תגידו...מה עושים?

תגידו...מה עושים?

אני כל יום מאחרת לבצפר בגלל הקו 98 המזורגג הזה שמגיע אחרי איזה 40 דקות מפוצץ באנשים! נדחסתי שם כמו בקופסת סרדינים [ שלא נדבר על זה שהוא לא עצר בכלל עד שחברים שלי קפצו על החלונות של האוטובוס וגרמו לו לעצור ] ואז נכנסתי לשם איכשהו בין ככ הרבה אנשים שאי אפשר לנשום . ואני בטוחה שזה ככה בעוד קווים למישו יש מושג מה לעשות ? :\ צריך להתלונן להם או משו:\

אני סובלת ככה כל יום ב-24

אחרי שהם שינו הכל הקווים האלה

LuNa MaJnUnA

New member
ת'אמת? כמוני כמוך...

ככה זה גם בבתי ספר אחרים. יש מצב שאני מחכה 40 דק' לאוטובוס (שאמור להגיע כל 10-15 דק') ומגיעה לבי''ס באיחור מטורף יום אחרי יום. אני לא חושבת שיש עם מי לדבר.. אני אישית לוקחת כבר את 51 של ''דן'' והולכת את המרחק מהקניון לבי''ס.. סיוט :/

Octavarium

New member
ככה עשיתי שנה שלמה

גם לפני שקווים נכנסו... זה פשוט עדיף על כל דבר אחר שעובר בעיר... בהתחשב בזה שהמרחק לא כזה גדול... נראה לי אני אחזור לזה... רק עם 82 במקרה שלי עכשיו :\

Octavarium

New member
אבל הזמנים שלו לא היו רבים...

רק ב8 בבוקר היה טוב לקחת אותו... והיו לי 3\6 ימים כאלה רק...

עדיין

בגלל שזה ארוך, אז יושבים יותר אנשים ואז אלה שעומדים לא צריכים להצמד אחד לשני ולחלונות. יש אוויר!

Octavarium

New member
אתה טיפש הא?

אמרתי לך שהריכוז יותר גבוה מאשר ב92... זה אומר שנמחצים שם יותר, למרות שהוא ארוך

ואני חוזר ואומר.

באותו מידה שהריכוז גדול יותר מ92, גם האוטובוס גדול יותר מ92, כך גם יש יותר מקום לשבת וגם יש יותר מקום לעמוד!!!! נסעתי לא מעט על 82 ואני יודע על מה אני מדבר. זה לא מתקרב לקרסוליים של 92 בימיו ה"טובים"

NYMets Man

New member
איך רואים שאתה תקשורת...

אחי אם הוא אמר שהריכוז ב-82 יותר גדול, 82 יכול להיות גם באורך של שבע קילומוטר... עדין יהיה יותר צפוף!!!!!

bft02

New member
כשאין מה לעשות...

עולים על 92...בשביל זה תמיד צריך 5.10 עליך.. וזה יסתדר בסופו של דבר.. מקסימום מאחרים אין מה לעשות...קוים זה חרא.

למעלה