תגידו לי מזל טוב....

• פותח הנושא v@
  • פורסם בתאריך

v@

New member
תגידו לי מזל טוב....

אני מנגן פסנתר במשך 10 שנים (מגיל 8 בערך) וגיטרה במשך שנתיים וחצי, ואחרי חודשים רבים של עבודה מאומצת (כמעט שנה האמת) והקלטות רבות אני שמח להודיע לכם שאני מוציא דיסק עם אוסף של הדברים המובחרים שלי. רובן ככולן הם חומרים אינסטרומנטליים (מה שנקרא "נעימות" מוזיקה ללא מילים) הרוב מהם הם מלודיות עם נגיעות קלאסיות ושניים שהם ג´אז. את הדיסק לא ניתן להשיג בחנויות, וגם לא במדיה דיירקט, כי עוד לא מצאתי חברת תקליטים שתסכים לשווק אינסטרומנטליים של אדם בגילי (18) בארצנו הקטנה והחסרת תרבות מוזיקלית של יותר מזמרים וחצי סולו בשיר. בכל מקרה, אם בכל מקרה אתם מתעניינים ומעוניינים לפתוח ראש לדברים שלא נשמעו עוד בארץ (ואני לא סתם משתחצן) אתם מוזמנים לשלוח לי מייל ל - [email protected] כל מה שאני רוצה הוא להפיץ את החומרים שלי ברבים אז אם תרצו עותק אשמח לתת לכם אחד (חינם אין כסף) אם תרצו לשמוע ממנו קטעים נבחרים אתם מוזמנים להכנס לאתר הבית שלי:http://stage.co.il/Authors/4530 תמצאו שם חלק מהדברים אך בשביל הדברים ההכי טובים תצטרכו להתאמץ קצת יותר. אשמח לשמוע מכם כמה שיותר. אבל בכל מקרה תמהרו....אני מתגייס עוד שבועיים!!!! :))

למעלה