תגידו, מה זה שמעתי שגם נשים גומרות ?!?!

Love Today

New member
היייי מה קרה אסור לפרגן קצת?../images/Emo8.gif

תשמע קוקי, אם מישהו אוכל עליך סרט כנראה שאתה מכתיב לו את התסריט. אתה זה שפירסמת סיפורים כמו אתיופית באמצע רמזור שרצתה לרדת לך, או רבעיה שעשית עם חבר שלך ועוד 2 שרלילות שאספת במועדון. + סיפורי הזונות. נו מה אני צריכה לחשוב? חוץ מזה שגם גבר ששכב גג 3 פעמים בחיים ולא קלט שנשים גומרות, גם אצלו המצב לא משהו:S

Love Today

New member
שיעור מהיר לסמייליסט המתחיל

האותיות האלה זה סמיילים שעושים במסנג'ר / שיחות. כשאין אייקונים.. אם תפעיל טוב את הדמיון תוכל לדמין איזה פרצוף כל סמיילי מזכיר. תנסה לדמין אותם בצורה אנכית כמו פרצוף של בן אדם. :S = מבולבל כזה, אין פה איקון מתאים.
= P: :) =
:( =
;) =
3> =
XD =

זיקן

New member
מנהל
תיארתי לי ואני יודע להוריד טוב אייקונים

לא צריך ללמד אותי הבעיה אצלך את נוטה להקיש על צד שמאל של האייקון אז האייקון עצמו לא מופיע אלא הסימן שלו באנגלית תקישי על הסמיילי עצמו ולא על הסימן מצד שני אולי את עושה את זה בכוונה

לא שאסור לפרגן חס ושלום

וגם לא שהתכוונתי לצאת עליך או משהו, סתם זה הצחיק אותי כי את גם לא הראשונה שחושבת ככה ושוב, נכון היתה אתיופית ונכון גם הרביעיה, וגם השרלילות במועדון, ותאמיני לי שהיו גם הרבה זונות אבל אם כמה שגם אני רוצה לפרגן לעצמי, אני עדין זוכר שפה זה ת"א, פה זה ברגיל, אני אפילו לא ברוב לליהיות ברשימת השרלילים השכונתית, כולה יודע ליהיות לפעמים במקום הנכון ובזמן הנכון, כך שקשה לי לקחת גם קרדיט על החשיבה הזו עלי גם אם אני רוצה ובקשר לגומרות סתם צחקתי, אני יודע שאין דבר כזה נשים שגומורת

פנומן 72

New member
אתה לא באמת חושב שזונה יכולה לגמור איתך ...

אני משוכנע שגם קטי נפתחה לעולמות מעוררים מאז שעזבה אותך הרבה יותר ממה שאתה היית יכול לספק לה, בבחינת: "היי קטי, יש לי זין גדול, וזה בעצם כל מה שאני יכול להציע לך, אז בא לך למצוץ לי ?" תמשיך לאסוף זונות ואל תשכח לשים קונדום.

Matsman

New member
../images/Emo6.gif

תכלס שחר, אני בעד זונות רק למקרה חירום. אתה לא רואה מה רע בזונות ?

אין, אין על זונות

ביום שאתה תלך לזונה בלי ריגשות אשם ובלי אגו מיותר, אתה תגלה סקס אחר לגמרי זה פשוט לא אותו דבר, ולא רק שלא אותו דבר, אתה גם עושה את הדבר הכיף הזה עם פצצות שבחלומות שלך לא דימיינת שתראה ברחוב, אבל אלו היו הימים היפים שהיו מכונים רציניים בת"א, היום זה כבר הכל דירות מאפנות של ישראיולת עכה שלא יודעות לפנק בכלל כשתראה איזה דוגמניות זיינתי במכונים אתה כבר לא תגיד מקרה חירום אבל מה אני אגיד לך, כל אחד והטעם שלו

Matsman

New member
אבל איך אין רגשות אשם ?

תחשוב אם עכשיו בא איזה זקן שמן ומכוער לזונה הזאת, והיא צריכה את הכסף, היא לא יכולה לומר לו לא, אבל היא תיגעל מלשכב איתו. אתה לא רואה מה רע בזה ?

פנומן 72

New member
עכשיו רק תחליף "זקן שמן ומכוער"

בתימני מסטול ומכוער ותבין שגם הדוגמנית שהוא מזיין לא ממש פינקה אותו. זה היה בדמיון שלו. הוא גם ראה תנינים עפים באוויר תוך כדי...

שמע, אל תקנא אבל ...

אני נשבע לך שזיינתי במכונים בחורות שלוקחות כל דוגמנית שרק תחלום עליה וכשאני מדבר איתך על דוגמנית אני מדבר על משהו שאתה רואה אותה ומתעלף לא איזה אחת שהיא נגיד הכי כוסית באיזה מסיבה, ולא איזה אחת שבכלל תפגוש ברחוב אני מדבר איתך על פצצות על, שאפילו בחלומות שלך לא תדע איך לדמיין אותן אתה מבין, זה לא שזה היה בשביל למצוא איזה זיון או רק להתפרק, מדובר על חוויה שונה לגמרי

פנומן 72

New member
על טעם ועל ריח

א. לא בטוח שיש לנו אותו טעם. ב. לא מרגש אותי להזדיין עם מישהי שעושה לי טובה ואני משלם לה על זה בסוף. ג. אני מזדיין עם בחורות שיש לי משיכה אליהן. ד. אני מעדיף לקשור זיון עם אהבה. זה עושה לי יותר טוב על הלב. ה. אני לא מקנא לך, כבר אמרתי אלף פעמים, אבל מרחם עליך המון. ו. רפואה שלמה.

חחחח זה בכלל לא עיניין של טעם וריח

לא משנה מה המשיכה שלך אתה לא יכול להתווכח על היותן פצצות זה כבר לא נתון לויכח זה כמו שבר רפאלי היא לא הטעם שלי במיוחד, אבל בין לא הטעם שלי לבין זה שהיא פצצה עולמית יש הבדל גדול ואני מבין למה אתה מרחם עלי, אני סתם מסכן כזה שנהנה מהחיים צוחק כל היום וטובל את שני אשכי בפיהן של נערות במצוקה מינית עקב שלוליות על התחתון, ויחד עם זה גם עושה קצת סמים ויוצא לבלות, בעיקר כשאתה במקום הקסום הזה שניקרא זוגיות אני באמת מבין אותך, שמע, תאכלס שלא חשוב שזה קל לנסות לישון על הכריות המאפנות שחלקן מחזיקות בביתן, והפוך בכלל, זה לא נוצות כמו שצריך, מה זה פוך של 150 שקל, זה לא לעיניין בכלל, בטח שלא ככה מכבדים את פני ומיטה וחצי ?! מה זה מיטה וחצי, מה אני איזה ארחי פרחי מה אני איזה אספסוף מהרחוב, אבל מה, אני סותם, אני לא אומר מילה, לא משנה שכרגע נתתי עליה עבודה כמו קינג קונג, אין בעיה, עלי, ואין בעיה שהפגנתי שרירי לשון יוצאי דופן גם עלי אבל גם לא להחזיק קפה שחור בבית !!! אני לגמרי מבין למה אתה מרחם עלי

זיקן

New member
מנהל
wow מה אין לו קפה שחור בבית ?

גם חברשלי אומר "תעשה טובה כשאתה בא תיקנה כי שכחתי".. ושלו לדבר על החוויג אין בכלל...

Matsman

New member
חחחח כפרה עליך

האמת להשאר לישון זה בד"כ הרבה יותר סבבה, אבל אין מה להגיד שזה לפעמים כאב ראש על הבוקר.

למעלה