תגידו,יש מצב...

תגידו,יש מצב...

שאפשר להיפגש עם רולינג פנים מול פנים? ואם אכן אפשר להגיד לה "אפילו דבר אחד"-מה אתם הייתם אומרים/מבקשים ממנה? אני למשל: לא הייתי שואל על הספר השביעי כי היא בטוח לא תענה לי , ולכן אני יבקש ממנה "דבר קטן" אחד: אני יתחנן(ואולי עד כדי דמעות)שהיא תחזיר את דמבי שלנו לחיים. פשוט,אסור לה להשאיר אותו מת. אסור..אסור.. אפילו שזה לא פייר. אבל בסידרה כזו שיש בה מלא תהפוכות,צריך שיהיה משהו דרמטי במיוחד כמו חזרת דמבי לחיים. אוךך.... אם היא אכן תחזיר אותו לחיים,פשוט היא תעשה לי כזו שמחה שעד כדי כך- תשנה לי את חיי. ובכן: מה אתם הייתם מבקשים ממנה או אומרים לה? (זכרו,רק דבר אחד). מחכה לרעיונות!

your avi

New member
רון הרמיוני. ../images/Emo99.gif

שתספר על הקשר שלהם הרבה ומההתחלה של הספר, שלא נחכה.

sun girl f

New member
הייתי אומרת לה שהיא כותבת מדהים...

ומבקשת חתימה... שום דבר מעבר לזה... וזה אחרי שהייתי מתעוררת מהעילפון כןן

רזושש

New member
הייתי מבקשת

או יותא נכון מתחננת.... שתעשה יותר ספרים בסדרהה... אני לא יוכל לחיות כשאני ימור תספר השביעי...:(

את לא צריכה

להגיד לה שהיא סופרת טובה-כי כבר יודעת את זה. רגע! בשביל להגיד לה דבר אחד היית מבקשת חתימה?!

DEANC

New member
שאלה קלה

שיהיו לפחות 50 ספרים בני 1500 עמודים לפחות כל אחד

לא הגזמת?!

תדעו! אם כבר להאריך את הסידרה,אז בעוד 2 ספרים מקסימום ולא יותר. כי זה כבר יאבד עניין ויוריד מהטעם. תחשבו! כבר כמה פעמים אפשר לקרוא שהארי נפגש עם וולדי וניצל ממנו?! למשל בספר 6,וולדי כלל לא מופיע כי אם הוא היה מופיע אז זה היה מוציא את הטעם מהספר(הרי מה,כל שנה וולדי יופיע והארי ינצל?) אלא צריך שיבוא הזמן והארי יחסל אותו וזה אמור לקרות כשהוא מסיים את הלימודים. הרי נניח ויהיו עוד ספרים,אז מה כבר רולינג תספר?

לא חסר!

היא יכולה להמשיך את העלילה גם אחרי שהארי יהרוג את וולדמורט. למשל את עלילותיו בתור הילאי. או שיקום אדון אופל חדש. תאמין לי לא חסר. זה כמו עולם. כמו שבעולם שלנו לא חסרים סיפורים, גם בעולם הקסמים לא חסר

DEANC

New member
על התקופה שלו בתור הילאי

ויקום אדון אופל חדש

oran001

New member
למה נראה לכם שיקום אדון אופל חדש?

במשך 13 שנים לא עלה אף אחד, אז דווקא עכשיו?! 3 שנים אחרי שראו שוולדי יכול "לקום לתחייה" (לא ממש, אבל רוב הקוסמים מבינים בהורוקרוסים..) ואולי יחזור בפעם השניה???

dairy milk

New member
וואו ../images/Emo220.gif

אין שאלה אחת שהייתי שואלת אותה, זה בלתי אפשרי. הייתי מנסה לספר לה במעט זמן [כן, כאילו אני אצליח] כמה היא שינתה לי את החיים וכמה הספרים שלה מדהימים ופשוט שינו לי את כל החיים, נקודה. כי אי אפשר לסכם את זה במשפט אחד, אין מצב שבגלל המשפט הזה אתם למשל הבנתם איך הספרים האלו השפיעו עליי... זה משהו מדהים, שאני לא יכולה לתאר - כשאני חושבת על הספר הזה... כשאני חושבת על חיים בלי הספר הזה, אי אפשר לתאר את זה. אי אפשר בכלל להסביר, היא שינתה לי את כל החיים.. אולי הייתי שואלת אותה אם היא תכתוב עוד סדרת ספרים, כדי שכולנו נוכל להנות מעוד ספרים מדהימים כמו הסדרה הזו

Fairywitch

New member
הייתי מבקשת...

חתימה ותמונה
את התוכן של הספרים היא כבר אמרה שהיא לא תשנה בגלל הקוראים, אז לפחות שתהיה לי מזכרת רצינית ממנה...

your avi

New member
חח...

לא היית רוצה לשאול ממנה משהו יותר עמוק? אם לא לשנות משהו בספרים, אז משהו קצת יותר עמוק מסתם חתימה?

Fairywitch

New member
שאלו כאן על "דבר אחד"...

ובטח הייתי יותר מדי בהלם מכדי לדבר
הייתי גם מספרת לה על העבודה שכתבתי- זה בטח היה מאוד מחמיא לה שהשוויתי את הכתיבה שלה לתנ"ך...

עם כל הכבוד

היא לא צריכה מחמאות,היא יודעת בעצמה שהיא גאון וכו`. מה לא תבקשי ממנה משהו בקשר לסידרה?!

Fairywitch

New member
היא אמרה שהיא לא תשנה דברים בסדרה.

אחרת הייתי מבקשת שתשאיר את הארי, רון הרמיוני וג'יני בחיים.

ToryMaster

New member
אח שלי

בחיי שלא ידעתי שאתה כלכ ך קרוב אליה, עד שתגיד לנו מה היא יודעת ומה היא לא צריכה. כל אדם זקוק למחמאות, זה טבוע עמוק במוח שלנו.

your avi

New member
חחחח....

כמה צנוע מצדך.
צודקת. אי אפשר להסתפק בדבר אחד.

למעלה