תגידו, בנות

FrecCo

Active member
תגידו, בנות

עכשיו כשאני מסתכל, נפתח פורום "גברים" ושם הם מארחים את בנות המין הטיפש בכיף וברצון... וזה...... גורם לי לתהות.......... למה זה כזה טאבו שגם בנים יכתבו וישתתפו בפורום שמתעסק בבנות...אחרי הכל, אולי זה יעזור לנו קצת להבין את הראש המוזר שלכן. וחוצמזה, במילא חצי מהגברים בתפוז קוראים פה (וסליחה על החשיפה, HOMMIES) אז וואטס דה פוינט.. למה בעצם בעוד ב"גברים" אתן תתקבלו בברכה, פה הכניסה לגברים אסורה? איך זה שלשיחות גברים אנחנו תמיד שמחים לצרף בחורות, ופה לשיחות בנות שלכן אתן חרדות שאיזשהו בעל-אשכים יחדור? (תרתי משמע מקרי לגמרי) או שזה סתם בגלל שכל הגברים שקוראים פה מפחדים שזה יפגע בגבריות שלהם עד כדי כך? רק תגובות רציניות, לא באנו פה לצחוק אה, ומצטער על העקיצות פה בין השורות, אתן לא באמת טיפשות יותר מאיתנו (לא שהוכח מדעית, לפחות) אה ו...טובי, סורי:)

LimiMimi

New member
אין לי ממש הסבר למה אצל בנים זה לא ככה,

אבל כשאני בסביבה של בנות אני הרבה יותר חופשיה לדבר על דברים. הרבה יותר קל לי להתפרק בצורה מסוימת, ואני הרבה יותר יודעת שמבינים אותי כי מה לעשות ככה זה. גם אם הייתי בן אני מניחה שחצי מהשרשורים האלה הייתי תוהה לעצמי וואטדהפאק, את מי זה מעניין. אבל ככה זה.

Fragile rose

New member
../images/Emo6.gifמפגר

זה ידוע שגברים קוראים פה. אבל אני לא חושבת שבנות היו רוצות שגברים יגיבו להם את היללות של "אני מדממת מהכוס" וכל שאר הנושאים שקשורים בעניין.

טוב, האמת שזה לגמרי ברור שבנים יקראו פה.

אבל אני מסכימה עם מה שLimiMimi כתבה. הרי גם במציאות יש תמיד את השיחות בנות האלה נכון? כי ככה זה, אנחנו מהצד הזה ויש את אותן בעיות משותפות. אני מניחה שגם יש דברים שאני לא אבין אצל גברים.. וחוץ מזה כנראה זה פורום כזה של בנות להתבכיין ולהבין אחת את השניה, והגברים לא יכולו להזדהות עם הרבה בעיות פה. בקיצר מקום לנקבות.. ובנים פשוט לא כ"כ מתאימים פה אין את אותם דברים. וכן גם אם אני הייתי בן לא הייתי מבינה למה אי אפשר להיות פה גם, וגם את השרשורים והתבכיינות כי מה לעשות אנחנו די שונים.

KarenTheGoddess

New member
כל עוד אתם נסתרים

הבנות פה ישפכו הכל ברגע שתשתתפו כל אחת תחשוב 5 פעמים אם לשלוח את ההודעה למרות שכולנו מודעות לזה שכל העולם קורא פה זה חלק מהמניפולציות של חלקנו, ברצינות אנחנו משחקות אותה כאילו אתם לא אמורים לקרוא את מה שאנחנו כותבות פה אבל בעצם זה מיועד לעיניים שלכם בכל מקרה, ההסדר הנוכחי הכי טוב

LimiMimi

New member
הקצנת קצת.

למרות שאני כן יכולה להסכים עם זה, אני כן יודעת על כמה אנשים שקוראים פה אבל אני לא כותבת את זה בשביל אף אחד. לא כותבת בידיעה שאיזה בן יקרא את זה who gives a fuck? טוב בעצם אולי זה בגלל שהאנשים שאני יודעת הם לא מזיקים בעליל P:

KarenTheGoddess

New member
חח, הלא מזיקים פשוט לא מטרידים

אבל קחי לדוגמא אקסים שלך או אנשים שלא אוהבים אותך במיוחד, אם את יודעת בוודאות שהם קוראים פה בטוח שהכתיבה שלך תושפע מזה, בין אם במודע או לא. ברור שהקצנתי את זה. רוב האנשים, לא רק בנות, יושפעו מזה. מה שכן, רוב האנשים לא יוכלו להגיד שלא אכפת להם שאחרים יקראו על החיים שלהם.

LimiMimi

New member
דווקא אצלי

כשגיליתי שחברה שלי החליטה להצטרף לפה תוך 5 דק' התחננתי שלא תחזור לפה לעולם.
וכן אני מבינה, זה כמו בבלוגים, שהכל קודים שעוקצים אחד את השני, שונאת את זה ככה.. בגלל זה זה פורום בנות!#$ פורום הזוי שאנשים לא אמורים להכיר. צ.

דווקא זה קרה לי

ואז החלטתי לזרוק זין ולכתוב מה שבא לי זה שהם חסרי חיים וקוראים בפורום בנות, זו רק בעיה שלהם...

FrecCo

Active member
למה בן שקורא פה הוא חסר חיים

ובת שקוראת ב"גברים" נהיית האטרקציה של הפורום ?

כי מדובר על בנים ספציפים

שפשוט עוקבים אחרי ההודעות של אקסיות/החברות הנוכחיות שלהם. אני שונאת שנכנסים לוריד בצורה כזו. אם אותה החברה/אקסית תמצא לנכון לספר את אותם הדברים, הוא ידע... אבל יש דברים שכיף להשאיר רק בגבולות הפורום... אם זה דברים יותר נחמדים כמו דייט, משהו שהוא כתב, או סתם דברים טיפשיים של בנות, ובין אם פחות, כמו ריב שהיה עם אותו חבר, "השתפכויות" של תקופות קשות וכו'.

../images/Emo45.gif

חוץ מזה רציתי לראות על מה כל הרעש ונכנסתי לפורום גברים. איך זה שונה מפה... הכל פה מסודר וזה, ושם הודעות כאלה ואני לא אכתוב איזה לא להעליב.
אבל התוכן של הפורום שונה, פה אנחנו מתלוננות או משתפות בדברים בקיצור דברים כאלה של בנות אז בנים לא קשורים פה, מה הם יזדהו איתנו שהחבר לא מתקשר, או שכואב לנו מהמחזור? או ישמחו איתנו שקנינו בגדים חדשים, ואנחנו יוצאות עם מישהו חדש?. זה לא כ"כ מדבר אל בנים אני מניחה.

Tin Doll

New member
למה בת שמזדיינת נחשבת שרמוטה

ובן נחשב "גבר"?! על אותו עיקרון.

Lost Lullaby

New member
אפשר לזרוק זין

אבל זה ממש לא נעים, לי לפחות [ואני בטוחה שלא חסר עוד כאלו] שקוראים דברים שלא אמורים לדעת. אינטרנט חופשי או לא חופשי, אני חושבת שזה כבוד מינימלי

למעלה