מיכל, יש לי אבקה בזהב שהרטבתי במים והוא נתן אפקט יפה. אם את צריכה שלחי הודעה ואני אקפיץ לך.
M michahz New member 30/6/04 #20 מיכל, יש לי אבקה בזהב שהרטבתי במים והוא נתן אפקט יפה. אם את צריכה שלחי הודעה ואני אקפיץ לך.
נ נטעים New member 30/6/04 #14 היייייי רעיון לביצים ולא בהשראת הציצים לא היתי משתמשת ביותר מידי צבעם ביצים נשמע לי יפה תכיני ביצים בצבע אחד בהיר וצירי אליהם
היייייי רעיון לביצים ולא בהשראת הציצים לא היתי משתמשת ביותר מידי צבעם ביצים נשמע לי יפה תכיני ביצים בצבע אחד בהיר וצירי אליהם
N Nיכל New member 30/6/04 #17 נכון! אם אעשה ביצים (בטוח אנסה לפחות שלא יישבו לי על המצפון) זה בדיוק מה שאעשה!
N Nיכל New member 30/6/04 #19 אויש, אם חושבים על זה אפשר על שקדים מצופים! רק לצייר את הקישוטים כמו בתמונה כי הם מהממות בתמונה. אבל יש לי רק שקדים כסופים, אבדוק איפה חמודי שלי אולי יילך לקנות לי
אויש, אם חושבים על זה אפשר על שקדים מצופים! רק לצייר את הקישוטים כמו בתמונה כי הם מהממות בתמונה. אבל יש לי רק שקדים כסופים, אבדוק איפה חמודי שלי אולי יילך לקנות לי
ד דלית 3 New member 30/6/04 #31 בכ"ס תנסי בקליית חממה - הם אמרו שיביאו עוד דברים חוץ מ-RFM וצבעים באבקה. זה היה די מזמן אז אולי כבר יש. פרידלנד בכ"ס בדרך להביא צבעים וגם נותן הנחה לחברי הפורום.
בכ"ס תנסי בקליית חממה - הם אמרו שיביאו עוד דברים חוץ מ-RFM וצבעים באבקה. זה היה די מזמן אז אולי כבר יש. פרידלנד בכ"ס בדרך להביא צבעים וגם נותן הנחה לחברי הפורום.
N Nיכל New member 30/6/04 #30 שתדעו לכן שMichaz מביאה לי הביתה זהב וסוכריות כסף! איזה כייף! אני יודעת שרובנו אם לא כולנו נעשה כך הכל בשביל לעזור אחת לשניה ובכל זאת כל פעם זה מפתיעה ונפלא ומחמם את הלב! כלכבוד למיכל וכלכבוד לכולנו שאנחנו כאן ושאנחנו כאלו!
שתדעו לכן שMichaz מביאה לי הביתה זהב וסוכריות כסף! איזה כייף! אני יודעת שרובנו אם לא כולנו נעשה כך הכל בשביל לעזור אחת לשניה ובכל זאת כל פעם זה מפתיעה ונפלא ומחמם את הלב! כלכבוד למיכל וכלכבוד לכולנו שאנחנו כאן ושאנחנו כאלו!