תגידו לי דעתכם...

cedar point

New member
שאלה

איזה קבוצה התפתחה מבימבה ואיזה קבוצה עושה קפוארה הכי נכון?

thorondor

New member
איזו מין שאלה זו?

כל קבוצה לקחה את מתאמנת לפי התפיסה שלה של הרג'יונאל, אין כזה דבר הכי נכון, יותר נכון או פחות נכון.

thorondor

New member
איזו מין שאלה זו?

כל קבוצה מתאמנת לפי התפיסה שלה של הרג'יונאל. אין כזה דבר הכי נכון, יותר נכון או פחות נכון.

Bantus

New member
לא...אתה הבנת לא נכון-

אני לא באה בקטע של שנאה...באמת באמת שלא! אני באה בקטע של גם אם הקבוצה שלי הייתה עושה את זה זה היה מעצבן כי זה מכליל קבוצות שאין לי בכלל בכלל קשר אליהם... ולמה אתה קורא לקבוצה שלך מגעילה..??

thorondor

New member
אני מבין למה אתם מתעצבנים.

אבל אתם מגזימים. ובכל מקרה הם לא יעברו דומיין, אז זה גם חסר טעם. ושוב, זה היה בציניות...

Bantus

New member
לגמרי לגמרי מסכימה איתך...

לי אישית אין כל קשר לקורדאו, וזה מעצבן שהם לוקחים אותו ומכלילים אותו בתור שם כולל. אני לא אוהבת את זה...

GoTHiK

New member
רק שתדעו

שקפורג'ינגה נקראת "אירגון הקפוארה הישראלי"

Bantus

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אתה רוצה עוד פעם להעלות את הנושא הזה??? וואי, וזה כן ממש להיסחף זה כמו שיפרסמו "באנטוס הקבוצה הכי הכי טובה" (כמו שג'ני נתנה לדוגמא) ואיך שקפורג'ינגה נקראת אני חושבת ממש תעצבן פה את כולם.. היה עדיף שלא תגיד כלום...

jennie 00

New member
לדניאל (ובעצם לכולם)...

נכון שזה לא יפה מה שקורדאו עשו אבל זה כזה שטויותתתתתתתת כאילו באמת. וחוץ מה אתם מצפים שיקרה ?! הרי הם לא ישנו את שם האתר אז..לפי דעתי זה לא כזה ביג דיל

Bantus

New member
גיני ממי...

אני לא באה גם בקטע של "תשנו את השם אחרת סופכם יהיה מר!!!" אני באה בקטע של לדבר על זה... לא בשום עניין אחר.. אבל אני משווה, אותו דבר עם באנטוס היו כותבים על חולצות "הקפואירה היחידה בארץ"

jennie 00

New member
את האמת..לא היה מפריע לי

אם הייתם כותבים "בנטוס הקפוארה הכי הכי טובה"

Bantus

New member
אז יש רמה מסויימת של הבנה...

אתם לא ניסחפתם עד כדי כך אבחל את הרעיון הכללי הבנת... ונכון, זה מעצבן..

jennie 00

New member
אנשים קורדאו מעלים אתר חדשש

בקרוב הם יעלו את האתר החדש שלהם שאמור להיות ממש מושקע ויפה מקווה שבאמת יהיה כך

למעלה