תגידו כמה פעמים...

meital f

New member
דייי אני רציתי לשאול את זה../images/Emo46.gif

קראתי פעם אחת את הרביעי, חמישי והשישי

Marth Darunia

New member
אחרי השישי

חזרתי די הרבה על השלישיה האחרונה (4-6), כדי לשים לב יותר לכל מה שקורה עם סנייפ, וגם לקטעים של החזרה של וולדמורט, הנבואה ועוד דברים חשובים. השלושה הראשונים נהיו משעממים כי הם קצרים ואין בהם כמעט שום דבר חשוב

Shaby Sababy

New member
חחח יש לי רישום

הראשון-9 וחצי (מתחיל את הסדרה באנגלית) השני-6 השלישי-14 הרביעי-12 החמישי-4 השישי-2 וחצי (אנגלית, עברית, ועכשיו אני באמצע שוב בעברית)

BiDriL

New member
../images/Emo210.gifיותר מידי.

*נפלאות השיעמום* אני זוכרת את הספרים 1-4 בעל-פה כמעט. את השישי קראתי רק פעם ואני רוצה לקרא שוב,ואבל הוא אצל חברה.

אהממממ...

כל ספר (חוץ מ6) קראתי לפחות 4 פעמים....וכל פעם אני שמה לב לדברים חדשים!

udirot1

New member
הפסקתי לספור

אבל קראתי הרבה מאוד פעמים... במיוחד את השלישי.

the ror

New member
די הרבה פעמים....

אני מעריך שכבר הגעתי לקרוא כל ספר בערך 10 פעמים...את השישי לפחות 5 פעמים...אבל אני לא סופר ככה שאני לא יודע במדויק...

אחותי המון!

אני בעצמי קראתי בקושי שלוש פעמים כל ספר. אבל אחותי שיוו! היא קראה את החמש הראשונים לפחות שלושים פעם בלי הגזמה! ואת הספר השישי 25 פעם! בחיי!

klini

New member
אני...

אני קאראתי את הספרים(את כולם) לפחות 6 פעמים וזה אף פעם לא נימעס אלי

טובא

New member
קראתי את כל הסדרה בערך

9 או 10 פעמים וכול פעם זה מרתק אותי מחדש. סביר להניח שאני יגיע ל11-12 פעמים עד שהספר הבא יצא

omrisupersayan

New member
אני ....

את הראשון איזה 5 פעמים... את השני איזה 4 פעמים... את השלישי איזה 10 פעמים... הוא פשוט תמיד מעניין!! את הרביעי 3 פעמים את החמישי זו הפעם השלישית ... את השישי אני אקרא אחרי החמישי בפעם השניה.... זה אשכרה ספרים שתמיד מעניינים....

black robe

New member
כבר הפסקתי לספור באמצע../images/Emo3.gif../images/Emo63.gif

אם הייתי ממשיכה לספור בטוח הייתי מגיעה ל20+

Miss Weasley

New member
נממ

ראשון: בסביבות ה4-5 פעמים. שני:פעם אחת. שלישי:פעם אחת. רביעי: פעמיים חמישי: פעם וחצי [פעם מלאה, ןפעם אחת שקראתי אותו והתייאשתי איפשהו בעמוד 400 ומשהו.] שישי: אני כרגע קוראת אותו בפעם השלישית

shaya23

New member
וואו כמה פעמים...

מלא... הספקתי לספור.. אני הכי אוהבת את הרביעי והחמישי אז אותם קראתי הכי הרבה...

jogy

New member
זה משהו שמאוד מציק לי...

קשה לקרוא את הספרים כמה פעמים כי יודעים מה קורה וזה רוב הכיף... אבל אפשר אחרי ששוכחים.. בגלל זה אני מחכה הרבה לפני שאני קורא שוב... למזלי הרב....את החמישי שכחתי לגמרי! אני זוכר שסיריוס מת... אבל זה לא העיקר.... העיקר זה מה שקורה במשרד הקסמים..ואת זה שכחתי... את העלילה שכחתי ואני אקרא אותו שוב... כיף לקרוא פעם שניה אבל לא כמו הפעם הראשונה.... אין שום חווי שדומה לזו:..לחכות לספר הבא בסדרה ולקרוא אותו פעם ראשונה.. בגלל זה אני כל כך מפחד מהספר השביעי.. כי אני יודע שאני לא אזכה לקרוא שוב הארי פוטר פעם ראשונה... ולא תהיה התחושה של "משהו חדש"...או"מעניין מה יקרה"... כי אני יודע כבר... אני עכשיו קורא את ה 4 פעם שניה בבריטית...(אגב אני ממליץ באנגלית כי זה יותר יפה וזה לוקח יותר זמן...גם זורם וגם נותן אפשרות לדמיין,..וכל החוויה יותר ארוכה) אני רוצה לקרוא את כל הסדרה לפחות עוד פעם אחת עד שיצא השביעי... את הראשון קראתי 3 פעמים ואת ה 2 פעמיים... כל השאר פעם אחת כשאת השישי רק באנגלית.... אני משתדל לקרוא פרק או שניים ביום או כשיוצא.. לרוב אני לא מצליח או רוצה יותר... ככה זה מאריך את החוויה... את השישי לקח לי 4 חודשים לקרוא באנגלית בגלל שהיו לי הרבה עבודות ומבחנים... וככה יצא שממש חיכיתי לקרוא את זה... כל שבוע יצא רק יום שישי לקרוא פחות או יותר... קיצר.... כמה שיותר ספרים וכמה שיותר חוויה של קריאה ראשונית לכולכם תהנו ותגידו לי אם אתם מרגישים כמוני בבקשה...

למעלה