תגידו, למה רק אצלנו

morini77

New member
רגע, רגע, חייב להיות פיתרון.

אוקיי, אז למה לעזאזל הם חייבים אשכרה לבוא לארץ? בפעם האחרונה שבדקתי אם הם נכנסים לאתר הזה מחו"ל זה גם פועל. אז שישבו דקה מול המחשב, יגידו לנו כמה מילים שירגשו לנו ת'תחת ונגמר הסיפור! עכשיו, מה שצריך זה למצוא איזה פרוטקציה או איזה קישור אליהם או אל וורנר. למי שיש רעיון שיציע.

gilmorefreak

New member
../images/Emo45.gif

זה יכול להיות מגניב...חוצמזה זה כל הרעיון מאחורי נפלאות האנטרנט...חבל שאין לנו קשרים או משהו..
אפשר לנסות ולשלוח פאן מייל עם הבקשה...למרות שהסיכויים קלושים..

dafi daf

New member
אנחנו יכולים לכתוב שאנחנו

נורא מסכנים פה בארץ ובנות גילמור זה נקודת האור שלנו או איזה בולשיט בסגנון...או שאפשר לנסות להשיג את אחד המייליםשל השחקנים...

morini77

New member
המסכנות שלנו היא גם הנשק שלנו.../images/Emo8.gif

זה רעיון טוב לשחק אותה מסכנים אבל צריך למצוא דרך להגיע כי אין מצב שנשיג מייל של אחד השחקנים אם הם בכלל קוראים מיילים. קודם כל, הכי טוב זה לשלוח בדואר רגיל ולא במייל, אבל צריך למצוא כתובת לא סתם של וורנר כי שם זה בטח מפוצץ. אולי דרך הסוכן של השחקן... צריך לבדוק את זה...

gilmorefreak

New member
../images/Emo6.gif*לא קשורה*

פעם ראשונה שאני קוראת את החתימה שלך..המפשט האחרון קורע..!!!
טוב נו..אני יודעת רק על fan mail שסביר להניח לא יעזור הרבה..אבל אני מנסה...
אז של לורן גרהם:
Lauren Graham The WB Television Network 4000, Warner Boulevard Burbank, CA-91522, USA​
של אלקסיס בלדל:
Alexis Bledel c/o Gilmore Girls Warner Brothers 4000 Warner Blvd Burbank CA 91522​
טוב..זה כל מה שהצלחתי להשיג..אני אחפש עוד..
ורוצים לשמוע עובדה משעשעת..רק אתמול גיליתי איך מבטאים את שם משפחתו של השחקן שמשחק את ג'ס..מילו ונטימיליה- בכלל לא שומעים את הg
כל כך לא ידעתי את זה...

YaLdoNet 4 EveR

New member
יש לנו דף מלא בכתובות כאלה ../images/Emo4.gif

זה התאי דואר שלהם בWB.. נראה לי ששלחנו להם מכתב פעם, לא? אניווי, צריך כתובת אמיתית יותר.

למעלה