תגידו גברים..

למי שראה אותי במציאות לא הייתי שולחת אף תמונה

מה, הוא עושה אוסף?

אם מצאתי חן בעיניו שיתכבד ויזמין אותי לדייט.
אם לא, אין לו שום סיבה לרצות תמונה שלי.

שKקירה

New member
לא נכון

הרבה פעמים רואים גם קצת יותר מהפנים
אז התמונה עדכנית

shayCn

New member
העיניים שלך גדולות מדי בתמונה הזאת..

ונראה שאת גם עדיין לא מפותחת מספיק..

שKקירה

New member
ת'כלס התמונה הזאת

הכי מתאימה לייצג אותי עכשיו
רק בלי הסיגריה...
כבר נהיה לי צורה של כיסא מרוב שאני יושבת על המחשב
בלילה שאני עוצמת עיניים אני רואה שרטוטים
בחלומות אני רואה מבנים ועיצובים חישובים
חחחח
\

ivgy1980

New member
חזרתי מהדואר בשבילך

עכשיו אני בהיסטריה
כל יום הולך לדואר
מחכה לדרכון
והחותמת

צלשלספק

New member
גם נשים מבקשות תמונות, לא רק הגברים.

קפצת צעד אחד קדימה עם נושא התמונות, לבקש תמונות זה פאסה

למה לבקש תמונה או חמש, כשיש אלבום שלם ברשת?

בחורות מבקשות ממני חברות מעת לעת, אבל לא מצרפות מסר מקדים כדי שאדע במי עסקינן?
האם בבת דודתי הרחוקה מצד החתול? או במישהי שבא לה עלי?

אנשים היום מבקשים פשוט להצטרף אלייך לפייסבוק כחבר/ה ואז מתאדים או נבלעים בפנים או ש...נוצר קשר כלשהו, במישור כשלהו.

אני אישית לא מה"מצרפים באופן מיידי", ואם אני לא יודע מאין צצה הבחור/ה אני שואל בנימוס.
אולי מדובר בלקוח פוטנציאלי? ואולי בקשר חברי מהעבר / קשר זוגי פוטנציאלי / אמא או אבא של ילד/ה מהגן / בית ספר וכו'.

אם אני לא מקבל תשובה לשאלה הגיונית ומתבקשת -"היי, ממצב? מהיכן אנו מכירים?" - אני בדרך כלל לא מצרף.

למה גברים מבקשים תמונות נוספות? בהנחה והיו תמונות בהתחלה.
כי עם אופי טוב ורצון טוב לא הולכים לקנות בסופר.
ייתכן והבחורה שמה תמונת פנים והגוף לוטה בערפל, אולי הגוף די ברורו אך הפנים לוטות בערפל? אולי התמונות ששמה לא ברורות בכלליות? אולי הבחור סתם סקרן או ילדותי או חסר טאקט, כל מקרה לגופו.

מצד שני בחורה שנראית טוב או סביר או מעולה או כוסית על שאין דברים כאלו, יכול להיות לה אופי חרא וגם עם זה אי אפשר להתקדם, גם לא בסופר.

צלשל

מבחינת שקירה, מכיוון שאתה שם חשיבות כלשהי לצורת הגוף של הבחורה שבה אתה מתעניין רומנטית, אתה לא מחפש קשר רציני אלא סתם לשחק משחקים.

מתוך כתביה של שאקירה:

"כאילו הגוף באמת אומר עלי משו .. חוץ מדמיונות א"א לראות שומדבר ולא לקבל אינדקציה לכלום .
ואם בנאדם מחליט על סמך הגוף אם להיפגש או לא אז אני שוללת ממנו מראש את זכות הבחירה הזאת. "

שKקירה

New member
אתה פשוט נהנה

מזה הא???
אין לי כח להכנס למקומות האלה איתך
אתה לוקח את המילים שלי ונותן להם אינטרפרטציות משלך.
תהנה.
אפילו במתמטיקה לינארית שני ישרים מקבילים נפגשים
אבל אני ואתה לעולם לא נסבול אחד את השני. ולא "ניפגש" בשום צורה . התנגשות זה כבר שורש אחר.

אני נותן אינטרפרטציה??

מה יותר ברור מזה:

"מניסיון אלה שמבקשים תמונת גוף הם לא רציניים . לא יצא מהם שומדבר כי הם מתעסקים בתפל ולא בעיקר"

כלומר, מצלשל לא יצא כלום, כי הוא לא רציני, הוא מתעסק בתפל ולא בעיקר.

תהי בריאה

ההבנה והפרשנות היא לא אינדיבידואלית שלי, אלא ברורה כשמש לכל אדם כאן. את מאשימה את כל מי שחשוב לו הגוף של האישה, ושרוצה לראות תמונות גוף, בכך שהוא "לא רציני, ומתמקד בתפל ולא בעיקר".

וכאן אני נכנס לפרשנות אישית שלי: יכול להיות שלך באופן ספציפי, אין שום רצון במין. את לא נדלקת מינית, ולא רוצה שידלקו עליך. בתור שכזו, את פורסת את משנתך, שאין שום צורך להתמקד בצורה החיצונית של מושא הרומנטיקה.

מה שמעצבן אצלך

זה במקום שתביני שאת החריגה, את חושבת שכולם חריגים ואת נורמלית, ועוד זועקת את זה בראש חוצות.

זה בסדר גמור להיות חריג, וכל אחד מאיתנו חריג בדברים מסוימים, אבל אני מקווה שכולנו בעלי מודעות באילו נושאים אנחנו חריגים, ולא באים לשנות את כל העולם לפי החריגות שלנו.

שKקירה

New member
אתה כ"כ להוט

להוציא אותי פסיכית שלא משנה כמה אני יסביר אתה לא תקלוט. אז למה לי להתאמץ?

אני להוט

כי הנושא הזה חוזר פה שוב ושוב, עם הקטע שלך כנגד מיניות בפורום. מבחינתך הפורום הזה צריך להתנהל בצורה חרדית בכל מה שקשור למיניות. שאקירה, זה פורום היכרויות לחילונים בני 30 פלוס !

ואת לא הסברת כלום על שום דבר שאמרתי, אז אל תגידי בבקשה שאני לא קולט.

למעלה