בוקר מצויין לכ ו ל ם !../images/Emo185.gif
טוב.. אתמול בערב היתקשרתי לידיד שלי ושאלתי אותו אם בא לו לבוא לאיזור כלשהו סתם לשבת ולדבר על כוס
וגם חברה שלי תיצטרף לשיחה..ושאלתי אם הוא יכול להביא איתו חבר הוא מאוד שמח ואמר שיבוא ויבדוק אם הוא יכול להביא איתו מישהו... אחריי כשעתיים או יותר הנעתי את הרכב
והגעתי לבית של חברה שלי.. היא באה ונכנסה לרכב.. לפני שבכלל שמתי גז הוא יתקשר ודיבר איתה ואמר שהחבר לא יכול לבוא כי אין לי מושג למה... טוב שאלתי אותה מה נעשה איתו? יהיה לנו משעמם!! טוב.. הגענו ביחד וקנינו בירות וישבנו בתוך רכב ה- ISUZU שלו...
כי היה מאוד קר בחוץ
קיצור.. אני זאת שהתחלתי עם השטויות.. לחברה שלי יש חבר אז היא הפסיקה עם כל זה.. לי כמובן אין חבר אז... נישארתי שובבה! התחלתי לדבר איתו בצורה של... אי אפשר לתאר אותה בכתב... התחלתי ללטף אותו בשיער... באוזן.. בצוואר... וחברה שלי רואה זאת... הוא שיתף איתי פעולה... היתקרב אליי ונישק אותי.. היתנשקנו הרבה.. עד שהחברה שלי לא הרגישה כל כך נוח ורצתה ללכת.. הקיצור לא נתנו לה! והתחלתי קצת קצת ללטף אותה... לגעת לה בשיער.. באוזן.. וירדתי לכיוון החזה... היא צחקה בהתחלה ואחריי זה היא גלשה.. היא והידיד שלי ישבו במושב הקידמי ואני באחורי.. אז, היצטרפתי אליה וישבתי לידה הייתה לי חולצה כזאת.. שאני פשוט הייתי מתחרמנת מעצמי! אני והוא התחלנו ללטף אחד ת'שני.. והוא באותו זמן שולח ידיים לחברה שלי.. היא מרוב צפייה בנו התחילה להיתחרמן.. וגם היא שיתפה פעולה.. הוא פתאום עבר מושב... למושב שלי! אני רואה אותו מעליי ומתחילה לצחוק.. [גם הוא..] פתאום אנחנו מתחרמנים בטירוף שנינו ואני שמה לב שהוא הוציא את "חברו הטוב"
הוא ניסה להחדיר אך... הילדה לא עשתה את זה כמה חודשים.. וזה היה כאבים חבל על הזמן.. לא יכולתי לצרוח כי לא הרגשתי נוח בגלל החברה שלי.. היא צפתה בנו שאני והוא שוכבים... קיצור עשינו את זה... וזה היה מדהים [גם החבילה שלו...
] נחנו קצת.. אך לא אני.. אני תמיד חרמנית.. [נימפו] שוב התחלתי לגעת בו.. והחברה שלי הפעם לא ויתרה.. היא ישבה במושב האחורי ואני בקדמי והוא לידי אז ככה שהיא מגיעה לראש שלו.. ואני מגיעה ל... שתיהם! כלומר לראש ולזין שלו.. היא היתשנשקה איתו גם אני... אבל.. הייתי מתה לרדת לו.. אז ירדתי לכיוון הצוואר החזה הבטן הוא שם לב והוציא את הזין שלו.. היתחלתי למצוץ לו.. תוך כדיי שחברה שלי שמה לב.. [זה פעם ראשונה של שתינו] וגם עושה לו עבודת יד..
שתינו מנשקות אותו ותוך כדיי אני יורדת לו.. אח"כ התעייפתי.. כי לא היה לי נוח וכמעט נחנקתי מהאיבר הענק שלו!
הקיצור הגיע הזמן שלי לצפות.. אז, אני יושבת בצד מתנשפת עד שאני רואה אותו גומר... חחח מה הקטע המצחיק זה, שבידיוק כשהוא גמר חבר שלו היתקשר ובא... היה פצצות אתמול, חבל על הזמן