תגידו זה נכון?

ohh crap

New member
תגידו זה נכון?

אונסנס התפרקו? רצות שמועות שאיימי פיטרה חצי וכולם הלכו והתפרקה הלהקה :\

חחחחח לא מה פתאום

איימי פיטרה את הגיטריסט(וגם הוא גיטריסט משנה שלא ממש השתתף בכתיבה ) והמתופף עזב איתו . איימי הגיבה על הנושא ואמרה לא לדאוג הלהקה תמשיך בסיבוב ההופעות והם ימצאו מחליפים במהרה אז לא לדוג הלהקה רחוקה מהתפרקות . דרך אגב הרבה להקות מפורסמות החליפו הרבה נגנים ואפילו סולנים והלהקות המשיכו להתקיים לדוגמא איירון מיידן והצ'ילי פפרס ..אז בהצלחה לחדשים.

yakir31

New member
תגובה לעניין ולעוד כמה דברים (סינרגיה,והפירוק

עפ"י YNET איימי לא פיטרה אותם, אלא הם בחרו להמשיך בדרך אחרת. איך היא יכולה לפתר אותם? זו לא היה שנותנת להם משכורת. אל תאמינו לכלום. ואם כבר כתבתי על השינוי בהרכב- לדעתי זה ממש לא משנה. אמנם הם מעוליים בתור נגנים, אבל אני לא מוצא שום הבדל באוונסנס בלעדיהם, מלבד תמונות. יש המון נגנים טובים, ואם עברנו את הפרידה מבן מודי, (שכתב חלק מהשירים היותר טובים של הלהקה) נעבור גם את זה. ולגבי סינרגיה- אני בטוח שאם אוונסנס לא היו מתוכננים להופיע פה, וזה עדיין היה בגדר חלום, והייתם רואים את השרשור הזה מהעתיד, הייתם מתפלאים. סינרגיה אמנים לא הכי טובים בלייב, אבל בהחלט אפשר להנות מהופעת החימום ואני בטוח שנהנה בכל מקרה. לפחות הם מוכרים ולא נשתעמם משירים לא מוכרים.............

yakir31

New member
(מתפלאים שדבר כזה שטותי מפריע לכם אחרי שהם פה

למעלה