תגידו לי מזל טוב

free soul

New member
../images/Emo6.gif תהנה מהחיים במקום להיתעצבן..

כי החיים יפים...

לחברה שלך יש חבר והיא בגדה בו

אני לא חושבת שאת אחראית עליה, גם אם יזמת את החגיגה היא זאת שבגדה מרצונה החופשי. זה כל הסיפור

Gardner

New member
זה לא מסובך

סול... השאלה היא למה לך לא איכפת מזה שחברה שלך (שיש לה חבר), בגדה בחבר שלה (שיש לו חברה - החברה שלך), בזה שהיא שכבה איתך ועם הידיד שלכן? אולי את נהנית מאוד מהאורגיה הקטנה שהייתה לכם במכונית (נשמע לא נוח), אבל זה לא מפריע לך שאת עזרת לה לבגוד בחבר שלה? בין אם זה "באשמתך", ובין אם זה היה "מרצונה החופשי", את עודדת את זה.

free soul

New member
אם היא לא רצתה היא הייתה אומרת לי

זאת! וזה לא היה לה איכפת בכלל! אתם לא ממש מכירים אותה בלעדיי או לא בלעדיי היא בגדה חופשי בחבר שלה. והוא אמר לה מין משפט מטופש כזה.. "אני מעדיף שתשכבי עם אישה מאשר עם גבר" אני לא יודעת מה זה קשור עכשיו אבל זה מה שהיא עשתה.. היא פשוט התנשקה איתו. מה יכולתי לעשות? לתת לה סטירה ולהעיף אותה מהרכב? היא לא ילדה קטנה.. את הפתיחות לגברים וכל השובבות למדתי ממנה, אז הייתי ילדה טובת ירושלים. שאלתי אותה אם זה עשה לך משהו רע שהיא בגדה בחבר שלה.. היא רק חייכה אליי ולא אמרה כלום. הילדה לא ממש רצינית עם החבר שלה.. ועוד יותר הוסיפה לידיד שלנו.. "בוא כל יום שישי, חבר שלי שומר שבת אז ככה אני אתה והיא [אני] נוכל להיתראות כל הזמן" אז מה זה אומר?

אוייש תניחו לה..החברה שלה מספיק..

בוגרת אם להצטרף או להמשיך לצפות בהם..אף אחד לא כיוון לה אקדח לראש והכריח אותה והיא לא "נאנסה" לזה..היא יכלה גם לרדת מהאוטו או לדרוש בתוקפנות שהיא תחזיר אותה הבייתה..אז החברה שלה צריכה להתעסק בבעיות מצפון ולא סול..אפשר לומר שהחברה שלה יצאה ביצ'ית בסיפור וזהו..

Gardner

New member
אני תמיד לא הבנתי את ההגדרות האלה

3 - שלישיה, 4 - אורגיה.. לא יודע מה אבן שושן אומר על זה, אבל לפי דעתי אורגיה זה כבר משלושה משתתפים ומעלה.

נ י נ י

New member
שלישיה זה גם סוג של אורגיה שפשוט

יש לה גם שם . גם רביעייה זה אורגיה וחמישיה ושישיה וכן הלאה והלאה...

דיון לגבי המילה "אורגיה"....../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בדיוק לפני שבוע נקלעתי לדיון-"כמה אנשים זה נחשב אורגיה?" אני טענתי ששלושה אנשים זה לא אורגיה אלא שלישייה,ומעבר לזה-זה כבר כנראה כן אורגיה.. אצנו רצנו לפתוח מילון( מהגדולים,בעל כרכים רבים..) ולהלן ההגדרה: 1.מסיבה פרועה המאופיינת בהשתחררות יצרים,בהתהוללות מינית,בהשתכרות וכ"ד. 2.(סלנג)-פעילות הדומה לאורגיה בחוסר הרסן או בחוסר הבקרה שלה,היסחפות שיצאה מכלל שליטה. 3.הילולה דתית סודית לכבוד אלים כגון דיוניסוס ביוון,באקסוס ברומא ואחרים,שלוותה בשתיית יין,בריקודים,בשירים ובהתהוללות מינית. אז מסקנותינו היו.... שגם סקס בין שני אנשים שבו מאבדים את הרסן...יכול להיות בעצם..אורגיה..לא? ובכך תם אצלי פרק חיי התוהה על מהותה הכמותית של האורגיה.....

למעלה