תגידו, מה זה שמעתי שגם נשים גומרות ?!?!

תגידו, מה זה שמעתי שגם נשים גומרות ?!?!

מזה השטויות האלה, מה עכשיו נצטרך להשיקע וכאלה טפי על המדינה הזו מה מחר, הן גם ירצו להצביע ולנהוג ברכב הנכות האלו ? בקשה תגידו לי שזה סתם שמועות

seymore butts

New member
אין דבר כזה, הן רק מזייפות

לפחות אצלי. נראה לך שאפשר לגמור מזיון בתחת ?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תמיד כשהאקסית שלי היתה אומרת לי "תזכיר לי לקחת גלולה" אז הייתי אומר לה "מאמי, כמה פעמים צריך להסביר לך שלא נכנסים להריון מהפה !?"

Love Today

New member
לגמור מחדירה אנאלית

אפילו לא חיב מחדירה של איבר. מספיק רק לגרות את הערמונית בצורה מספקת כדי לחוות גמירה פי 859345648654968958[ סתם הבנת את הרעיוןP:] מאשר גמירה מיחסי מין עם אישה. אתה מספיק אמיץ כדי לנסות?

seymore butts

New member
ומי אמר

שלא ניסיתי?

Love Today

New member
מתי שתפסיק לעשות לעצמך בושות

" הבלוטה בגודל האגוז ממוקמת במוצא שלפוחית השתן ויש לה גם תפקיד חשוב בפוריות הגבר. נהוג לכנות אותה גם נקודת הג'י של הגבר. "הבלוטה מפרישה נוזל החיוני לתפקודם של תאי הזרע", אומרת ד"ר פרומר, אבל האזור העצבי יכול לתפקד גם כנקודה ארוטית מסעירה. " יום נעים

seymore butts

New member
והצלחת לגרום לגבר לגמור מזה ?

רק מעיסוי של הנקודה ? בלי לשפשף את הזין ? העונג הוא באמת עצום והתחושה היא של סף אורגזמה (אם האישה יודעת מה היא עושה), אבל צריך את ה"פוש" הנוסף כדי לגרום לגמירה.

Matsman

New member
עזוב אותך גיסנו

וואלק זאת, חבר שלה גומר רק מהפחד שהיא תתחיל לחפור לו עד המוות אם הוא לא יגמור. כל פעם בזיון שהוא מרגיש שהיא הולכת להתחיל עם החפירות, מהפחד שהוא יגמור באבארבאנל הוא משפשף במהירות שיא ומראה לה את התוצרת: "תראי- גמרתי, גמרתי....!"
רק שתעזוב אותו.

Love Today

New member
לא, גם לי יש את הגבולות שלי

אבל שמעתי ממספיק אנשים אמיציםP: חוץ מזה שאתה בכלל לא חייב לגרות את הנקודה הזו ישירות, יש טכניות שאפשר רק דרך הפין להפעיל לחץ על הנקודה הזו והשאר ידוע מראש...

seymore butts

New member
אל תקחי את זה אישית

אבל לסרב לענג אנאלית את הגבר שלך נשמע לי כמו גבולות מצומצמים למדי. שום דבר לא מתקרב לעונג שמפיקים מעיסוי ישיר דרך פי הטבעת. קולות העונג שתשמעי ממנו ישכיחו ממך כל תחושת גועל.

Love Today

New member
מי אמר שאני מסרבת?

פשוט תמיד כשהנושא עלה סתם בשיחה [ כשיספרתי על אותם כמה גברים אמיצים שסיפרו ליP:] הוא נגעל ונחרד מהרעיון. מה לעשות יש דברים שחלק מהאנשים אוהבים לעשות ורואים את זה כמשהו לגיטימי, ויש דברים שחלק אחר מהאנשים נגעלים מהם ולא מתחברים אליהם בכלל. כמו שיש דברים שאני לא רוצה שהוא יעשה לי בלי שום קשר להסכמה ממנו או לא. תאמין לי ששום דבר לא מגעיל אותי בקשר לחבר שלי, אם היתי מסוגלת לקלח אותו וללכת איתו צמוד לשירותים [ וכל הדברים שכלולים בכך..] במשך יותר מחצי שנה, אין דבר שמגעיל אותי בו או גורם לי להרגיש לא נוח.

seymore butts

New member
כשאת כותבת שיש לך את הגבולות שלך

והדיון הוא על עינוג אנאלי של גברים, אז זה הרושם שמתקבל.

Matsman

New member
בואנה אתם אשכרה חיים בסרט

זה שיש חלק קטן מהסקסולוגים שטוענים שהפרוסטטה זאת נקודת הג'י הגברית לא אומר שזה נכון. אין כזה דבר נקודת ג'י לגבר. גם תשכח מזה שאתה יכול למשש כיס פנימי שצמוד לאשכים דרך התחת. זה כמו שתגיד שאתה יכול לתפוס את הביצים דרך התחת. חוץ מזה, בחיים, בחיים אני לא אסכים שאף אחת תתקרב לפי הטבעת שלי. איכס, בא לי להקיא משניכם

seymore butts

New member
חבל

אתה מפסיד את אחד מתענוגות החיים הגדולים ביותר. לא צריך למשש שום כיס פנימי. מספיק שהיא תדחוף לך לשם אצבע, או תכניס לך צעצוע רוטט. אם תנסה פעם אחת תגלה שקשה להפסיק....

למעלה