תרגע, יהיה לך עוד מלא כאלה בתיכון.

MoR ShIrAz

New member
תשובה..

1. זה לא פעם ראשונה, ולא שניה ולא שלישית ולא רביעית ולא חמישית.....וזה לא ייגמר גם.. 2. לגבי האיחור...עזוב, לא פירטתי ממש מה הלך שם....הקיצר סיוט התקשרו להורים שלי אחרכך אמרו להם הבן שלכם הבריז וכל החרטה הזה אבל למי אכפת עכשיו... 3. נראה שהכי עדיף לנסוע למשרד התחבורה להתלונן עליהם...לא?

את משרד התחבורע זה לא יעניין

את רוב משרדי הממשלה מעניין אותם רק עצמם הציבור אני מעניין אותם כלל וכלל שאלה לגבי קווים האם קווים 3,4 עדיין קיימים ?

למעלה