תגידו ידעתם ש..

S.Riddle

New member
../images/Emo45.gif

טומויו מאוהבת בסאקורה בלי התייחסות ממשית לקרבה המשפחתית שלהן (שאגב לא נראה לי שסאקורה בכלל מודעת אליה אפילו שאמא של טומויו הזכירה פעם משהו כזה). סאקורה אמנם לא מחזירה את הרגש הזה, אבל הן עדיין חברות מאוד טובות. טומויו..~

שימו לב! הסבר אחרון><*!

אוקע לגבי סאיוראן ככה- סאייוראן לא רק שהוא נמשך לכוחות הירח מבחינה בא הוא קשור ליואה. אלא גם: (שני היצירים של קלאו קשורים לשני אנשים. קרברוס קשור לסאקורה. סאקורה-מזל אריה, קשור לשמש. יואה-ירח. סאייוראן מזל סרטן-מזל סרטן נשלט על ידי הירח!) תלמדו קצת כמוני אנשים ותבינו שבסדרה הכל הגיוני מבחינה אסטרולוגית וכו'. סאייוראן שייך לחלק אחד מצד קלאו בעוד סאקורה עוד מהתחלה שייכת לצד אחר. מה אתם לא קולטים למען השם?!

את באמת רוצה מכות הא?../images/Emo11.gif../images/Emo108.gif

טומויו לסבית! בעיות עם לסביות?

BaBy AnImE

New member
מה הבעיה בזה שהיא לסבית?

תראי, אדם שהוא הומו/לסבית הוא לא שונה מבני האדם האחרים רק הנטיה המינית שלו שונה. זה לא הופך אותו ליצור אחר דוחה ומגעיל שאסור להתקרב אליו והוא לא כמו הכלל. את יודעת שמאז ומעולם היו לסביות והומואים? זו לא תופעה חדשה תמיד היו הומואים ולסביות ופעם אפילו ביוון שנחשבה ל-ה-מתפתחת, הומוסקסואליות הייתה המקובלת. אז למה את לא מוכנה לקבל את העובדה שטומויו לסבית?

Morysan

New member
זה לא זה שאני לא מקבלת....

בכללי אני מכירה הומו 1 ופעם ראיתי תוכנית על הומואים..(חעחע) הם חמודים לאללה...אני פשוט לא אוהבת שאומרים דברים לשווא...כי בכללי טומיו היא לא לסבית! אם כבר אני הייתי רואה את זה הייתי מבינה ו וואלה הייתי אומרת כמו כולם היא לסבית...אבל זה לא נראה לי ככה פשוט...

sharoshit

New member
בסדרה היא באמת לא../images/Emo11.gif

אבל במנגה, לפי מה שקראתי, היא אוהבת את סאקורה קצת יותר מסתם חברה טובה...

haunter

New member
ובמאנגה סאקורה יודעת את זה?

או שכמו בסדרה היא סתומה באופן מחריד? (אני לא יודע למה אני טורח, השרשור הזה כרגע בתחתית העמוד והוא לא הולך לקפוץ כך שהסיכוי שמישהו יענה שואף לאפס)

sharoshit

New member
גם במנגה היא לא יודעת...

השאלה עכשיו אם אתה תרד עד סוף העמוד...

haunter

New member
אז סוף העמוד לא כל כך נידח! ../images/Emo12.gif

ותודה
ברור שאני יורד, אחרי מה שאני עשיתי שם למטה אני חייב לבדוק אם יש שם תגובה
(מקווה שאף אחד לא הבין את המשפט שלמעלה באופן לא נכון) o_O (טוב ממילא אף אחד כבר לא מסתכל כאן)

למעלה