תגידו זה רק אני או... שעוד מישהו מתגעגע לסדרה? עדיין לא התחילו לשדר את הסדרה בשידור חוזר?
N necky New member 8/5/06 #1 תגידו זה רק אני או... שעוד מישהו מתגעגע לסדרה? עדיין לא התחילו לשדר את הסדרה בשידור חוזר?
D danielle23 New member 10/5/06 #2 זה לא רק אתה אבל אני לא אשקר שגם האוס שמשודרת במקום 4400 מעולה! יותר מ 4400.. כי האוס זה (חוץ מנמלטים, אבודים וחברים )
זה לא רק אתה אבל אני לא אשקר שגם האוס שמשודרת במקום 4400 מעולה! יותר מ 4400.. כי האוס זה (חוץ מנמלטים, אבודים וחברים )
N necky New member 10/5/06 #3 את האוס אני לא רואה... אבל את שאר הסדרות שאמרת כן ואת צודקת הן סדרות מעולות כמה אני מאוכזב שפיספסתי את העונה האחרונה של חברים לאחר שראיתי את כל התשע תגידי מתי משודרת חברים ואיזה עונה?
את האוס אני לא רואה... אבל את שאר הסדרות שאמרת כן ואת צודקת הן סדרות מעולות כמה אני מאוכזב שפיספסתי את העונה האחרונה של חברים לאחר שראיתי את כל התשע תגידי מתי משודרת חברים ואיזה עונה?
D danielle23 New member 12/5/06 #6 בביפ יש מתישהו את העונה האחרונה.. אבל תוריד.. האמת שאתה חייב לראות אותה! היא ממש יפה!! טוב נו, איך לא, זאת חברים!
בביפ יש מתישהו את העונה האחרונה.. אבל תוריד.. האמת שאתה חייב לראות אותה! היא ממש יפה!! טוב נו, איך לא, זאת חברים!
N necky New member 12/5/06 #7 ראיתי בעונה העשירית... עד פרק 9 או 10 אני לא כל כך זוכר הסדרה משודרת בערוץ 2 נראה לי בימים רביעי וחמישי שם בינתיים הגיעו עד העונה התשיעית
ראיתי בעונה העשירית... עד פרק 9 או 10 אני לא כל כך זוכר הסדרה משודרת בערוץ 2 נראה לי בימים רביעי וחמישי שם בינתיים הגיעו עד העונה התשיעית
R Rowdy Girl New member 13/5/06 #11 האוס../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif אבל, נו, 4400
ב במרחק נגיעה מכאן New member 14/5/06 #12 בטח ../images/Emo3.gif וורניקה מארס בנות גילמור האוס (גיליתי אותה לאחרונה והיא מעולה!!) וכמובן איך אפשר בלי חברים (אני פשוט מכורה ויש מלא שידורים חוזרים וזה ממש כיף )
בטח ../images/Emo3.gif וורניקה מארס בנות גילמור האוס (גיליתי אותה לאחרונה והיא מעולה!!) וכמובן איך אפשר בלי חברים (אני פשוט מכורה ויש מלא שידורים חוזרים וזה ממש כיף )
N necky New member 14/5/06 #13 חוץ מחברים.... אני לא רואה אף סדרה מאלה שהזכרת אבל גם אצלי לא חסר תחליפים אני רואה: אבודים, נמלטים, מכושפות, אנג'ל ולפעמים חברים שיוצא לי לראות בערוץ 2 בלילה
חוץ מחברים.... אני לא רואה אף סדרה מאלה שהזכרת אבל גם אצלי לא חסר תחליפים אני רואה: אבודים, נמלטים, מכושפות, אנג'ל ולפעמים חברים שיוצא לי לראות בערוץ 2 בלילה