לא יודע על מי חשבת, אבל מקור השם זיני לא קשור לאיבר המין הגברי.מה ציפית ממי שקרוי על שם איבר המין הגברי?
לא יודע על מי חשבת, אבל מקור השם זיני לא קשור לאיבר המין הגברי.מה ציפית ממי שקרוי על שם איבר המין הגברי?
אלא לא המטרות של ביבי, המטרות של ביבי זה קודם לשבור את השיא של מרקל ולשבור שיא עולמי בדמוקרטיות המודרניות ואז לשבור את השיא של רבין ז"ל ושרון ז"ל ולמות מוות טבעי ובשיבה טובה כראש ממשלה מכהן.נוספו מטרות, להכניס לכלא את מייחרא, את שופטי הבג"ץ, אנשי הפרקליטות ועוד
hm-news.co.il
אבל אלה החלטות שלא היו חייבים לאשר בכנסת, בכנסת הם לא העבירו שום דבר חוץ מתקציבים בקריאה שלישית.דוקא יש החלטות והרבה שכן הצליחו , למשל ההחלטה להרחיב את ההיתישבות היהודית בשיטחי C , ולסכל בניה לא חוקית של ערבים.
![]()
נמשכת תנופת הבנייה ביו"ש > מועצת התכנון העליונה אישרה 764 יחידות דיור | המחדש | כל החדשות והעדכונים
השר סמוטריץ': "ממשיכים במהפכה" – מתחילת הקדנציה אושרו למעלה מ-51 אלף יחידות דיור ביהודה ושומרון • האישור הנוכחי כולל יחידות דיור בחשמונאים, ביתר עילית וגבעת זאב.hm-news.co.il
המקרה שקרה אתמול מוכיח את טענתי. היועמשית מיארה שכל הביביסטים
משתלחים בה כולל בשירשור הזה, הופיעה בכנס של שוטרים ואמרה:
במהלך נאומה אמרה בהרב-מיארה כי אי-הכנסת הרוגלות לשימוש במשטרה מוטלת על הממשלה, בניגוד לטענותיו של השר לביטחון לאומי. "מדובר באמצעי חובה", הוסיפה, וציינה כי ישנה הצעת חוק מוכנה בנושא. בהמשך קבעה: "מדינת ישראל לספק למשטרה כלים מתאימים לאתגרי הפשיעה"
" אי-הכנסת הרוגלות לשימוש במשטרה מוטלת על הממשלה - ולא עליה, כפי שהשר לביטחון לאומי איתמר בן גביר טוען דרך קבע. "מדובר באמצעי שחובה שיהיה למשטרת ישראל", אמרה. "על שולחן הממשלה מונחת זה זמן רב הצעת חוק. אני קוראת לשר המשפטים ולשר לביטחון לאומי לקדם את החקיקה המוכנה".
זה מצטרף לרשימת המחדלים המתגלגלים. אימפוטנויות,
חוסר מקצועיות בכל נושא שהם נוגעים.
מאשימים את כולם כולל הדרג המשפטי.
כפה אפשר להיות טפשים ולהאמין להם.
![]()
היועמ"שית בנאום לשוטרים: הרוגלות הן אמצעי חובה - הצעת החוק מחכה ללוין ובן גביר
במהלך נאומה אמרה בהרב-מיארה כי אי-הכנסת הרוגלות לשימוש במשטרה מוטלת על הממשלה, בניגוד לטענותיו של השר לביטחון לאומי. "מדובר באמצעי חובה", הוסיפה, וציינה כי ישנה הצעת חוק מוכנה בנושא. בהמשך קבעה: "מדינת ישראל לספק למשטרה כלים מתאימים לאתגרי הפשיעה"www.ynet.co.il
אני לא משקר כי אני מצטט את הכתבה.אתה משקר כי לא ציינתה את העובדה שהחוק שמיארה מציעה כולל שימוש ברוגלות גם כנגד חקירת נבחרי ציבור בחשד לשחיתות.
לא נסכים לגזירה שווה בין חקירת פשעים של רצח המבוצעים ברובם על ידי ערביי ישראל , לבין חקירת פשעי שחיתות .
אני לא משקר כי אני מצטט את הכתבה.
את החוק מחוקקת הכנסת ביוזמת חקיקה של הקואליציה
אז שיכתבו בהצעת החוק הזאת על מי תחול.
לבינתיים אין את החוק הזה.
אין יוזמה לחוקים אחרים.
אלה רק דוגמאות אחדות למחדל הגדול של ממשלת האימפוטנטים.
לא לעשות כלום בגלל ש...לא ציינתה זאת בדבריך , אבל אכן זה מצוין בכתבה. הבנתי שמיארה מתנגדת לחוק הרוגלות אלה רק בתנאי שהוא ישמש גם לחקירות שחיתות. הממשלה מתנגדת לזה לכלול פשעים אחרים בחוק.
האם אתה טוען שהממשלה יכולה לחוקק את החוק לפי הניסוח שלה ולא לפי הניסוח שמיארה רוצה ? אם כן אז זה מחדל של הממשלה שלא מחוקקת את החוק.
תפקידה הוא רק לאשר האם זה חוקי או לא, היא לא יכולה לקבוע מה יחוקקאני לא משקר כי אני מצטט את הכתבה.
את החוק מחוקקת הכנסת ביוזמת חקיקה של הקואליציה
אז שיכתבו בהצעת החוק הזאת על מי תחול.
לבינתיים אין את החוק הזה.
אין יוזמה לחוקים אחרים.
אלה רק דוגמאות אחדות למחדל הגדול של ממשלת האימפוטנטים.
לא נסכים???? וואלה, מי אתה שלא תסכים??אתה משקר כי לא ציינתה את העובדה שהחוק שמיארה מציעה כולל שימוש ברוגלות גם כנגד חקירת נבחרי ציבור בחשד לשחיתות.
לא נסכים לגזירה שווה בין חקירת פשעים של רצח המבוצעים ברובם על ידי ערביי ישראל , לבין חקירת פשעי שחיתות .
לא נסכים???? וואלה, מי אתה שלא תסכים??
ולמה כל כך חשוב לך לשמור על נבחרי הציבור שהנזק שהשחיתות שלהם פוגעת במדינה ?
הממשלה שאתה בחרת תסכים לכל דבר שישיאיר את נתניהו מכהן כראש ממשלה."לא נסכים" זה אני שבחרתי בממשלה הזאת.
חשוב לחקור גם שחיתות , אבל שימוש באמצעים קיצוניים ( רוגלות ) צריך להיות שמור למקרים קיצוניים כמו הרציחות במגזר הערבי, ולא לפשעים אחרים שאז הנזק ( פגיעה בפרטיות ) עלול להיות גדול מהתועלת .
במה הממשלה מושחתת ?הממשלה שאתה בחרת תסכים לכל דבר שישיאיר את נתניהו מכהן כראש ממשלה.
יש סיבה שהממשלה הכי מושחתת שמכהנת אי פעם, תתנגד נחרצות לחקירות נגדה וגם מנסה להוציא את סעיף המרמה והפרת אמונים מהחוק.
במה היא מושחתת???? במה לא?במה הממשלה מושחתת ?
טבעי ששרים וגם סתם אנשים לא רוצים שיאזינו לטלפון שלהם , ולא בגלל שהם מסתירים שחיתות , לדוגמה אם מישהו\מישהי מנהל רומן מהצד ...
במקרה של הרציחות העיניין מאד חמור ואז גובר האינטרס של שמירת שלום הציבור על שמירת הפרטיות.
המשטרה סגרה את החקירה.במה היא מושחתת???? במה לא?
שיטת היהלומים של רגב.
אתה מתכוון לזה ? אם ככה לא מדובר בשחיתות, אלה בהחלטה חוקית של שרה שאפשר להסכים או לא להסכים לה.העברות הכספים של מאי גולן.
אני מתנגד לזה אבל אין פה שחיתות , אלה החלטות חוקיות כחלק מהסכמים קואליציוניים. לחרדים יש כ 18 מנדטים בכנסת וזה זכותם לדרוש ולקבל הטבות לבייס שלהם.אמסלם .
מימון החרדים לצורך שרידות הממשלה .
מה שחיתות פה ? האם יש חוק ששר חייב להמשיך את מדיניות קודמו ?ועוד ועוד.
אם הממשלה או שר הפיתות והמשטרה היו רוצים להאבק בפשיעה של הערבים, היו צריכים להמשיך את התוכנית שיצר עומר בר לב.
שקר. עדיין לא סגרה.המשטרה סגרה את החקירה.
על החלטה חוקית כזאת יושבת מי שהייתה שרה מישראל ביתנו בכלא.אתה מתכוון לזה ? אם ככה לא מדובר בשחיתות, אלה בהחלטה חוקית של שרה שאפשר להסכים או לא להסכים לה.
החלטות חוקיות יכולות להיות החלטות מושחתות . ככה זה בממשלה מושחתת.![]()
בשם "המאבק בפשיעה": מאי גולן מסיטה מיליארדים ומחסלת את השוויון החברתי - וואלה כסף
השרה לשוויון חברתי מעבירה כ־2.9 מיליארד ש"ח מתוכנית 550 שיועדה לחינוך, תעסוקה ורווחה בחברה הערבית אל המשרד לביטחון לאומיfinance.walla.co.il
אני מתנגד לזה אבל אין פה שחיתות , אלה החלטות חוקיות כחלק מהסכמים קואליציוניים. לחרדים יש כ 18 מנדטים בכנסת וזה זכותם לדרוש ולקבל הטבות לבייס שלהם.
השמאל היה יכול להצטרף לממשלת ביבי ( כמו שעשו בני גנץ ואיזינקוט בתחילת המילחמה ואחר כך עזבו ) ולהקטין את הכוח של החרדים , אבל השמאל ממשיך לדבוק באידיאולוגיה שקרסה "שטחים תמורת".
לא שחיתו אלא טמטום ממדרגה ראשונה שהביאה את המגזר לכאוס מוחלט. מה שאתם קוראים "משילות"מה שחיתות פה ? האם יש חוק ששר חייב להמשיך את מדיניות קודמו ?
נראה שאתה מגדיר "שחיתות" לכל מהלך של הממשלה שאתה לא מסכים לה .
"שטחים תמורת" עובד יפה עם מצרים .
אתה מעדיף מלחמה ברמה של יום כיפור?![]()
רדיו דרום-ראש מועצת רמת נגב מתריע: “התגודדות טנדרים והברחות רחפנים בגבול מצרים מדאיגות את התושבים”
ערן דורון פנה לראש הממשלה ולרמטכ״ל בדרישה להגביר את האכיפה; במקביל קורא לחיזוק ההתיישבות ופתיחת כביש 10 לקראת פסחwww.radiodarom.co.il
קיבלנו ממיצריים מילחמה פי 10 יותר מיום כיפור - 7.10 , מיצריים היא זו שחימשה את האויב בעזה, היא זאת שדוחסת מול גבולינו יותר מ 2 מליון ערבים ( מה שהם קוראים "הסוגיה הפלסטינית" ).אתה מעדיף מלחמה ברמה של יום כיפור?
מאיזה גבול ? ירדן - גם היא מדינת אויב.הברחות יש בכל מקום ובכל גבול.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.