תגידו ידעתם ש..

butbut

New member
תגידו ידעתם ש..

1)טומויו בסידרה אהבה את סאקורה מבחינת ממש אהבה כלומר טומויו היא לסבית היא ממש ממש אהבה אותה ... 2)לי באמת אהב את יוקיטו מבחינה הומואית ...הוא התגבר על זה כשהיתאהב בסאקורה. כול זה היה כתוב באתר סיני או יפני אחד שחברה שלי תרגמה אותו מה אומרים?

לא ../images/Emo11.gif

1) ברור לנו שטומויו היא לסבית והיא אהבה את סאקורה 2) לי לא באמת אהב את יוקיטו. הוא נמשך אילו בגלל כוחות הקסם שלו. מסבירים גם באחד הפרקים שאנשים עם כוחות קסם נמשכים ליצורים עם כוחות קסם שגדולים מהכוח שלו

Morysan

New member
לא רוצה להרוס אבל זה לא נבמע הגיוני

1. סאקורה וטומיו בן בנות דודות.. אמא של טומיו הייתה אחותה של נדשיקו, אימה של סאקורה, כניראה גם בגלל זה הן תמיד היו ביחד וחברות הכי טובות.. זה היה גם ככה שהם דיברו על סבא רבה רבה של סאקורה... 2.חח..זה יכול דווקא לקרות..

~_____~ תגידו אתם רציניים?

1. טומויו היא לסבית והיא מאוהבת בסאקורה. לדוגמא: היא באה למדוד את סאקורה בטענה שהיא כל הזמן גדלה ומיד הוציאה תלבושת מהתיק - הגיוני? דבר שלי הן לא בנות דודות. האמהות שלהן בנות דודות. אז יש להן טיפה גנים דומים, לא יותר כך שהן כן יכולות להיות ביחד רק שסאקורה לא לסבית. 2. דווקא יכול להיות?
תקראי את התגובה שלי אליו ותראי את העובדות

S.Riddle

New member
לא.

אני מציעה לך להגיד לחברה שלך שתחזור קצת על היפנית שלה, היא קצת מקולקלת.

S.Riddle

New member
בקיצור. ../images/Emo58.gif

לי לא היה מאוהב ביוקי מבחינה רומנטית, זה היה תוצאה של כך שיוקי הקרין את כוחות הקסם של יואה ולכן לי נמשך אליהם.

sharoshit

New member
לא נראה לי שזה ככה...../images/Emo4.gif

א.אם טומויו הייתה מאוהבת בסאקורה אז למה היא הודדה כל הזמן את סאיורן להגיד לסאקורה שהוא אוהב אותה? ואין שום הוכחה בסדרה שהיא הייתה מאוהבת בה, הן פשוט היו חברות ממש טובות.. ב. סאיורן לא היה מאוהב ביוקיטו הוא פשוט נמשך לכוחות הירח שלו... אפילו יואה אמר את זה: "אם תסתכל עמוק לתוך הלב שלך, תראה אדם שאתה אוהב ולא מעריץ..."- הוא רק העריץ את יוקיטו...

תצילו אותי, אני עומדת לבכות ../images/Emo10.gif

א. טומויו מאוהבת בסאקורה. היא הייתה מאוהבת, היא מאוהבת והיא תישאר מאוהבת. בדיבוב לעברית צינזרו את זה אבל היא מאוהבת בסאקורה. לסבית. ארג >< היא כל הזמן עודדה את שאורן שיגש לסאקורה כי היא ידעה שרק עם שאורן היא תהיה מאושרת - "אני הייתי מעדיפה שהאדם שאני אוהבת יהיה מאושר. ואם זה אומר שאני לא יהיה איתו אני מעדיפה את זה" ב. מעריך
הוא דיבוב כושל. זה כמו "ידידי נפש"
. המ. הוא כן אהב אותו ואת צודקת, זה בגלל שהוא נמשך לכוחות הירח שלו אבל הוא עדיין אל העריץ אותו הוא אהב אותו. אם הייתם תורחים לקרוא את התגובה שלי לא הייתם צריכים את כל התהיות הללו B|

sharoshit

New member
לגבי סאיורן...

ממש לא נראה לי שהוא היה מאוהב ביוקיטו, הוא פשוט הרגיש אליו רגשות חיבה עזים (הערצה!) והוא פרש את זה כאהבה...! וכשאני חושבת על זה אז יכול מאוד להיות שגם סאקורה פשוט נמשכה לכוחות הירח של יוקיטו ופרשה את זה כאהבה... עובדה: שניהם בסוף גילו שיוקיטו הוא לא האחד שהכי יקר להם!

S.Riddle

New member
אני לא מסכימה לגבי סאקורה. ../images/Emo58.gif

צריך לקחת בחשבון שסאקורה הכירה את יוקיטו הרבה לפני ששאורן בכלל נכנס לתמונה, ולמרות שבסופו של דבר היא גילתה שלי הוא 'האדם החשוב שלה', היא התוודתה בפניו בפרק 66, בו יוקיטו אמר לה מי 'האדם החשוב' שלו, שהיא אמרה ליוקיטו שזה בסדר מצדה למרות שזה לא באמת היה בסדר. למרות שהיא הבינה שככה הדברים צריכים להיות היא בכתה מאוד כמו מישהי מאוהבת. אין ספק שהמשיכה שלה לכוחות של יואה תרמה לעניין, ועם זאת, אני לא חושבת שזה אותו הדבר כמו שהיה עם לי- העומק של הרגשות של לי לא היה כמו זה של סאקורה, ויש לכך כמה ביטויים בסדרה- למשל, לי התגבר על 'אהבתו' ליוקי בצורה הרבה יותר מהירה וקלילה מאשר סאקורה, שרגשותייה כלפיו נשארו אותו הדבר, והתגובה שלה לכל העניין בפרק 66 רק מחזקת את זה. בנוסף, סאקורה קלטה את הרגשות שלה ללי ממש בסוף, ואני לא אומרת שהם לא היו שם קודם, אבל אין ספק שהיא הייתה מרוכזת הרבה יותר ברגשות שלה ליוקי מכדי להבחין בכך. רק ברגע שהיא קיבלה את זה שבינה ובין יוקי לא יהיה דבר היא יכלה לעבור להתרכז בלי וברגשות שלה כלפיו.

כן.. יוקיטו פשוט נפנף אותה בצורה

נחמדה למדי. המ, כשהיא עמדה לאבד את לי היא הבינה שהיא באמת אוהבת אותו :] קיטשיות רולז

כמו שאומרים סאקורה זה

חצי קילו ורוד, שקית של חמידות מרוכזת, קמצוץ של קסם, והרבה הרבה קיטצ'יות, והשילוב יוצא רולז להפליא!

../images/Emo42.gifסאקורה וטומיו

הן בני דודת מדרגה שנייה אין סיקוי שטומי מהוהת בסאקורה זה היה מוזר מאוד

BaBy AnImE

New member
הן חברות מצויינות שאוהבות אחת את

השניה רק שלאחת מהן יש משיכה לשניה P:

למעלה