תגידו, לעוגת חינה...

Nיכל

New member
תגידו, לעוגת חינה...

הבובות לבושות שמלת כסף עם קישוטי רויאל אדום,לבן ואניאוסיף בטח גם כחול וצהוב ואולי כתום (תכשיטים, רקמה על השמלות). יש עוגה עגולה ועליה אני בונה להם כנראה ספסל. בחינה תימנית יש המון פרחים צבעוניים ועל הכובע של הכלה פרחים אדום לבן ורוקדים עם מגשים גדולים עם נרות, הרבה ריחן תימני נגד עין רעה, פרחים צבעוניים וביצים מרוקנות מקושטות השאלות: 1. העוגה התחתונה באיזה צבע (סגול,אדום,ירוק,כחול,תכלת,צהוב,כתום,ורוד,שחור,חום,סגול ברני) 2. לפי צבע העוגה באיזה צבע הספסל? 3.הפרחים מסביב לעוגה כמו על הכובע אדום לבן או עוד צבעים? 4. להכין גם ביצים קטנות ונרות מסביב לעוגה או שזה כבר יותר מדי? נגיד 3 פרחים נר, שלושה פרחים ביצים (הן בזוגות אחת על השניה), 3 פרחים נר וחוזר חלילה החלטות החלטות... אני כל כך גרועה בהחלטות ואין לי גם זמן בשבילן תודות רבות לכן שאתן עונות לי למרות שאני מזניחה אתכן...

net the jet

New member
נראה לי עם כ"כ הרבה צבעים, העוגה

צריכה להיות לבנה. הספסל באחד מן הצבעים שאת משתמשת ( אדום\כתום ) אם את הולכת על זה, אז הפרחים מסביב בכתום ואדום... אם את רוצה גם ביצים אז במקום לפזר קצת פה ןשם, הייתי עושה ביצים קטנטנות ( השאלה אם ידעו שאילו ביצים ) ושמה אותם מסביב לעוגה די על הקצה ( במקום הצביתות של התובטן ) מעין תיחום... השאלה האם זה יראה כמו ביצים או סתם עיגולים ?.. מקוה שעזרתי קצת... ( דרך אגב, חשבתי שהבגד בחינה תימנית לבן עם הרבה ריקמה ...או שיש כל מיני ? )

Nיכל

New member
הבגש שלי ושל בעלי היה ירוק וזהב

ירוק בקבוק כזה עם מעויינים מזהב אבל לא מלאים. הכובע בעיקר לבן עם דוגמא באדום וזהב ומסביב פרחים אדום לבן. המוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווון שרשראות זהב וטבעות תימניות. באסה שאין לי זהב וגם אין זמן לחיפושים

../images/Emo57.gifתורכיז, תורכיז נגד עין רעה

, החינה התימנית זה אירוע צבעוני ושמח לכן לא נראה לי נורא, בכלל להפך, אם העוגה תהיה כזו גם כן, ואת מוזמנת לקפוץ לקחת זהב אם את רוצה
.

Nיכל

New member
תורכיז זה רעיון אבל איך עושים

תורכיז? כחול וירוק אולי? אין לי זמן ואין לי אוטו לקפוץ לשום מקום... העוגה למחר... גם אתן עם כאבי בטן כשמכינות עוגות? כאב בטן של לחץ, מתח- יצליח לא יצליח?

net the jet

New member
אם במקרה את או משהו מזדמן קרוב

אלי, יש לי לתת לך. אני רוב היום בבית עם נעה שחולה..

Nיכל

New member
שתיכן חמודות כלכך! אבל אני לא יכולה

אין לי אוטו וגם זמן לא ממש... מה יש לבובה שלך? מפיתום חולה לה בחופש?

net the jet

New member
עוד לא חופש ../images/Emo6.gif כנראה וירוס...

חום גבוה וזהו. עוד מעט אני אקח אותה לבי"ס בשביל שתקבל את התעודה ( המשעממת ) שלה..

Nיכל

New member
מסכנה... ככה להתחיל חופש...

אז יש לה תעודות משעממות ואת מתלוננת? רוצה להתחלף עם אמא שלי??? בעעעעע איך אני לא רואה את עצמי יושבת לילדים שלי על הראש עם הלימודים... כל כך זוכרת ומבינה את חוסר העניין והרצון...

net the jet

New member
אל דאגה...התעודות שלי לא היו אי-אי-

אי..( או א' א' א' ... ) אבל סידרתי ת'ענינים עם הגנים-ויצאו 3 ילדים מחוננים. מה שטוב, הם ממש לא מבקשים עזרה בשיעורים וכאלו ( אמא ממש לא אוהבת !! ) העזרה היחידה זה בעניני קישוט, תיכנון, בניית דברים וכאלו. כל עוד אני לא צריכה לקרוא איזה פרק בתנ"כ או להסתכל על מספרים-אז זה נפלא !

Nיכל

New member
אני איתך! לא יודעת מה אומר להם

אם יבקשו עזרה בשיעורים... אולי נשלח אותם לשכנים

net the jet

New member
../images/Emo6.gifיש לי תשובה מוכנה בשבילך...

"אני , כבר עשיתי בי"ס !" ואפשר להוסיף "12 שנות לימוד + 6 שנים אקדמאיות זה מעל ומעבר"..עכשיו תורכם ! ( זה עובד..בחיי...) או- תחכו לאבא...

Nיכל

New member
חחח אני לא יכולה להגיד להם דבר כזה

שקרנית אני לא... הייתי מדי פעם בבית הספר אבל.... ועוד כל כך הולך לי טוב בלי כל הג'יפה של בי,ס אז למה בעצם? טוב, אולי צריך לפתוח על זה פורום...

net the jet

New member
שקרנית ? אני ? חס וחלילה..זו האמת !

אני באמת לא יודעת... ודרך אגב, חזרנו מבי"ס ואכן שיעמום של תעודה ( כיתה ה' ) הכל טוב מאד ! ( האמא הגאה...

Nיכל

New member
התכוונתי שאם אני אגיד את זה זה יהיה

שקר...\כל הכבוד לבובה ובריאות!

brownie65

New member
../images/Emo39.gifהחלמה מהירה!

וכל הכבוד על התעודה! ממני שהשמינה היום מנחת למראה התעודה של הגדול (כיתה ד')

למעלה