תגידו מה המציוד שלכם.........

KamikazA

New member
הציוד שלי

גיטרה בס: hamer cuirsebass מגבר בס: marshall 25 watt וחשמלית בשביל הכיף קיופיד עם מגבר קיופיד שדווקא נחמדים לאללה

wiz

New member
אז ככה...

אני מנגן על חשמלית של איבנז (מהסידרה של סטריאני JS), מגבר מרשל 20W, ומולטי אפקט Boss GT-3.

The DestroyeR

New member
הציוד שלי

גיטרה STARFIR באס עם פיקאפים מסריחים ,פאסיבית אבל המגבר מחפה על הגיטרה FENDER 300 W אמריקאי

-=avi hell=-

New member
הציוד שלי....

גיטרה: gibson flying v U.S.A עוד מעט גם פנדר אמריקאית מגבר: פיווי 15 וואט מולטי אפקט: Boss VF-1 בס: IBANEZ CT וכמה פ0דלים חמודים ואנלוגים...

אי ךאתה יכול לנגן עם כזה מגבר

על כזאת גיטרה??? אני מנגן עם כזאת גיטרה על מרשל 65 וואט :)

Yoni16

New member
הציוד שלי

יש לי גיטרה נחמדה EPIPHONE LP ST מגבר של SILVERHEAD 35W עם ריוורב ודיסטורשן מולטי אפקט של בוס ME-30 מדמה מגברים ובוקסות POD של LINE 6 בקרוב - קלאסית מוגברת OVATION

RHCP

New member
הציוד שלי...

גיטרה חשמלית וושבורן MG-20 משנת 97 ומגבר לא משהו KAWAI A-15 את שניהם קניתי יד שניה ועוד מעט כנראה ZOOM GFX -707

S.C

New member
Green Day!!!

בס: Warwick Corvette pro line מגבר בס: cupid 30 אני לא גאה במגבר אבל הוא יוחלף כשיהיה לי כסף

Meddle

New member
אחלה גיטרה...

לחבר שלי יש FORTRESS ONE של ווריק (ככה הוגים את זה מסתבר)... בס זה ווריק... אחלה סלוגן כשחושבים על זה :) LOL :)

Distorted

New member
שלי...

אמנם אין לי מגבר כרגע....אבל היה לי עד לא מזמן פארק-צארשל 25 וואט חמוד. יש לי Charvel 475 delux עם עבודת צבע מדהימה ומולטי Boss GT-3/ מבסוט עד השמיים עם הציוד הזה....

למעלה