באמת! צריך איזה עצומה\הפגנה!
כדי להספיק לבית הספר, אני צריכה לקום ב6 בבוקר כדי להיות בתחנה ב7, אני נוסעת בקו 22\24\26. 24 ו-26 בכלל לא מגיעים ממש בקושי, ו22 מגיע כול שעה! התחנה מפוצצת בעיקר בתלמידים מסכנים שכדי לא לאחר קמים ב6 בבוקר ומגיעים לבית הספר 40 דקות לפני שהלימודים מתחילים! אפשר עדיין לישון בבית ב40 הדקות האלה! זה מלא זמן! הם מחכים לאוטובוס וסובלים בידיוק כמוני לקום ב6 בבוקר, כי ב7:30 או ב7:15 אין אוטובוסים! האוטובוס מגיע ב7 וב7:25 בערך אני כבר בבית הספר שלא לדבר על זה שהאוטובוס מפוצץ לגמרי ואי אפשר לזוז ולנשום בו, זה ממש זמן מבוזבז! אני יכולה לישון בכול הזמן הזה שנשאר לי! האוטובוס מגיע כול שעה\40 דקות וזה ממש עיצבון! מה הבעייה שלהם לשלוח עוד אוטובוסים? ככול שיותר? הדרך הלוך ממש סיוט יותר גרועה מהדרך חזור למרות שהדרך חזור גם לא משהו. מתי שהאוטובוס 24 מגיע ליד בית ספר עמל ב' בסוף הלימודים הוא ריק ואחרי 2 תחנות זה ממש גיהנום! איזה 150 תלמידים מסכנים עולים על האוטובוס המסכן הזה וממש אי אפשר לנשום בו, והם צועקים כמו מטורפים ועושים בלאגן מאוד גדול באוטובוס ולנהג קשה לנסוע עם כול כך הרבה ילדים קטנים ומעצבנים שצורחים כמו משוגעים והצפיפות המעצבנת הזאת! חייבים לעשות משהו, אנחנו גם ככה סובלים בבית הספר ועכשיו סובלים גם בגלל התחבורה הציבורית הגרועה.