תגידו לי משהו:

Josephin

New member
תגידו לי משהו:

אני היחידה שהפריעה לה ההתנהגות של לורליי כלפי לוק? הוא הדוד של ג´ס והוא דואג לו. זה לא הדבר הכי טבעי בעולם? אז טוב, מילא שתתפרץ עליו בערב של התאונה כי היא עצבנית ומתוחה, אבל שתתנצל למחרת! איזה דברים שהיא אמרה לו! פשוט כל כך נדהמתי! זה לוק והיא מכירה אותו ממזמן ויודעת שהוא דואג לה ולרורי!

לאנה

New member
זה בדיוק מה שאני חושבת!

ואל תדאגי, יש עוד הרבה שאמרו את זה, פשוט לא היית פה בשרשור שאחרי הפרק....., אם את רוצה את יכולה לפשפש בארכיון ולחפש אותו:)

לאנה

New member
כן, גם אני.

היא ממש הגזימה. והדברים שהוא אמר לה היו כל-כך נכונים!

Josephin

New member
נכון?!

במיוחד הקטע על זה שהוא אוהב את רורי יותר מעצמו, ושהיא לפחות יודעת מה איתה... אה... איזה יופי, לפחות זה היה פרק עם הרבה ג´ס!

Josephin

New member
שמתי לב לשני דברים מעניינים:

1) מהדמויות הצעירות יותר (פריס, רורי, דין, ליין, ג´ס), מיילו הוא השחקן הכי מבוגר (25!). ונראה הכי טוב?! לא סתם, גם דין נראה טוב אבל לא באותה המידה... 2) הוא בין הנמוכים בסדרה. כולם נראו נמוכים עד עכשיו בגלל דין וריצ´ארד הענקיים, אבל כולם יותר גבוהים ממה שחשבתי... וג,ס נמוך מרורי נכון?

נראה לי שאת צודקת..

מיילו לא ממש נראה בן 25.. הוא נראה פחות.. והוא ממש חמוד
והוא ורורי יותר מתאימים לדעתי.. אבל גם הייתי מעדיפה שטריסטן יחזור לבנות גילמור.. למרות שאני מעדיפה את רורי עם ג´ס..

Gloria_Nathan

New member
כתבתי על זה איפה שהו...

(נראה לי בשרשור החצי אופ-טופיק על סת´
) שסת´ היה בן 26 כשהוא שיחק תלמיד י"ב בבאפי ומילו שנה הבאה יהיה 26 כשהוא יהיה תלמיד י"ב ב
ושניהם נראו פחות או יותר מתאימים לגיל הזה. (לא נורא, אני אוהבת אותם ככה :) ועמניין עם זה מפריע למילו שהוא, בן 25, משחק בן אותו גיל של אלקסיס, בת 19.

Josephin

New member
בוא נגיד את זה ככה-

עם כל הכבוד לטריסטן החמוד, הדמות של ג´ס מבחינת אופי הרבה יותר מתאימה לרורי. הם פשוט כל כך טובים ביחד! והוא נראה בערך בן 22, לא יותר... 8 שנים הפרש בגילאים זה לא הרבה, נכון? אני מתכוונת, עדיין נוכל להתחתן, נכון? לא, סתאאאאאאאאאאם...

PURPLE CHICKEN

New member
הוצאת לי את המילים מהפה!!!!

חבל לך על הזמן! זה פשוט בדיוק מה שאני חושבת!!! את כל כך צודקת!!! טריסטן תחזור!!!! רורי וג´ס ביחד!!! ודין... תמצא לך מישהי חמודה!!!! כי אתה חמוד!!! אבל פחות!!!

*שרה בקולי קולות*

I want Tristan - da da da dam da dam - I want Tristan - da da da da dam (לפי "איי וואנט קנדי, דא דא דא דא דא דאם, איי וואנט קנדי...)

shirakl

New member
לורליי היא כמו ילדה קטנה...

ילדים קטנים אף פעם לא מסוגלים להגיד סליחה, אז פשוט אם הם מצטערים ורוצים להחזיר את המצב לקדמותו, הם מתנהגים בטבעיות ומתעלמים ממה שקרה, ומצפים שהכל יהיה בסדר... בדיוק ככה לורליי התנהגה כשהיא ורורי היו בדרך ללוק..

HaMsTeR

New member
בטח שהיא יודעת את כל הדברים האלה,

אבל תחשבו על זה- האחיין של לוק, זה שלוק הביא לסטארס הולו והאמין שיהפוך להיות בסוף "ילד טוב" פוגע ברורי, אחרי כל הפעמים שלורליי התעצבנה על ג´ס ולוק לא אמר שום דבר, ג´ס עושה תאונה, לוק מתנצל, אבל תאונת דרכים זאת תאונת דרכים. וג´ס גרם לה, בסופו של דבר, כי הוא נהג. אפילו שגם לרורי היה חלק גדול בכל הקטע הזה. ואני אומרת את זה עם כל האהבה שלי לג´ס!!!

לאנה

New member
אולי.....

אבל אני לא חושבת שלוק הסכים, טוב לא הייתה לא ממש ברירה, אבל בכל אופן, שמר על ג´ס כי הוא חשב, או ציפה שהוא יהפוך לילד טוב, אני חושבת שהוא שמר עליו כי כמו שהוא אמר בעצמו - ג´ס הוא משפחה ויש לו התחייבות למשפחה. אני חושבת שבפרק בו דוד שלו מת הוא אפילו אמר שמשפחה היא הדבר הכי חשוב שיש, אבל אל תחזיקו אותי במילה.

z O e i

New member
אז מה אם הוא לא הילד הכי טוב בעולם

זה אומר שצריך לעזוב אותו להזרק באיזה חור? צריך לעזור לו. אז לוק מנסה. צריך להעריך את זה. לורליי, באמת, אני לא מבינה איך היא לא התנצה בפרק הזה...
בטח זה יבוא בפרק הבא... ועוד משהו, אני רוצה להבין: רק ילדים "רעים" עושים תאונות דרכים?! בסדר שג´ס נהג, נכון, אבל זה לא היה בגלל מהירות מופרזת או בגלל שהוא היה שיכור או משהו!! הרי משהו שעיר קפץ לכביש והילד לא רצה לדרוס אותו!!!! אז די!!! זה היה יכול לקרות באותה מידה גם לדין, לרורי, ללורליי או לכל אחד אחר!!!!!!! ג´יז!

YaLdoNet 4 EveR

New member
חחח ../images/Emo13.gif

אני אולי הכי לא רוסית (אוף נו, לתרגם? רורי+ג´סית) בעולם, אבל אני חולה על ג´ס (לא כשהוא עם רורי
ראבק) ואת צודקת

Josephin

New member
זה ממש לא קשור!

זו לא הייתה אשמתו של ג´ס. גם אם זו הייתה, אז לוק לא אשם שג´ס עשה תאונה. היא הייתה עצבנית וזה מובן בהחלט, אז היא הוציאה על לוק את כל העצבים שלה. אבל שתתנצל אחרי יום או יומיים! היא יודעת שהיא לא הייתה בסדר! ולכל אחד זה ברור שג´ס לא עשה את התאונה בכוונה ושהוא לעולם לא היה גורם לרורי נזק בכוונה. אני חושבת שזה סיכם את זה...

למעלה