תגידו לי דעתכם...

Bantus

New member
אמרו ש-

קפואירה בישראל נשמע נחמד, אז שישנו את שם האתר קפואירה בישראל

Ligeiro

New member
אבל כבר יש את הדומיין הנוכחי...

ובכלליות: אני בן. (לפי מה שידוע לי לפחות
)

אתם לא מבינים את הבעיתיות פה??

אם מישהו קורא לעצמו קפואירה בתור שם כללי, הוא כאילו מחשיב את כל הקפואירה שקיימת בארץ,ותכלס אני אומר לכם,קורדאו לא מייצגת יותר מ20 אחוז מהקפואירה שלי, כל זרם בדרכו שלו ולי זה מפריע שקורדאו לקחו את כל הקפואירה בארץ תחת חסותם יעני, מה גם ש"המרכז הישראלי לקפואירה" זה הם... עוד דבר שמרתיח אותי,שיקראו לזה "המרכז הישראלי לקפואירה קורדאו ג'י אורו". אני לא מסכים שקורדו יקחו חסות על כל הקפואירה בארץ, ושבנאדם יכנס לאתר של קפואירה ישראל או ישמע על "המרכז הישראלי לקפואירה" הוא יראה את הקפואירה של קורדאו ג'י אורו ויבין שזה הקפואירה,כי הרי.. זה שם כללי!

thorondor

New member
מבינים טוב מאוד.

הם לא לקחו את הקפואירה, הם בסך הכל לקחו דומיין, והדומיין הזה משרת היטב המטרה שלו, קרי- להביא עוד תלמידים לקורדאו. אז זה לא משנה שאנשים בפורום קפואירה בתפוז לא אוהבים את זה, הם לא ישנו את זה, לא משנה כמה תתמרמרו.

jennie 00

New member
אני אומרת שזה סתם שטויות

עשיתם מזה סיפור גדול כאילו מה רקה אבל זה לא כזה סיפור... <דעתי האישית>

thorondor

New member
לקרוא לכלב חתול לא גורם לו ליילל.

העוינות קיימת, והיא נהיית קטנונית.

BiAAcH

New member
לדעתי זה...

לא ממש בסדר שהם לקחו את השם קפוארה ישראל, אבל אז מה?? מה זה ישנה עכשיו?? לי זה לא מפריע,

Bantus

New member
ג'ני כפרה תקשיבי...../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif../images/Emo29.gif

את אחת מקורדאו אז את לא ממש שמה לב לעוינות הקטנונית הזאת והיא לא ממש קשורה אליך ככה שזה לא מפריע לך (ככה אני מתראת לעצמי) אבל תחשבי לרגע- עם באנטוס קפואירה היו מכלילים את כל הקבוצות (בעצם) וקוראים לאתר קפואירה ישראל אז נראה לי שזה היה מפריע לך שבעצם אנשים רואים את השם וחושבים שרק באנטוס זה קפואירה... תנסי להסתכל על הדברים בתור אחת שלא בקבוצה של קורדאו..וגם את תראי שזה מעצבן.. (ואני לא באה בכוונות רעות, אני פשוט רוצה שתביני
)

thorondor

New member
אתם כל כך קטנוניים שזה מפחיד.

זה מה שמוצאים שמחפשי את המושג "קפואירה" בוואלה. שום קפואירה ישראל ושום כלום. אתם כל כך מתעצבנים מכמה פיקסלים על גבי מסך שזה פשוט ילדותי. אין שום משמעות לשם של הפאקינג דומיין, אז תפסיקו להגיד שזה רע כי קורדאו עשו את זה, פשוט כי הקבוצה שלכם לא הספיקה לעשות את זה קודם. (ואין שום צורך להגיד לי שהקבוצה שלכם לא הייתה עושה כזה דבר, אני בטוח שכל הקבוצות שלכם נעלות ונאורות, שלא כמו הקורדאו המגעיל שלנו)

ChicleteAbada

New member
חחח...

אתה די מצחיק. הופך את הקבוצה שלך לקורבן, ואת זה לעניין של כמה פיקסלים. זה לא זה. הענין פה הוא העקרון. "המרכז הישראלי לקפואירה" וואט דה פאק. שכח מזה. כנראה שאי אפשר לפתח פה שום דיון. כל אחד נסגר וחושב שמשמיצים את הקבוצה שלו וגם אם הוא לא חושב ככה, אז אחרים גורמים לכך. אבל אין בעיה, אפשר להתעסק בדברים שבאמת מעניינים אותנו עכשיו. אתמול הצלחתי סלטה. יה יה. מה התרגיל האהוב עליכם מי הברזילאי הכי טוב לדעתכם או מה הכינוי המזדיין שלכם ביי.

thorondor

New member
מה זה, אם לא עניין של כמה פיקסלים?

אתם כל כך מתרגשים מפאקינג שם של אתר ומתחילים להתמרמר על שחיתות בצמרת הקורדאו. זה כולה שם של אתר, ואף אחד לא מתייחס לזה, אופס סליחה, חוץ מכם. אתם עושים סלטה דאבל בורג מהאו (או הר מעכבר, איך שבא לכם).

יאפ בהחלט חלש ביותר

מה שאתה עושה,ואיך שאתה הופך את הקבוצה שלך לקורבן. אני יגיד לך את האמת,לי זה מפריע מאוד,שאנשים חושבים שקפואירה זה מה שקורדאו עושים,ואתה מקורדאו אז למה שאתה תצא נגד זה,הרי לך אין בעיה עם זה, בשבילי לראות את המילים "המרכז הישראלי לקפואירה" זה בדיוק כמו שאם אתה היית רואה על החולצה של אבאדה "הקפואירה האמיתית היחידה בישראל". (דוגמא כמעט מאה אחוז),אבל הדיון הזה יגמר פה.

thorondor

New member
אני לא הופך את הקבוצה שלי לקורבן,

ושאבאדה יכתבו מה שבא להם על החולצה, ושיקראו לאתרים שלהם איך שבא להם. זה לא אומר כלום על מה הם, על הקפואירה שלהם וכל מה שקשור בה. אבל מה? כנ"ל אצל הקורדאו. ודרך אגב, מאוד קל לסיים ויכוח כשאתה אומר את המילה האחרונה הא?

סבבה...אז ככה:

כמה שאלות: 1. כמה זמן אתה עושה קפואירה? 2. לא אכפת לך שאבאדה ייצגו את הקפואירה בארץ? כלומר שאנשים מבחוץ יראו את הקפואירה של אבאדה ויגידו "אההה,אז זה קפואירה..."? ואם בא לך תגיד את המילה האחרונה,יא כלי.

thorondor

New member
מה זה משנה כמה זמן אני עושה קפואירה

? לא אכפת לי מה אבאדה יעשו. אכפת לי מה הקבוצה שלי עושה. שכל קבוצה תפרסם את עצמה איך שבא לה. אתם לקחתם שם של אתר, וקבעתם שקורדאו מנסים לייצג את כל הקפואירה, זה דבילי, אבל לא זה מה שיעצור אתכם. ואתה מוזמן להגיד את המילה האחרונה, ד"ר ואן הלסינג היקר.

למעלה