תגידו,יש מצב...

Fairywitch

New member
מאוד הייתי רוצה שהיא תקרא את העבודה

שלי. אבל יש חסרון- כתבתי אותה בעברית...

Fairywitch

New member
האמת? אני חושבת שאעשה את זה../images/Emo45.gif

כשיהיה לי יותר זמן פנוי

your avi

New member
:))

ותוכלי לפרסם באתר של רולינג, אולי היא תקרא את זה..

keroit

New member
בניגוד למה שכולם רוצים-

לפי דעתי עדיף את דמבלדור מת. אם כל כמה שהוא דמות מופלאה ומדהימה, ועצוב שלי מאוד שהוא בת (כן, בכיתי, אני מודה
), המוות של דמבלדור תרם מאוד לעלילה ויהרוס מאוד אם היא תחזיר אותו לחיים...כי אז כולם יהיו שמחים, יהיה סוף טוב, וכולם יחיו בהרמוניה ובשקט עד עצם היום הזה ובלה בלה בלה
אהה...ואני הייתי בהחלט מבקשת חתימה ולהצטלם (כי לא פוגשים את רולינג בכל יום
)

לדעתי

זה לא יהרוס. צריך את דמבי עכשיו יותר מתמיד. אפילו הייתי מסתפק שדמבי יחזור ויראה מה זה לאוכלי מוות ואח"כ יעלם לאנשיהו העיקר שנדע שהוא חי ולא מת!

keroit

New member
אולי, אבל אם תחשוב על זה

עכשיו הארי יותר פגיע, ואין לו את כל האנשים שקרובים אליו (או אמורים להיות) שיכלו להגן עליו (הוריו,סיריוס, דמבלדור)... ועכשיו הארי צריך להתייצב מול דמבלדור לבדו, בלי עזרה מאף אחד (די כמו בספר ה4, אבל הפעם זה יותר מסובך
) ושחכתי לציין שאין את מי שידריך אותו...

ולכן,אני חושב

שצריך את דמבלדור. אין להארי מושג כמה שהוא צריך את העזרה שלו. ואני חולק על כל מי שאומר שדמבי לא צריך לחזור כדי שהארי יתמודד לבד,מכיון שגם אם דמבי יחזור הוא יתן להארי להתמודד לבד מול וולדמורט,אפילו דמבי בעצמו אמר להארי שהוא צריך להתמודד לבד. תראה! צריך את דמבי כדי שיפנה דרך להארי שיגיע מוכן ומזומן למפגש עם וולדי. הרי יש להארי לחסל הור` ולא לדבר על זה שבטוח אוכלי המוות יופיעו לו פתאום,ולעומת זאת הארי עדין לא טוב בכשפים וקללות,כך שהוא עדין לא מוכן ב 100%.

אפרתM

New member
למה אתם לא מבינים../images/Emo12.gif

ג'ואן רולינג אינה טיפוס רוחני כלל וכלל (לפחות לא באופן גלוי, אישית אני חושבת שהיא מחוברת למקורות יצירה עליונים מבלי להיות ממש מודעת לכך). היא טיפוס מעשי וארצי ומאמינה שכל אדם חייב להתמודד בסופו של יום עם החיים שלו בכוחות עצמו. רולינג הנכבדה יודעת כמה בני נוער (ובוגרים) מכורים לספריה ולמוצא עטה, ולכן אני מאמינה שחשוב לה בסופו של דבר להעביר לכל אותם אנשים ובייחוד לבני הנוער את המסר כי הם יכולים להתמודד לבד ובאופן עצמאי! זו הסיבה שהיא לקחה את דמבלדור. בלי אותו קוסם חשוב הארי הופך לגיבור העלילה באופן אקטיבי ולא פאסיבי. הוא לא יתמודד עם וולדמורט אויבו רק בגלל שדמבלדור במקרה לא שם להגן עליו.הוא יעשה זאת מבחירה ומתוך כוונה יזומה שלו. עד כמה שהיא אוהבת את עולם הקוסמים רולינג רוצה לחבר אותנו לכוחות שלנו בעולם הזה, לאומץ, תושיה, נחישות ואהבה.

אבל תחשבי

אם נניח ודמבי לא היה הולך למערה,והוא היה מת. אז הארי,רון והרמיוני היו אמורים ללכת לשם. עכשיו תחשבי: מה היה קורה לאחד מהם!! ומה שאני בא לומר ששאר ההור` בטוח יהיה להם הגנות חזקות במיוחד, ולכן הוא צריך את העזרה והייעוץ מדמבי איך לחסל אותם. ולא כדי שדמבי יעזור לו לחסל את וולדי.

אפרתM

New member
זאת ההתבגרות האמיתית../images/Emo41.gif

למצוא בעצמך כוחות שלא חשבת שיש לך.

mjlk

New member
../images/Emo118.gif

אז יש כמה דברים: 1 - שתחזיר את סיריוס. 2 - מה זה רמוס/טונקס??? רוצים רמוסיריוס!!!!

your avi

New member
וואי...

אני היחידה שלא ממש אוהבת את רמוס? אם כבר אז ג'יימס/סיריוס, או דראקו/הארי. *בורחת לפני הסקילה*

mjlk

New member
../images/Emo2.gif - לא אוהבת את רמוס?!?!?!../images/Emo118.gif

*מתעלפת* *חוטפת שבץ מוחי* *התקף לב* איך אפשר לא לאהוב את רמוסססס????
*על סיריוס אני לא אדבר עכשיו כי פתחת את הפה רק על רמוס
* חחחחחחחחח הוא אולי הדמות הכי אהובה עליי חוץ מסיריוס וולדי ודראקו
עהעהעהעהעהע רמוס כזה... גרררר וואף וואף או אם בא לך אז האוווווווו האוווווווו
אני נגד ג'יימס/סיריוס - זה אחד השיפים הגרועים, הם החברים הכי טובים, לא זןג. גם הארי/דראקו לא במועדפים שלי, למרות שזה שיפ נחמד
אבל רמוסיריוס??? עהעהעהעה
ורמוס?? וסיריוס?? ורמוסירוס???
חחחחחחחחחח

your avi

New member
../images/Emo11.gif

אני פשוט לא אוהבת את רמוס. לא מאז שהוא לא דיבר עם הארי בחופש אחרי שסיריוס מת. ועל סיריוס אין מה לדבר. הוא מושלם. בהחלט.

mjlk

New member
חחח../images/Emo118.gif

תכלס, הארי אשם בזה שסיריוס נפל!!! האידיוט המדופלם הזה, לא יכול היה לבדוק במראות שסיריוס הביא לו??? אידיוט גמור!! גם אני לא הייתי מדברת איתו!!!

your avi

New member
ררר

למה לעזעזל היא הייתה להכניס את המראות האלו לעלילה ואז לא להשתמש בהן?! כאילו, באמת! זה סתם כדי לעצבן אותנו! (ואני מניכה שיופיעו שוב בשיעי, אבל, נו, זה פרט שולי)

למעלה