תגידו לי משהו:

YaLdoNet 4 EveR

New member
תנסו להבין.

אם אי פעם הכרתם זוג שיש לו ילד יחיד, אתם בטח מבינים את לורליי במצבה אחרי שהיא שמעה שרורי בבית חולים. אני מכירה זוג כזה, בכל מקרה, והם פשוט.. נוראיים.
האבא הולך לכל הטיולים הכיתתיים של הבת ~היחידה~ שלו כדי שהוא יוכל לשמור, הם נדבקים אליה, לא נותנים לה לצאת לדברים, הם יותר פולנים מפולנים והם לא פולנים בכלל!
מצבה של רורי עוד טוב. ואם לורליי, האם שיש לה בת אחת בלבד, שומעת שמישו גרם לה לעשות תאונה, מה חשבתם, שהיא תגיד "הו, וול" כמו מאיה (
) ותלך לשתות קפה?
(מתאים לה..) תחשבו שהיא עוד אמא לבד, שזה בטח מגביר פי אלף את הדאגה ואת העצבנות

Gloria_Nathan

New member
מובן בהחלט! אבל...

היא לא צריכה להוציא את זה על לוק- ובטח שלא בצורה ביצ´ית כזאת (אני מתייחסת רק לפרק הקודם כי את הפרק האחרון לא ראיתי): וזה בסה"כ סדק!!!! ס-ד-ק!!!! וכמו שכבר אמרתי יותר ממה שמפריע לי בזה שהיא מאשימה את לוק, או את ג´ס, או את כל העולם במשהו שהבת שלה הייתה לא פחות אשמה בו- זה הצביעות שלה! היא החריכה את הרופאים להישאר את רורי בבית חולים- למה היא עכשיו צועקת על כולם כי הבת שלה נמצאת יותר שם כבר כמה שעות!

z O e i

New member
זה מובן בהחלט

וגם העובדה שהיא הוציאה את זה על לוק. היא הייתה צריכה להוציא את זה על מישו, אבל יום אחרי זה- תתנצלי! גם ככה היא יודעת שבטח קשה ללוק שהוא נתן לג´ס ללכת

v i o L e T

New member
גם לי זה מאוד הפריעה וזה ממש

עיצבן אותי! אני חושבת שמהפרק הזה שנאתי את לורלי אני מתה על ג´ס!
למה היא כל כך שונאת אותו שמישהו יסביר לי!

PURPLE CHICKEN

New member
ממש לא! גם לי זה הפריע!!!../images/Emo67.gif|ספו

היא ממש ממש עיצבנה אותי! וגם היא הייתה מתוחה, זאת לא סיבה לעשות את זה ללוק המסכן! אני, שבדרך כלל מתה על לורליי, שנאתי אותה באותו רגע! והיא לא התנצלה, איזה מגעילה! וחוץ מזה, זה רק אני או שהיא נלחצה קצת יותר מדי- כאילו, מילא ברגע הראשון , כשהיא שמעה שרורי עברה תאונה אבל אחרי שהיא ראתה שרורי בסדר ואחרי ששמעה את כל הסיפור- שתירגע קצת!!! דרך אגב- אחלה פורום! סופסוף מצאתי פורום לסדרה שאני הכי אוהבת בעולם!!! ירדן

ד י י ז י

New member
ברוכה הבאה!! אבל..

נראה לי שכולם התרגלו לראות את לורליי הצינית , המצחיקה , החייכנית המאושרת , ואתם מפספסים את הקטע שהיא בנאדם , היא אמא , היא לא מושלמת! יש לה בת , שהיא אוהבת והיא דואגת ואז פתאום היא בתאונת דרכים , בשבילה הבת היא מושלמת , זו לא יכולה להיות אשמתה , לכן היא מחפשת את מי להאשים , בנוסף לזה ש"האשם" הוא נער שהיא מאוווד לא אוהבת! כשהיא חפשה את ג´ס , כדי לצעוק עליו , להוציא את כל הפחד והמתח והכעס היא לא מצאה אותו , ופגשה את לוק. אז היא הפילה הכל עליו , זה ברור שהיא סתם היתה נסערת וחפשה סיבות להאשים אותו ("אתה אשם , למה הבאת אותו לפה בכלל?") אז היא היתה עצבנית , והתפרצה עליו , ולאנשים קשה להתנצל.. יכול להיות שעכשיו היא עדיין לא מבינה שהיא טעתה ויקח לה זמן להודות בזה. זהו.. סיימתי..

talrv

New member
לדעתי..

לורליי הייתה צריכה להתנצל, אבל לפעמים היא יותר מדי גאה מכדי להודות בטעות שלה, ככה לפחות אני רואה את זה.. חוץ מזה לורליי לא סובלת את ג´ס והיא לא מצאה את ג´ס כדי לצעוק עליו על כל הדברים הרעים שהיא חושבת שהוא עושה אז היא מוציאה אותם על לוק, ואולי גם כמה ימים אחר כך היא רואה בלוק את האשם על כל מה שקרה לרורי (בתאונה).... וזה פחות או יותר מה שאני חושבת... לגבי הדברים שאמרו על הגילאים כמה הודעות למעלה : ניקולאס ברנדון (זאנדר - באפי קוטלת הערפדים) שיחק בגיל 26 תלמיד כיתה י´ בן 16.. בקיצור גם עכשיו, הדמות שלו קטנה ממנו בעשר שנים.. אני חושבת שגם לכריזמה קרפנטר (קורדליה למי שמכיר) יש בערך הפרש כזה אם לא יותר, אבל אני לא חולה עליה כמו על ניקולאס אז אני לא בטוחה.. והברבורים נגמרים עכשיו!!

למעלה