תגידו זה רק אני או ש...

Shaycs

New member
תגידו זה רק אני או ש...

כל הכאב ראש שAIS עושים והפוזות שהם עושים אני מסתכל וכל התקיפות שלהם הם תמיד על אותם אנשים ....... URL הנוב שאין לי מושג עד היום מה הוא עושה בשאדוס הוא היה בשלוחה לי בזמנו והוא לא עשה כלום ולא הועיל בכלום... אני אישית שמח שסוף סוף זיינתם אותו אם ההיתי נגד שאדוס גם מזמן ההיתי עושה את זה .... ועוד כמה נובים קטנים אני באמת שואל אותכם זה כל מה שיש לכם משאדוס???? אני רוצה לראות תקיפות על דניאל אני רוצה לראות תקיפות על ארז. באמת אני ציפיתי לפחות לפייט ממכם אני לא רואה שום דבר שווה מאמץ ממכם חוץ מבזבוז זמן כסף וזמן קריאה של הודעות בפורום... בבקשה על תפרסמו כל עוד לא תקפתם מישהו חשוב....

yaronr11

New member
כאילו את מי תקפתם אתם?

אותי לא תקפתם, את יוסף לא תקפתם, את שחר לא תקפתם, את מוטי לא תקפתם ועוד פול אנשים לא תקפתם אז אל תעשו פוזות...

Shaycs

New member
אחד אני לא שאדוס

שניים אני התחלתי רק אתמול ממה שידוע לי תומר הוא 10 מיליארד כמעט לידור במיליארד כח מעלי אז יקח לי זמן קצת ויש כמובן אותך שאותך עוד נראה בקרוב מאוד.... ולצערי שכחתי מצחי כי אם לא ההיתי תוקף אותו כבר אתמול חחח והם הלכו על צחי נראה לי זה מספיק לא חחח אין לכם שחקן אחד בברית יותר רציני ויודע לשחק ממנו......

lidor500

New member
חח יאללה בוא תתקוף

ואני כבר מודיע לך גם אם תשמיד אותי שלא תחשוב אפילו לפרסם על זה הודעה כי אני לא שם על זה *** (יוסף תכסה את העיניים)

daniel dahan

New member
מה המספרים של דניאל וארז??

אתה חושב אני יודע לפי מדינה מי זה ?

daniel dahan

New member
יוסף הביא לי את המספרים

וראיתי את הכוחות :| איך אתה מצפה ממני שאני ב 10 מליארד אתקוף 400 מליון XD זה הכסף שיש עליי עכשיו אחי תהיה רציני..

Shaycs

New member
חחחחחחחחחחחחח

יווו אנשים אתם לא מעודכנים לא יודע מה איתכם אבל אתם נראה לי מה זה לא יודעים מי זה מי ומה חחחחח אבל תהנה כי ממה שזכור לי אני ודניאל אתמול תקפנו חחחח ביחד אז שקט שקט

daniel dahan

New member
יודע מה?

אני מזמין אותך לקרב 1 על 1 זה שמאבד הכי הרבה כוח נותן את המדינה שלו לשני :) אתה תבחר את הכוח תבחר הכול .. אני רק אתקוף ואסתום את הפה הגדול שלך ..

A S S A S I N

New member
חשת יוגי הו ../images/Emo6.gif

חוץ מזה שקרב אחד על אחד זה לא שווה מה שיפה במשחק הזה וגורם לי לפחות לאהוב אותו זה שחייבים לפעול כצוות, כברית לבד אתה אפס... לא חשוב כמה כח יש לך...

Shaycs

New member
מתישהו הם ילמדו זה בסדר

בגלל זה אני אומר להם שידברו חח אני את שלי יעשה בחדר מלחמה לבינתיים סתם מציק קצת

למעלה