תגידו, מה זה אומר

Teo Toriatt

New member
תגידו, מה זה אומר

שלרוג'ר יש היום יומולדת, ובניגוד לבריאן, אין שרשור מזל"טים?

Miss Menta

New member
../images/Emo115.gif זה היום? D:

מזל טובבבבבבבב רוג'ררררררר
הבלונדיני הכי יפה שקיים, גם היום

יווו נכון!!!

שכחתי שהם קרובים:/ מזל טוב!!! המון המון מזל טוב לאדון "אני הגלילאו הגבוה בבוהימיאן ראפסודי" P:

ketas

New member
זה אומר שמתופפים תמיד מקופחים ../images/Emo3.gif

וגם שנהינו סניליים
רוג'ר! מזל טוב יקירי! מזל טוב לבנאדם היחיד מאפשר לי להשתמש בסמיילי הבא-
עד 120 ומעבר

../images/Emo9.gif../images/Emo6.gifמזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!

המתופף הטוב בכל הזמנים ואחד מהזמרים הטובים בכל הזמנים חוגג היום יום הולדת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo79.gif../images/Emo20.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif !

מזל טוב !!!=]] אחח..רוג'ר שלנו, המתופף הכי טוב שהיה אי פעם שבכל העולם :] תמשיך להיות בלונדיני כ"כ חמווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווד !=] אוהבים אותך פה מאד ^_^.

skjg

New member
אני לא מאמינה הייתי 100% בטוחה שזה ב- 29!!!

אוף אני לא מבינה איך זה קרה. טוב נו, המון מזל טוב, תמשיך להיות בלונדיני ולעשות שטויות

BQL

New member
הרבה מזל"ט ../images/Emo160.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif ../images/Emo79.gif../images/Emo65.gif

(באיחור קל) הרבה מזל טוב למתופף האגדי המוכשר ובלונדיני!

stupid F R O G

New member
מזל טוב לרוג'ר:)../images/Emo105.gif|בלונים|../images/Emo24.gif

אני אני יגיד לו? שימשיך לתופף וליהיות יפה למרות שבתכלס? לא ראיתי תמונות שלו נראה לי ממופע ההתרמה לפרדיXD

khammel

New member
שהוא חושב כמוני

שרוג'ר אחראי לשירים הגרועים של קווין
סתאאאםםם.... לא להרוג אותי. מאז שפילד אני מוכנה לקבל שלרוג'ר יש זכות קיום בלהקה.

Teo Toriatt

New member
יש לו מקום כמו ג'ון

חבל שהם לא התחלפו... רוג'ר היה צריך להיות זה ששותק וכותב מעט שירים... וכן אני עדיין מאמין שרוג'ר אחראי לשירים הפחות טובים של הלהקה, יש לו אולי איזו הברקה או שתיים אבל ככלל הוא פשוט לא מוצלח.

khammel

New member
בבקשה לא לגעת בג'ון

We like him just the way he is אתה יכול לתאר לעצמך מה היה קורה אם רוג'ר היה מטפל בליווי של Who Needs You? מפחיד... מצד שני, הוא אחראי ל-These are the days of our lives אז אי אפשר לרדת עליו יותר מדי. חלאס... החזרתי אותי לכיתה י' במסדרונות בי"ס, כשלבשת את החולצה ההיא -- אהמ... כן. We now return you to our feature program Happy (Belated) Birthday, Roger

Teo Toriatt

New member
My Point Exactly!

לא אמרתי שהם היו צריכים להתחלף בשירים אבל לאור יכולתו של ג'ון קיוויתי שהוא יעשה יותר דברים טובים (כמו Who needs you) ושרוג'ר ישתוק קצת יותר... ואכן TATDOOL הוא השיר שהתכוונתי שאמרתי שהיו לו הברקות, פעם ב20 שנה, קורה, אפשר לסלוח לו
אבל איך ניתן לכפר על More of that Jazz??!?!?!?!?

khammel

New member
אתה מתכוון Fight from the Inside

More of that Jazz עוד איכשהו בסדר. המ... יש לי רעיון למשחק לכל המשועממים -- כתבו את רשימת השירים של קווין שאתם מעדיפים לא לספר עליהם לחבר'ה ושעדיף שלא היו מתפרסמים. עכשיו בדקו מי מחברי הלהקה אחראי ליותר פאדיחות.

נממ...

לשומעי קווין מתחילים בכלל לא כדאי לשמוע את גוד אולד ואת seaside rendezvous. בייחוד לאנשים שמבינים טוב אנגלית.. אבל הם שירים יאאפים:] [מצטערת על ההוספת אות. זה כ"כ דורש] אז אני לא מכניסה אותם לרשימה. אבל.. i'm in love with my car תהרגו אותי. אני כ"כ לא אוהבת את השיר הזה..((בייחוד בגלל המשמעות ה..מוזרה שלו)), כל בנאדם שבכיתה שלי ששמע את השיר הזה כמעט תקע לי סכין בצוואר שאני אוהבת את קווין ו- i was born to love you..שיר יפה אבל..הוא כזה פאתטי :|| ז"א, זה לא קצת נשמע לכם דביקי מידי "נולדתי בשביל לאהוב אותך"? אולי לא ברשימה כי יש לו לחן סבבה והוא מתנגן ממש טוב..וחוץ מזה לרוב העולם [שלא חופר כל הזמן, כמוני
], זה בכלל לא מפריע והמילים דווקא מאד נחמדות ;]]. אבל מה אני יעשה..
.

למעלה