תגידו, זה רק אני,

תגידו, זה רק אני,

או שגם אתם מקבלים בחילה וחלחלה מלראות את הפרסומת החדשה של ארקאדי גאיידמאק? יענו סוציאליסט.... אין מה להגיד, הבנאדם הזה ממש יודע לקנות את דעת הקהל ואת הפופולאריות שלו... לא אתפלא אם בבחירות הבאות המפלגה שלו תצליח להשיג 5- 6 מנדטים... נשמע ממש ממש ממש מפחיד!! דאנטה

הפרסומת עם גידאמק

יש לי בחילה מחברות הסלולר יותר מאשר גיידאמק. מי שאשם זאת החברה ששכרה את שירותיו. הוא רק ניצל את זה כדי להתפרסם יותר.

יוקאס

New member
לא, זה לא רק אתה

הבנאדם קונה הכל בכסף - גם אהדה של פשוטי העם. ומה לעשות שהעם לא דורש יותר מדי - תן לו פרגיות ושיפודים חינם ביום העצמאות והוא יוותר על עצמאותו ויתן לך כסא בכנסת. לא שלא יצעקו אחר כך שהבן אדם מושחת, אבל כמו תמיד - זה מאוחר מדי.

Vesper Lynd

New member
די קפיטליזם!

(זמזמו את השיר מהפרסומת וקראו את המילים) לא קונה לא קונה לא קונה את הפרסומת הזאת, היא מביישת מביישת מביישת את המוצר, הקהל והמפרסם עצמו! אפס גורנישט זה מה שאני חושבת על מי שתמך בפרסומת.... ובכלל, מי הגה את רעיון הפרסומת, שמר קפיטליזם דיקטטורי יגיד לא לקפיטליזם? ברור! הרי הוא מעדיף קומוניזם שכל אדם תורם לכיס הפרטי שלו ולאורח חייו בלבד. מדהים איך עד שהעם פותח את העיניים בקשר למיליונר מושחת אחד הוא מתמסר לאחר.

amitk80

New member
עברה לי מחשבה מוזרה מאד

כאשר פתאום רואים אותו בפרסומת של פלאפון ביחד עם השיר kalinka אבל בגרסה עברית משונה. הפרסומות הדרדרו משנה לשנה וזה פשוט מפחיד. הדבר העצוב הוא שגאידמק בטח עושה קופה מהצד על הפרסומת הזאת. כן יש לו טוב לב מוזר שכזה. זה טוב שהוא מנסה לעזור אבל זה נורא בולט ובמיוחד שהוא תוקף את אולמרט. מדבר מר מושחת שעשה עסקאות נשק עם אנגולה...

Vesper Lynd

New member
gimme gimme more

ואנחנו? ממש כמו בריטני, רוצים עוד ממנו בכל מקום gimme gimme more gimme more

uri80

New member
תרם את הכסף. הוא לא באמת צריך את הגרושים

מהפרסומת, רק את הפרסום עצמו. ולגבי "הסוציאליסט" - פארודיה זו לא מילה גסה.

lollapalooza

New member
מצד אחד,

זה חרא של דבר, כי לא רק שהטלפון המדובר לא באמת מגיע בחינם ("בתשלום חודשי קבוע", אהם), גם לקחת בנאדם כמו גאידמק ולהטיף נגד קפיטליזם *בפרסומת*, זה מטומטם ועושה צחוק מהציבור (שקונה את זה, למה לא?) מצד שני, ממילא פלאפון היו עושים פרסומת כדי להשיג את המכירות שלהם, אז הדבר היחיד שטוב הוא שהשכר של גאידמק נתרם לשניידר.

PianoGirl20

New member
לי יש רק דבר אחד להגיד..

הבנאדם הזה מ-זה לא יודע לשחק!.. הוא פשוט לא יודע לשחק. חייב לקחת שעורי משחק דחוף לפני שהוא עושה כזאת פרסומת. מעבר לזה הפרסומת דווקא בסדר. להקשר הפוליטי אני מעדיפה לא להתייחס כי גם ככה אני לא מתעסקת בפוליטיקה..

נראה אותך אומרת את זה לגאיידמאק באופן ישיר!!

שהוא לא יודע לשחק... מעניין לאן הוא ישלח אותך, בטח לאיזה גולאג... דאנטה

PianoGirl20

New member
הוא לא מפחיד אותי.

ואין לי בעיה להיות זאת שאומרת לו את האמת בפרצוף...

gesus

New member
טוב שלא נסחפת

הוא בסך הכל עושה "הפוך-על-הפוך" ויורד על עצמו. זה לא באמת שהוא החליט להיות סוציאליסט. לדעתי פלאפון עשו פה שימוש מצוין בגאידמק וכמו שכתבו פה לפני, גם הכסף של הפרסומת הלך למטרה טובה.

the new L

New member
זה בעצם כסף שגאידמק תורם

וכידוע, עקב מקור הכסף הזה ודמם של נרצחי מלחמת האזרחים באנגולה, זה לא מוסרי לקבל ממנו תרומות.

amitk80

New member
מדהים איך הוא נכנס לכל מקום בחיינו

זה מדהים איך הוא נכנס לכל מקום בחיינו הקטנים במדינה הזאת. עוד יותר מצחיק הוא שאנחנו מדברים עליו וזה בדיוק מה שהוא רוצה בסך הכל. אם שמעתם פרסמו שלא ממש אהבו אותו בבית הספר והוא לא היה מקובל. נראה לי שזה עושה לו ממש טוב שמדברים עליו כל הזמן. הבחור הזה אוהב את הטלוויזיה והוא אוהב פרסום ושמדברים עליו. עמית

EladLR

New member
בקיצור כל הצדדים הרוויחו

בסופו של דבר מטרת פרסומת היא להיות פרובוקטיבית בצורה כזאת שאנשים ידברו עליה ויפרסמו אותה הלאה.. בזה פלאפון הצליחו ללא ספק. גאידמק רצה עוד פרסום כדי שלא נשכח אותו וגם הוא הצליח..

gesus

New member
פרסומת לא נועדה להיות פרובוקטיבית

היא נועדה להעביר מסר. פרובוקציה היא כלי להעברת המסר. בכל אופן, לא הייתה כאן שום פרבוקציה מצד פלאפון.

למעלה