תגידו לי דעתכם...

תגידו לי דעתכם...

אתם לא חושבים שזה לא בסדר שקורדאו לקחו לעצמם את השם קפואירה ישראל? יש המון סוגים של קפואירה בארץ והשם הזה מייצג את כולן,האתר הוא של קורדאו לפי דעתי צריך לשנות את הכתובת או את תוכן האתר(דבר שלא יקרה).

thorondor

New member
למה לא בסדר?

לקבוצה אין אינטרס לפרסם קבוצות אחרות, והם תפסו את השם. אני בספק אם ישנה להם שמתלוננים על זה. תאמין לי שאם קבוצה אחרת הייתה לוקחת את השם קודם היא הייתה משתמשת בו.

ChicleteAbada

New member
גרווווווווע..

צודק בהחלט ידידי המלומד. אני לא רוצה שקורדאו ג'י אורו ייצגו את כל סגנונות הקפואירה בארץ. לא שיש לי משהו נגד קורדאו ג'י אורו, פשוט הם לא מייצגים אותי. ובמיוחד לא את כל הקפואירה בישראל.

thorondor

New member
הם לא באים לייצג אותך או קבוצה אחרת

הם מייצגים את עצמם, כמו שכל קבוצה עושה. הם תפסו את השם, מותר להם להשתמש בו. זה שקבוצות אחרת לא רואות את זה בעין יפה לא ממש מעניין אותם.

Bantus

New member
אבל תבין-

זה לא העניין של מי תפס את השם קודם, זה עצם השם עצמו, קוראים לקבוצה "קפואירה ישראל" וכשמישהו מבחוץ שומע את השם זה מכליל לו את כל הקבוצות, אז בדרך מסויימת זה בעצם מכליל וגורם לכל הקבוצות להיות קבוצה אחת, מה שהם לא. כל אחד עם הדרך שלו והמיוחדות שלו וברגע שיש לקבוצה שם מכליל, זה גורם לכל הקבוצות להיות אותו דבר...

jennie 00

New member
לפי דעתי ...

נכון שקורדאו לא מצייג את כול הקבוצות אבל אז מהההה?! ככה קוראים לאתר זה לא כזה ביג דיל ולא נראה שהם מתכוונים לשנות את השם (שמעתי שאיזה אחד עובד על אתר חדש של קורדאו לא יודעת ממש..)

Escova

New member
כן, זה לא בסדר... פויה קורדאו !!!

נו נו נו !!! אסור קורדאו, אסור !!! כאילו מה ??? הם לקחו את הדומיין של השם "קפוארה ישראל", ו...? כול כך מפריע לך, תקנה את הדומיין של "קפוארה בישראל" וסגור עניין... הדומיין שלהם, הם היו כנראה הראשונים להרים אתר של קפוארה בעברית לאוויר, אז הם לקחו את השם... חוצמזה, אין שום התאחדות לקפוארה בארץ, ככה שאיזה מין אתר יהיה "קפוארה בישראל ???" ומי יהיו המנהלים ??? כאילו, למה שאנשים יעדיפו לנהל אתר כוללני, של זרמים שונים ששונאים (חלקם) אחד את השני, מאשר להתמקד בזרם שלהם, בקבוצה שלהם, במה שקשור אליהם ???

ChicleteAbada

New member
מה?!?!

דבר ראשון, אני לא אמרתי שאני רוצה שום איחוד של קפואירה בארץ או לחלופין אתר שיאחד... אתה המצאת את זה לבד. דבר שני, אני כלכך מתעצבן על הקטע של קפואירה-ישראל אז למה לעזאזל אתה חושב שאני ארצה את הדומיין "קפואירה בישראל"? כדי להחזיר להם? אתה ממשיך להגיד, הם תפסו, מותר להם. בלה בלה בלה. זיון שכל. יש כזה דבר שנקרא חוקי מוסר, וכדאי שתחשוב עליהם מפעם לפעם. אין לי שום בעיה עם קורדאו ג'י אורו, באמת, יש לי בעיה עם המשהו הספציפי הזה, שמסתבר שעד שמישהו לא העלה אותו פה, לא חשבתי עליו בכלל. ובאנו לדבר פה על קפואירה, ומסתבר שפוליטיקה היא חלק מזה. ובקשר לסרובה, השתמשתי בזה בתור כינוי כללי, כמו להגיד "קפואירה תחת" על תיקח אישית.

Bantus

New member
חבר'ה לא לדרת פה על קבוצות....

אני לא בקורדאו, אני בבאנטוס..אבל לא יורדים פה על קבוצות, חבר'ה, זכרו.. משפחה אחת...

jennie 00

New member
מווווואה דניאלוש איזו מאמי

באמת לא לרדת על הקבוצות... ואני את דעתי בנושא כבר אמרתי...

Bantus

New member
ממש לא יורדים..עלק...

רק כתבו פה משהו "קורדאו..פויה!!" אבל חפיף..זה הקבוצה שלך, לא שלי...

Bantus

New member
סבבה- נשמע ציני אבל יענו סתם כזה..

לי אישית לא מפריע, שווב, זאת לא הקבוצה שלי..אבל סתם יש פה המון סיכסוכים על לדרת על קבוצות, אז סתם בשביל למנוע.. אבל סבבה, בכיף שיהיה פה ציניות, אולי זה יעזור להרים פה את האתר...

Ligeiro

New member
זה לא ש...

קורדאו מכריזים על עצמם כקפוארה ישראל ובזה אומרים שאין סוגים אחרים של קפוארה וקבוצות אחרות. אני כמעט בטוח שבזמן שהם פתחו את האתר (היה ממש מזמן) לא היו עוד קבוצות ידועות בארץ (בלי לפגוע באף אחד) ולא הייתה בזמן שום כוונה לפגוע. ועכשיו הקטע הפחות נחמד
: הם חייבים לכם משו? הם יעשו לאתר איזה דומיין שבא להם... וראסמי כמו שמישהו אמר: קפוארה בישראל נחמד

ChicleteAbada

New member
דבבבבר ראשון!

זה שטויות הקטע עם המזמן, ואני אפילו לא אטרח להגיב על זה. וגם אתה\את חוזרת על הקטע של החייבים. ברור לי שהם לא חייבים לי כלום.. ותאמיני לי אני ממש שמח שזה ככה. ולא הבנתי את הקטע עם הקפואירה בישראל.

למעלה