וואלה נכון! צריך לאתר את השרשור הזה באמת *.*
G gilmorefreak New member 16/8/04 #15 ../images/Emo6.gif אני אוותר..או לורן או שחקן אחר מהתוכנית..או אף אחד! מנכ"ל ערוץ 10.. *צוהלת*
M morini77 New member 17/8/04 #17 אולי נביא את קירק?? תודו שזה רעיון טוב, הוא גם בטח לא כזה עסוק אז אפשר לסחוב אותו לארץ הקודש ולשדל אותו לדבר איתנו קצת...
אולי נביא את קירק?? תודו שזה רעיון טוב, הוא גם בטח לא כזה עסוק אז אפשר לסחוב אותו לארץ הקודש ולשדל אותו לדבר איתנו קצת...
Y YaLdoNet 4 EveR New member 17/8/04 #19 אהה "שמע, קירק. אנחנו חבורה של בנות משועממות עם אינטרנט, ולפעמים גם קצת רואות בנות גילמור. נו, קפוץ שניה לארץ הפיגועים ותאונות הדרכים, רק תגיד שלום. כי אתה כ-ז-ה חתיך ^_____________________^"
אהה "שמע, קירק. אנחנו חבורה של בנות משועממות עם אינטרנט, ולפעמים גם קצת רואות בנות גילמור. נו, קפוץ שניה לארץ הפיגועים ותאונות הדרכים, רק תגיד שלום. כי אתה כ-ז-ה חתיך ^_____________________^"
G gilmorefreak New member 17/8/04 #21 ../images/Emo6.gif אויש זה באמת מעניין לדעת איך קירק במציאות..עכשיו כשחושבים על זה..
M morini77 New member 17/8/04 #22 הכי מצחיק זה שכתבת שכאילו נבוא ונגיד לו: "שמע, קירק..." כאילו, ככה קוראים לו...
M morini77 New member 18/8/04 #37 למה? קירק יכול להיות קשוח לפעמים! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא מאמינה שכתבתי את זה הוא כ"כ לא יכול להיות קשוח שזה אפילו קצת מעציב... טייפ קאסטינג!
למה? קירק יכול להיות קשוח לפעמים! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא מאמינה שכתבתי את זה הוא כ"כ לא יכול להיות קשוח שזה אפילו קצת מעציב... טייפ קאסטינג!
D dafi daf New member 18/8/04 #39 היי! אל תלכלכי...הוא יכול להיות קשוח כשזה מדובר בזכייה במרתון הריקודים הזה... וכמובן כשמדובר במסכת דבש לפנים!!!!
היי! אל תלכלכי...הוא יכול להיות קשוח כשזה מדובר בזכייה במרתון הריקודים הזה... וכמובן כשמדובר במסכת דבש לפנים!!!!
נ נ ט ע ש ה New member 18/8/04 #29 תגידו, למה רק אצלנו אין כזה בצד "הפורומים הנצפים ביותר בקרב גולשי פורום בנות גילמור הם..."? ראיתי כזה בכמה פורומים
תגידו, למה רק אצלנו אין כזה בצד "הפורומים הנצפים ביותר בקרב גולשי פורום בנות גילמור הם..."? ראיתי כזה בכמה פורומים