תגידו, מה יהי הסוף ???

Deshe

New member
תגידו, מה יהי הסוף ???

אני בד"כ לא משתתפת פעילה, אך קוראת קבועה מאוד. והפעם כבר אי אפשר לשתוק - מה קורה פה בארץ שלנו ??? תראו, את ההחלטה להגר עשינו אחרי כמה שנים של התלבטות (כן, כן - שנים - לא מהיום למחר) והיא היתה ועדיין קשה מאוד - קשיי הקליטה שלפנינו ולפני הילדים, ה"לבד" בארץ זרה על כל המשתמע מכך, להשאיר כאן משפחה שאוהבים ועוד ועוד. כן, ההחלטה לא נעשתה מ"אהבת מרדכי", אך יחד עם כל הקשיים אנחנו מאוד שלמים איתה. ובכל זאת, אנחנו מרגישים שבחצי השנה האחרונה ממש מפחיד לחיות כאן - וזה הולך ונעשה מפחיד מיום ליום ולאו דוקא בתחום הביטחוני! כן, החלטנו לעזוב אבל לא חשבנו שנרגיש שאנחנו "בורחים"... אני קמה כל בוקר ואומרת תודה שיש לנו את האומץ לעשות את הצעד הזה כי המדינה מתמוטטת לנו בידיים. שיהיה לכולנו יום נעים וסופשבוע רגוע, דשא
ואני מקווה שההודעה הבאה שלי תהיה יותר "שמחה/אופטימית"

vill

New member
בד"כ מדינה לא מטמוטטת אלא אם כן

ממוטטים אותה

oferid

New member
שלום דשא, אני גם קראתי כבר את היסטו

ונוטה להתחיל להשתתף בתגובות. למה הכוונה במדינה מתמוטטת ? המדינה כבר בבוץ הזה יותר מכמה שנים.

Deshe

New member
למה התכוונתי ...

תראו, יש המון סיבות למה החלטנו לא לחיות כאן- חברתיות, כלכליות, ביטחוניות, חינוכיות ו... YOU NAME IT... אבל ב"מתמוטטת" התכוונתי שלמרות שכבר כמה שנים כבר לא טוב כאן, בעיקר אם אני לא טועה אחרי נפילת ההי-טק והשבר הכלכלי הגדול של כל-כך הרבה אנשים, אז נדמה לי שככה בחצי שנה האחרונה המצב נעשה עוד יותר לא טוב ובעיקר רמת החששות שלי עלתה, כאילו איזו קריסה כללית של כל המערכות מתקרבת. אני לא רוצה להכנס בכלל ל"מי אשם" כי אין פה אשם אחד אלא התגלגלות של נסיבות ואירועים ואנשים שמשכו לכיוונים שונים במשך שנים רבות. יחד עם זאת, שוב אולי זה רק בעייני, אבל נדמה שכל בוקר מתעוררים ועוד חלקה קטנה הולכת... פעם זה הפסקת אישפוז קשישים בבתי חולים גריאטריים, הבוקר מערכת החינוך והתכניות הגרנדיוזיות של שרתנו המלומדת, מחר ומחרתיים שביתות ההסתדרות, עוד ועוד מפעלים נסגרים, אנשים רעבים כאן ללחם, המצב הביטחוני-מדיני בלתי-פתיר והיד עוד נטוייה... אני באמת מפחדת לחיות פה כי ההרגשה היא, שוב, שאוטוטו הכל הולך לקרוס... דשא

oferid

New member
את צודקת ב 100%

אני מסכים אתך לאורך כל הדרך, המצב פה ממשיך להדרדר ולא רואים את הסוף. אולי הסוף יהיה שכולם יהגרו מפה לאן שהוא.....

למעלה