תגידו ג'ניפר מגיעה לארץ?? היא מפחדת? שתבוא!! מי היה פה בעדלאידע בחולון אני רקדתי
P prinsses maya New member 20/3/03 #1 תגידו ג'ניפר מגיעה לארץ?? היא מפחדת? שתבוא!! מי היה פה בעדלאידע בחולון אני רקדתי
A Azar Azar New member 20/3/03 #2 נראה לך באמת היא תסכן את עצמה בשביל לבוא לישראל אף מפורסם חוץ מהמורדים ונטליה אוריירו וכל האלה מארגנטינה באים לארץ
נראה לך באמת היא תסכן את עצמה בשביל לבוא לישראל אף מפורסם חוץ מהמורדים ונטליה אוריירו וכל האלה מארגנטינה באים לארץ
A American Girl New member 20/3/03 #3 ברור! עד כמה שזכור לי ווסטלייף ואטומיק קיטן היגעו לארץ אף מפורסם לא מגיע לארץ ואני בספק אם במצב הזה יגיע מישהו מפורסם לארץ בזמן הקרוב.
ברור! עד כמה שזכור לי ווסטלייף ואטומיק קיטן היגעו לארץ אף מפורסם לא מגיע לארץ ואני בספק אם במצב הזה יגיע מישהו מפורסם לארץ בזמן הקרוב.
P prinsses maya New member 20/3/03 #4 לא דווקא עכשיו.. יש זמן ובטח שהיא תבוא היא תקח איזה 400 שקל נכון??
A Azar Azar New member 20/3/03 #5 כן הם באו לארץ לפני 3 שנים אם אני לא טועה ואז עוד המצב היה סביר לא כמו עכשיו אבל מתישהו יכול להיות שהיא תבוא אבל בשנים הקרובות היא לא תבוא כבר מלא זמן לא בא אלינו מישהו מאמריקה
כן הם באו לארץ לפני 3 שנים אם אני לא טועה ואז עוד המצב היה סביר לא כמו עכשיו אבל מתישהו יכול להיות שהיא תבוא אבל בשנים הקרובות היא לא תבוא כבר מלא זמן לא בא אלינו מישהו מאמריקה