קראתם את הארי פוטר (כל ששת הספרים)? אני למשל באמצע ספר 2 כשהתחלתי את הסידרה בפעם השמינית. ואם לומר ת`אמת: זה מרגש ומעניין כל פעם מחדש! אני מקווה לגמור את כל הסידרה 10 פעמים עד שייצא הספר השביעי.
פעם אחת. אני לא יכולה לקרוא כל ספר כמה פעמים כי זה פשוט כבר לא מעניין ולא מפתיע ואני יודעת מה כבר הולך לקרות. מה שכן עשיתי זה עיינתי (ברפרוף) בספר השישי והחמישי, בשאר הספרים לא עיינתי שוב כי אין לי אותם(קראתי אותם מספרייה).
קראתי רק פעם אחת, ולא כמה פעמים כי אם אני אקרא שוב פשוט זה לא יהיה מעניין שוב ואני כבר יודעת מה יקרה. אבל עיינתי בספרים החמישי והשישי ברפרוף ובשאר הספרים לא עיינתי כי אין לי אותם(קראתי מהספרייה).
את הראשון, השני, והשלישי קראתי פעמיים, עכשיו אני קוראת בפעם השנייה את הרביעי, את החמישי קראתי פעם אחת וגם את השישי- בעברית כולם. (למרות שיש לי את השישי באנגלית שמחכה לי על המדף וגם את קווידיץ' בראי הדורות שיושב בשקט ומחכה. :])
כל ספר קראתי אולי שלוש פעמים כל אחד. חוץ מהחמישי, משהו בו נורא עייף אותי אני לא יודעת איך להסביר
קראתי אותו פעם אחת שהוא יצא ופעם שנייה כשטסתי לניו יורק ולא היה לי מה לעשות במטוס, ואז כמו תמיד נדבקתי לספר. את השישי קראתי פעם אחת, והתחלתי שוב. חוצמזה יש תיכנונים לקרוא באנגלית את הסדרה
את כולם קראתי לפחות פעמיים, את השלישי נראה לי פעמיים וחצי(ז"א פעמיים+ קטעים שאהבתי) ואת החמישי משהו כמו 3 וחצי פעמים ואולי אפילו 4.. לא ממש זוכרת. את השישי קראתי פעם באנגלית + פעם וחצי בעברית..