תגידו, זה רק אני,

gesus

New member
לא, זה איש פעלולים

הביאו במיוחד מרוסיה אוליגרך פעלולים שיעשה את הקטע של גאידמק רוקד בשדה סביב הטוריה.

unholy

New member
דווקא אני אהבתי

זה כאילו הוא צוחק על עצמו באופן אירוני משהו יענו, איזה צחוקים אני קונה הכל אבל צוחק על זה

b l a c k eyes

New member
אני מתה על הפרסומת הזו!

מהיום לא קונה לא קונה שום דבר
. זה חמוד איך שהוא רוקד עם הגופיה...

הוא אכן מעורר רתיעה

הוא ממש מלחיץ בפרסומת. וחוצמזה שהוא גם לא ממש קשור ולא מעביר את המסר. בקיצור לא קונה !

יוקאס

New member
הוא ממש מוזר, או ששונאים אותו או שאוהבים אותו

אין אצלו באמצע...

יוקאס

New member
אני דווקא אוהבת כוסברה

אבל אני לא חושבת שאפשר להכניס את גאידמק לסלט, לקציצות בשר, למרק... ולצאת מזה חי... אולי זה טעים, צריך לבדוק... יש למישהו אומץ לטעום משהו בטעם של קישוא (זאת אומרת, משהו דוחה)

את זה אומרים על אופרה. לא ווינפרי,

אלא אופרה כזו שבה שרים גברים לבושים בגטקעס עם צווארון מצחיק שכזה, ונשים שמנות שרות בקול סופראן שיכול לנפץ זכוכית... דאנטה (שאוהב אופרות אבל רק של ורדי ושל מוצארט)

הוא מחליא אותי ../images/Emo10.gif

נכון, הוא עוזר ועושה דברים שהממשלה לא עושה, אבל בדרך הוא קונה את כולנו ושולט בכולנו.

the new L

New member
הוא לא עושה שום דבר נפלא

הוא משתמש בכסף שהוא השיג בעזרת דמם של אזרחי אנגולה בשביל לשפר את יחסי הציבור שלו. מה נפלא בזה?

gesus

New member
הוא קנה אותך?

יש מישהו במדינה הזו שיכול להגיד שגאידמק קנה אותו? גם תושבי שדרות לא מפגרים. הם יודעים שגאידמק עוזר להם ומוקירים את זה אבל מכאן ועד להצביע לו (תזכירי לי מה המפלגה שכביכול הוא רץ איתה לכנסת) זה כבר הקשר שהתקשורת מפמפמת לנו מהבוקר עד הערב.

למעלה