תגידו גברים..

אנשים לא אוהבים שעובדים עליהם

ואם בחורה מעלה תמונות "חשודות", היא בהחלט עלולה להיתקל בהרבה בקשות לתמונות נוספות. שוב, צריך לזכור שבחורה באתר היכרויות נשפטת בעיקר ע"פ קליפתה.

RonenQ

New member
ואצל גברים זה לא 90% התמונה ?

אולי 80%...

המדיום הוא די שיטחי לשני הצדדים.

אתה צודק

באתרי היכרויות, גם נשים שופטות גברים הרבה לפי מראה חיצוני, אך לדעתי זה לא מגיע לרמת הקיצוניות שבה הגברים שופטים לפי מראה חיצוני (גבר עם כסף או בעל מקצוע מכובד או שיודע להתבטא בצורה רהוטה, עוד יכול לעשות את זה לאישה).

ומשהו נוסף (וזה הוכח מחקרית): הטעם הנשי הוא מאוד מגוון - המכוער והשמן של אחת, הוא נסיך החלומות של האחרת (בלי בכלל להיכנס לאופי). זאת בניגוד לגברים, שהטעם שלהם הרבה יותר מונוטוני בנשים, מה שמחייב את כולן להיכנס לאותו ה-"שטאנץ".

אני לאחרונה ממש הופתעתי

כשיצא לי לראות כמה נשים סביבי נמשכות לגברים שמנים, לפעמים יותר מאשר לגברים רזים. אם ניקח את "אקס פאקטור" כדוגמא, תראה לי את הגבר שימשך יותר לרוז פוסטאנס, מאשר לבר רפאלי... אבל אני מכיר מספיק נשים שמריירות על דביר בנדק, ומעדיפות את הסוג שלו במיטה, מאשר גברים בסיגנון עופר שכטר או ירון ברובינסקי.

RonenQ

New member
אני בספק אם הן היו רואות תמונות של דביר בנדק

באתר הכרויות - אזי היו נמשכות למראה, בניגוד לשחקן הקומיקאי.

בסך הכל נשים אוהבות גברים גבוהים עם פני סימטריות וכתפיים רחבות, ושיער.

זו הנקודה

שאתה ממש לא יכול לקטלג נשים. יש נשים שמתות על קרחות, וכאלו שלא אוהבות "גברים מאיימים" (ועל כן יעדיפו כתפיים פחות רחבות)... אולי לגבי הגבוהים יש יותר קונסנזוס... אבל ממש שאני התרשמתי זה יותר עניין של פרופורציות מאשר גובה.

ועוד נקודה

אז מה עם דביר בנדק הוא שחקן/קומיקאי? דיברתי שבהשוואה לעופר שכטר/ירון ברובינסקי שגם הם שחקנים/קומיקאים.

דרך אגב, אורנה בנאי קומיקאית בחסד, זה ממש לא הופך אותה ליותר סקסית. אפילו לא טיפה. לעומת זאת, מכוערי-על כדוגמת ציון ברוך, שלום אסייג ושות', יוצאים עם הכי כוסיות.

ממתי מגישי חדשות הם סמל סקס?

מגיש חדשות צריך להיות ייצוגי, ואולי שיער מתקשר לייצוגיות מסוימת.

סמלי סקס בוחנים לפי הקולנוע, ולא חסרים סמלי סקס הוליוודים מגולחי ראש (ברוס וויליס, ג'ייסטון סתתהם, וין דיזל ועוד).

ודרך אגב זה נכון רק לגברים

מגישות חדשות מובילות נבחרות רק אם הן מושכות מינית. מגישי חדשות גברים לא.

RonenQ

New member
אוף, נמחקה לי התשובה...

כתבתי שנכון שרוב הגברים שנבחרו כ-"הכי סקסים", יש להם שיער, אבל אתה יודע, גם בעשיריה הראשונה יש גברים סופר-סקסיים, ואני מניח שחלקם היו ללא שיער.

מעולם לא ראיתי גבר שמן או מכוער או צנום מאוד מוביל סרט הוליוודי כסמל המין של הסרט (בהנחה שהיה בסרט תפקיד של סמל מין גברי). לעומת זאת גברים קרחים, בשפע. זה אומר שצריך להיזהר עם המסקנות.

לא נכון

כעיקרון לא אוהבת שום קיצוניות - לא שמן מדיי וגם לא רזה מדיי אבל אם הבחירה היא בין שתי הקיצוניות אני אישית אעדיף לבחור מישהו שיותר דומה לדביר בנדק (שאיתו ארגיש יותר נעטפת על ידי גבר) מאשר לעופר שכטר (שאיתו ארגיש שאני עם ילדון)

נכון. גם אצל אותה אשה עצמה (עיין ערך "אני"),

הטעם לא אחיד ואני יכולה לאהוב את המראה של גברים השונים זה מזה בתכלית.

shayCn

New member
זה תלוי איזה תמונות את מעלה

אם את מעלה תמונות של פנים מוסתרות,משקפי שמש,חצי פנים,בפרופילים מסתוריים,בתמונות מטושטשות..אז יש מצב שיבקשו עוד תמונה.
לגיטימי ביותר.

shayCn

New member
הכי טוב

אם תעלי תמונה.אני אבחן ואגיד לך אם זו תמונה טובה.

שKקירה

New member
אני לא מתחבאת

אני מעלה תמונה של הפנים.
וזהו.
ותקרא את התגובות הקודמות שאני מדברת על כאלה שראו ..
לא דיברתי על תמונה אחת שתיים.

למעלה