תגידו, מה זה אומר

אגב..קרן..[[לא קשור לפורום..]].

בתור אחת שכותבת סיפורים..אז..ז"א..אפשר את האימייל שלך..כי, פשוט כתבתי סיפור [אל תשפטי את הרמה שלו כי אני בת 12..] ואני רוצה לשמוע חוות דעה של מישהי שמבינה בזה..מה אפשר לתקן, וכו'.[ואני לא אוהבת לפרסם את הסיפור הזה אז בגלל לא שמתי את הקובץ שלו בפורום..]..אני ממש אשמח אם כן ;].

אני דווקא מאד אוהב את "מאבק מבפנים"...

More of that Jazz היה יכול להיות שיר נפלא אם היו מוותרים על המיקס המטומטם באמצע. רוג'ר, כמו המון אמנים טובים, "נהרס" לדעתי, כששנות השבעים נגמרו. אני אוהב כמעט כל שיר שלו שנכתב בסבנטיז [במיוחד את Drowse ואת Sheer Heart Attack]... הסגנון שלא לא מאד "קוויני" כמו של ג'ון, אבל השירים שלו לא רעים בכלל... חוץ מרדיו גהגהP:

skjg

New member
Tenement Funster

שיר שעולה לי על העצבים כל פעם, כל מה שאני מבינה ממנו זה "תראו איזה רוקר מגניב אני". גם בקול של רוג'ר שם יש מן הערצה עצמית (אולי אני סתם מדמיינת אבל ככה זה נשמע לי..). בקשר ל- More of that jazz - המנגינה עצמה עוד איכשהו בסדר, הבעיה שלי איתו זה המילים, הן נורא עצובות לי. מבחינתי השיר הזה סוגר את התקופה שאני אוהבת של קווין ובעצם מודיע לעולם שמה שהם עשו עד עכשיו זה לא מה שהם אוהבים וזה לא יהיה עוד. נכון שבאלבומים שבאו לאחר מכן יש כמה שירים נפלאים, אבל בגדול הסגנון השתנה. Jazz הוא האלבום של קווין שאני הכי אוהבת, ולכן נורא עצוב לי שהוא מסתיים ככה.

במשך תקופה די משמעותית

I'm In Love With My Car היה לדעתי אחד השירים הכי יפים של קווין, עכשיו אני חושב שהוא השיר הכי יפה של קווין!!!! כמובן שביחד עם כל השירים של קווין, כי אצלי יש עיקרון אחד - כל שיר של קווין יפה באותה המידה, וכל שיר של קווין הוא השיר הטוב ביותר שיש.

Miss Menta

New member
../images/Emo115.gif אבל רדיו גה גה שליטה! D:

רציני, אני חולה על השיר הזה.. נראה לי שאני היחידה.

A1B2C37

New member
אבל מה עם

Innuendo, שלטעמי הוא מבריק, ורוג'ר אחראי לחלק מאד מאד גדול ממנו? These are the days of our lived שהיה מדהים, בעיקר בתור שיר הפרידה של פרדי? Sheer heart attack? Friends will be frinds שכתבו רוג'ר ופרדי (אם אני לא טועה) והוא חמוד לגמרי? Im inlove with my car שאולי לא מדובר על נושא ברומו של עולם, אבל הקצב מעולה, The loser in the end? Drowse? אני ממש לא מחסידי רוג'ר, אם הייתי צריכה לדרג את ארבעתם ואת ההשפעה שלהם על המוסיקה והלהקה או בכלל כמה אני אוהבת כל אחד, רוג'ר היה אחרון, אבל בכל זאת הוא הביא המון דברים טובים.. (יחד עם דברים כמו radio gaga
) [אה, ו, פעם ראשונה שאני כותבת פה אחרי קריאה של כמה חודשים, אז.. היי
]

khammel

New member
ברוכה הבאה

ועכשיו לעניינו: Innuendo - אכן מבריק, אבל למרות ולא בזכות רוג'ר, שכתב בעיקר את המילים. על המוזיקה אחראי פרדי עם עזרה מבריאן וסטיב האו These are the days of our lived - הסכמנו כבר שיש לרוג'ר הברקה פעם בעשרים שנה וזוהי אותה ההברקה Sheer heart attack - שיר זוועתי, מונוטוני, ארוך ומייגע שאפילו גרין דיי לא היו כותבים Friends will be friends - לא שלו אלא של פרדי וג'ון I'm in love with my car - עובד רק למי שממש אוהב את המכונית שלו The loser in the end - אויש, רק שם השיר מספיק... כל מילה נוספת מיותרת Drowse - ההברקה השנייה (או הראשונה?) של רוג'ר
אני מרגישה כמו סיימון קאוול

BQL

New member
לגבי The loser in the end

האמת שהשם של השיר הרבה הרבה הרבה יותר מבטיח מהשיר עצמו, למרות שהוא לא מאוד נוראי...עם שם כזה מצפים (אני לפחות) למשהו נוסח הגיגי מאיר אריאל והגיטרה (לפחות בליריקה).

Sheer heart attack

Sheer heart attack הוא שיר פשוט נפלא, פשוט גאוני, פשוט ענק, פשוט קווין!!!! מה עוד אפשר להוסיף?? בכלל, אני חושב שרוג'ר הוא מוזיקאי אדיר, מעבר לזה שהוא זמר פשוט נפלא(שלדעתי הוא הזמר אולי הטוב ביותר אחרי פרדי). שלא נדבר על These are the days of our Lives שלמען האמת את היופי והגאונות של השיר הזה אין לי כמעט אפשרות להעביר במילים. במקרה רכשתי לפני זמן מה את הדיסק של קווין+פול רודג'רס, (ומעבר לזה שזה אלבום פשוט נפלא, בעיקר בעיקר הביצועים של בריאן ורוג'ר בשירה)ורוג'ר מבצע בשירה(אני מדגיש את המילה "בשירה" כדי שלא תיהינה אי הבנות) את These are the days of our Lives, ואני חייב לומר, בכנות רבה, שאין הרבה שירים שיכולים לגרום לי להזיל דמעה, והשיר הזה, והביצוע הזה, היו קרובים מאוד לזה.

khammel

New member
בתור מישהי שהיתה נוכחת במעמד, אני מסכימה

ההופעה בשפילד גרמה לי להעריך את רוג'ר, כמוזיקאי וכזמר. הוא נראה זוועה באותו יום, אבל בהחלט נתן שואו ושר נהדר. נדמה לי שאפילו הייתי על סף דמעות (ההתרגשות האמיתית הגיעה ב TSMGO)

לנוצה

New member
Rrrrrrrrrrrrroger teylor../images/Emo68.gif

יומולדת שמח ופורח לבלונדיני הכי שקסי שהכרתי חולה על הרגליים של ב IWTBF

Great Pretender

New member
קצת הרבה מאוחר

מזל טוב רוג'ר ! מי ייתן ותבלה איתנו עוד המון שנים טובות. :) ועכשיו - מחיאות כפיים לאמן שהצליח להביא לי קצת סגנון ! קולולולולולולו
עד 120,000,000

למעלה