אני ראיתי אותך בכללי.בהופעה
L Lil M New member 7/5/06 #24 כבר אמרתי לך אלף פעם שאת מדהימה! הנה עוד פעם ועשוזום כמו שבישקתי!=D שניר ופקסטון-->ילד כאן ועכשיו!
P pirates to the champ New member 7/5/06 #26 אתם פשוט מצויינים. תקליטו כבר את השירים!!!! ותפרסמו אותם!! באמת, זה יכול להצליח. בייחוד סערה.
L Lil M New member 7/5/06 #31 אין לך זכות דיבור אתה!!!!!!!!!! אני מאוד כועסת עליך. אמא שלי הבהירה לך שהיא לא מוכנה לכלום בלי קונדום! מה אתה צועק עליה מה? היא בוכה בחדר
אין לך זכות דיבור אתה!!!!!!!!!! אני מאוד כועסת עליך. אמא שלי הבהירה לך שהיא לא מוכנה לכלום בלי קונדום! מה אתה צועק עליה מה? היא בוכה בחדר
L LamaLoBahurut New member 9/5/06 #41 לא לשכוח את הבנאדם שאחראי להכל אני. את מי אתם חושבים ששומעים אומר ראאאאאסמייייי בהתחלה? P:
L Lil M New member 9/5/06 #42 באמת תהיתי!!!!!!! כבוד כבוד. אתה סלב! תעשה לי ילד!!!!!!$#@%!!!111!!!!אחדאחד11!!!
N NYMets Man New member 9/5/06 #44 מה אני אגיד? רוקסטאר... תתנחם בעובדה ששמעו אותך יותר מאשר את הקלידן
L LamaLoBahurut New member 9/5/06 #45 מצלמות וידאו זה לא הדבר להקליט איתו סאונד של הופעות... חבל, איגור מלך ואותי שמעו יותר ממנו. אולי תבקשו מהצלם הרוסי ההוא שמגיע לכל הופעה שלכם להביא איתו איזה שהוא ציוד בשביל זה בפעם הבאה?
מצלמות וידאו זה לא הדבר להקליט איתו סאונד של הופעות... חבל, איגור מלך ואותי שמעו יותר ממנו. אולי תבקשו מהצלם הרוסי ההוא שמגיע לכל הופעה שלכם להביא איתו איזה שהוא ציוד בשביל זה בפעם הבאה?
L LuNa MaJnUnA New member 9/5/06 #48 רגע אנחנו מדברים על סרגיי או מוטי או זה שעמדת (אתה?!) בדיוק מול הרמקול?
L LuNa MaJnUnA New member 10/5/06 #55 .. פלוטניק לא טיפש מספיק כדי לחשוב שלא שמעו את איגור בגלל המצלמה :/
L LamaLoBahurut New member 10/5/06 #57 אז אולי תסבירי לנו את, שירי החכמה למה לא שמעו את איגור, אם לא בגלל הקושי של ציוד פשוט של ערוץ 9 לקלוט סאונד של הופעה מהסוג הזה
אז אולי תסבירי לנו את, שירי החכמה למה לא שמעו את איגור, אם לא בגלל הקושי של ציוד פשוט של ערוץ 9 לקלוט סאונד של הופעה מהסוג הזה
L LuNa MaJnUnA New member 10/5/06 #61 :| זה לא ציוד של ערוץ 9, זאת מצלמה פרטית! ואת איגור לא שמעתי גם מהבמה אז די לזבל :/
N NYMets Man New member 10/5/06 #62 זה בגלל הופמן ה"גדול" זה שכל כך חיכינו לקבל אותו כסאונדמן ובסוף קיבלנו משהו אחר... תחשוב מה ולאן עוד לא שמעתי על מצלמה שמסננת צלילים אז זו לא המצלמה
זה בגלל הופמן ה"גדול" זה שכל כך חיכינו לקבל אותו כסאונדמן ובסוף קיבלנו משהו אחר... תחשוב מה ולאן עוד לא שמעתי על מצלמה שמסננת צלילים אז זו לא המצלמה