תגידו יפה שלום!

Octavarium

New member
איזה כלב אחד...

בקטנה בחורצ'יק, זה היה לפני../images/Emo60.gif

שמונים ושמונה שנים בערך. אחח עין גנים, מכל שלושת היסודיים שלי, הוא היה הכי מזניב

מה! היה כה מגניב!../images/Emo60.gif

ערב כוריאוגרפיה צעירה זה קאלט. פעם תמיד כשישנתי אצל מעיין וגם זהר היתה היינו רואות את זה
זה מצליח להצחיק גם 5 שנים אחריD:

Shusho

New member
אויש הזוועה מוקלטת]:

ראיתי את זה לפני שלוש שנים ועברה בי צמרמורת! ומטריד שחלק מהריקודים אני עוד זוכרת. במיוחד של הטקס סיום]: גם של ה"להקה" ששרה. טוב אבל ללכת להקליט היה מגניב בהחלט.

NYMets Man

New member
אני בהתליכי השמדה

כל פעם שאני רואה את הסרטון הזה... האמת ראיתי אותו פעם אחרונה בכתה ו'... ועדין יש לי טראומה אבל פאק! בתנו לשמש לעלות הייתי באמצע של המעגל!!!! תנו כבוד!!!

וואלה! זה מגניב מה../images/Emo60.gif

שיוו הלהקה היתה פצצות לגבות. טלי שדה מגניבה ממש. אבא של מישהו מהכיתה שלנו הוא הגניקולוג שלה. לא ברור לי למה אני יודעת את זה.

NYMets Man

New member
יופי! הרסת לי את הילדות!

העלת לי תמונות בראש שלא הייתי צריך לדמיין אי פעם והרסת לי את הילדות! תתבישי לך :\

Octavarium

New member
מה אכפת לי למה את יודעת את זה?

אם את נפלת את חייבת לקחת אותנו איתך?!?! פאק... עכשיו בגללך עולות לי אסוציאציות של כל מיני דברים... בין השאר מחשבה מוזרה מה חושב גניקולוג כשהוא רואה לקוחה ברחוב?

והמ רק שתדעו!!../images/Emo60.gif

~מגלה פרט אחרון כדי להשלים את ה.. מה שזה לא היה~ כשהיה יום הורים, זו טלי שדה שניגשה אל הדוקטור, טפחה לו על הגב בחינניות ואמרה 'דוקטור #$%$, כמה זמן לא התראינו!'

Shusho

New member
../images/Emo6.gif אני זוכרת את זהההה!

יו וההפסקות הפעילות
עם הריקודים במעגלים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח. ואמ ליאת, תודה באמת שהזכרת לי :|. שוב גרמת לי לדמיין סטואציה ממש מחרידה שהצלחית לשכוח, לא משנה כמה היא היתה חמודה ונחמדה.

emiln1

New member
כן כן אותי לא ראו ../images/Emo10.gif

אני הייתי מאחורה דאגתי שהסאונד יהיה כמו שצריך

Octavarium

New member
אמיל!

אתה מלך! חחח איך ההם שיחקו על השער ואני רואה אותך בא... ואומר לעצמי וואי זה הולך להיות מצחיק מסתכל שוב והם לא שם... חחחחחחחחח איזה בריחה הם דפקו...

למעלה