תגידו כמה פעמים...

תגידו כמה פעמים...

קראתם את הארי פוטר (כל ששת הספרים)? אני למשל באמצע ספר 2 כשהתחלתי את הסידרה בפעם השמינית. ואם לומר ת`אמת: זה מרגש ומעניין כל פעם מחדש! אני מקווה לגמור את כל הסידרה 10 פעמים עד שייצא הספר השביעי.

Artoo Detoo

New member
אני קראתי

את שלושת הראשונים 3 פעמים, את גביע האש אני קורא עכשיו בפעם השלישית, ואת מסדר עוף החול והנסיך חצוי הדם פעמיים.

harar8

New member
כל ספר

פעם אחת. אני לא יכולה לקרוא כל ספר כמה פעמים כי זה פשוט כבר לא מעניין ולא מפתיע ואני יודעת מה כבר הולך לקרות. מה שכן עשיתי זה עיינתי (ברפרוף) בספר השישי והחמישי, בשאר הספרים לא עיינתי שוב כי אין לי אותם(קראתי אותם מספרייה).

harar8

New member
כל ספר

קראתי רק פעם אחת, ולא כמה פעמים כי אם אני אקרא שוב פשוט זה לא יהיה מעניין שוב ואני כבר יודעת מה יקרה. אבל עיינתי בספרים החמישי והשישי ברפרוף ובשאר הספרים לא עיינתי כי אין לי אותם(קראתי מהספרייה).

harar8

New member
אוף חשבתי שזה לא שלח בפעם הראשונה

IllUS CratioN

New member
אני

את ארבעת הראשונים 3-4 את החמישי פעמיים וקוראת שוב עכשיו ואת השישי פעם אחת, בינתיים
.

אדם חדש

New member
לא יודע. אני שוקד כרגע פעם שניה

על השישי. אני קורא כל אחד בערך פעם או פעמיים.

ממממ../images/Emo28.gif../images/Emo210.gif

כל ספר בערך 5 פעמים חוץ מהשישי שאני עכשיו קוראת אותו פעם שלישית והרביעי שקראתי רק פעמיים ובאמת כל פעם זה מרגש מחדש!

הממ..

את הראשון, השני, והשלישי קראתי פעמיים, עכשיו אני קוראת בפעם השנייה את הרביעי, את החמישי קראתי פעם אחת וגם את השישי- בעברית כולם. (למרות שיש לי את השישי באנגלית שמחכה לי על המדף וגם את קווידיץ' בראי הדורות שיושב בשקט ומחכה. :])

תאמת, לא קראתי הרבה פעמים

קראתי את הראשון 6 פעמים, את השני 5 פעמים השלישי5, הרביעים 8 0מתה עליו) החמישי 3 (לא סובלת אותו), והשישי בינתיים 5

Shaby Sababy

New member
וואי אנשים איך הספקתם 6 פעמים

מה אתם מסיימים לקרוא ואז מתחילים שוב?

Punkitty

New member
הרבה ../images/Emo12.gif

כל ספר קראתי אולי שלוש פעמים כל אחד. חוץ מהחמישי, משהו בו נורא עייף אותי אני לא יודעת איך להסביר
קראתי אותו פעם אחת שהוא יצא ופעם שנייה כשטסתי לניו יורק ולא היה לי מה לעשות במטוס, ואז כמו תמיד נדבקתי לספר. את השישי קראתי פעם אחת, והתחלתי שוב. חוצמזה יש תיכנונים לקרוא באנגלית את הסדרה

אני קראתי...

1-3 - 18 פעמים. 4 - 19 פעמים. 5 - 5 פעמים. 6 - שלוש פעמים. *חוזר ללמוד מתמטיקה*

אני-

את כולם קראתי לפחות פעמיים, את השלישי נראה לי פעמיים וחצי(ז"א פעמיים+ קטעים שאהבתי) ואת החמישי משהו כמו 3 וחצי פעמים ואולי אפילו 4.. לא ממש זוכרת. את השישי קראתי פעם באנגלית + פעם וחצי בעברית..

למעלה