חזרתי די הרבה על השלישיה האחרונה (4-6), כדי לשים לב יותר לכל מה שקורה עם סנייפ, וגם לקטעים של החזרה של וולדמורט, הנבואה ועוד דברים חשובים. השלושה הראשונים נהיו משעממים כי הם קצרים ואין בהם כמעט שום דבר חשוב
את הראשון איזה 5 פעמים... את השני איזה 4 פעמים... את השלישי איזה 10 פעמים... הוא פשוט תמיד מעניין!! את הרביעי 3 פעמים את החמישי זו הפעם השלישית ... את השישי אני אקרא אחרי החמישי בפעם השניה.... זה אשכרה ספרים שתמיד מעניינים....
ראשון: בסביבות ה4-5 פעמים. שני:פעם אחת. שלישי:פעם אחת. רביעי: פעמיים חמישי: פעם וחצי [פעם מלאה, ןפעם אחת שקראתי אותו והתייאשתי איפשהו בעמוד 400 ומשהו.] שישי: אני כרגע קוראת אותו בפעם השלישית
קשה לקרוא את הספרים כמה פעמים כי יודעים מה קורה וזה רוב הכיף... אבל אפשר אחרי ששוכחים.. בגלל זה אני מחכה הרבה לפני שאני קורא שוב... למזלי הרב....את החמישי שכחתי לגמרי! אני זוכר שסיריוס מת... אבל זה לא העיקר.... העיקר זה מה שקורה במשרד הקסמים..ואת זה שכחתי... את העלילה שכחתי ואני אקרא אותו שוב... כיף לקרוא פעם שניה אבל לא כמו הפעם הראשונה.... אין שום חווי שדומה לזו:..לחכות לספר הבא בסדרה ולקרוא אותו פעם ראשונה.. בגלל זה אני כל כך מפחד מהספר השביעי.. כי אני יודע שאני לא אזכה לקרוא שוב הארי פוטר פעם ראשונה... ולא תהיה התחושה של "משהו חדש"...או"מעניין מה יקרה"... כי אני יודע כבר... אני עכשיו קורא את ה 4 פעם שניה בבריטית...(אגב אני ממליץ באנגלית כי זה יותר יפה וזה לוקח יותר זמן...גם זורם וגם נותן אפשרות לדמיין,..וכל החוויה יותר ארוכה) אני רוצה לקרוא את כל הסדרה לפחות עוד פעם אחת עד שיצא השביעי... את הראשון קראתי 3 פעמים ואת ה 2 פעמיים... כל השאר פעם אחת כשאת השישי רק באנגלית.... אני משתדל לקרוא פרק או שניים ביום או כשיוצא.. לרוב אני לא מצליח או רוצה יותר... ככה זה מאריך את החוויה... את השישי לקח לי 4 חודשים לקרוא באנגלית בגלל שהיו לי הרבה עבודות ומבחנים... וככה יצא שממש חיכיתי לקרוא את זה... כל שבוע יצא רק יום שישי לקרוא פחות או יותר... קיצר.... כמה שיותר ספרים וכמה שיותר חוויה של קריאה ראשונית לכולכם תהנו ותגידו לי אם אתם מרגישים כמוני בבקשה...