תגידו, בנות

אמאלה...

אם כל הבני זוג שלכן קוראים פה, אני ממש שמחה שחבר שלי לא יודע מה זה אינטרנט בכלל... וגם אם הוא כן היה יודע, למה שהוא יכנס למקום כזה ויקרא את מה שאני כותבת? זה המקום הפרטי שלי. ולקרוא פה זה חדירה לפרטיות שלי. כמובן שאני מדברת על הזוגיות שלנו, אני מודעת לעובדה שזה אינטרנט ואין פה שום פרטיות. אבל אני אצפה כהמעט ביותר שהוא יכול לעשות, זה לכבשד את הפרטיות שלי ולא להכנס לפה... עם כל הסקרנות. אני באמת חושבת שכל בחור שנכנס לפה וקרוא הוא ממש פתטי... :)

../images/Emo45.gif

חופשי צודקת... לא אמרתי לאף בחור שיצאתי איתו/הייתי חברה שלו שאני כותבת פה. כי וואלה, לפעמים יש דברים שאני לא רוצה שהוא ייקרא או ידע. גם אם זה לא קשור אליו, זה מעין מקום מפלט עבורי.

KarenTheGoddess

New member
אני דווקא לא חושבת שהם פתטים.

קודם כל, אם חברה שלך ביקשה מפורשות שלא תקרא, אז כן, זה פתטי. לא חושבת שהיחסים האלו בריאים בין אם לבחורה יש משהו להסתיר ובין אם היא פשוט רוצה פרטיות לשם הפרטיות והוא לא מכבד את זה אני יודעת שמדי פעם חבר שלי קורא פה וזה ממש לא מפריע לי כי אם אני כותבת פה משהו רציני הוא יודע את זה לפני שאני בכלל כותבת פה. לקרוא הודעות של הבנזוג זה לא מתוך קנאות אלא יותר רצון להכיר גם פרטים קטנים על האחר. אלא אם הוא באמת קנאי P=

EVE Lights

New member
אותי מעניין

מה כ"כ מעניין פה לקרוא. מה, מחזור? שערות בכוס? שרשורי לבוש? סופ"ש? מה?! אם זה עושה לכם טוב אז שיהיה בכיף לי זה סתם נשמע משועמם

FrecCo

Active member
אז זהו..........

שזה לא...וקשה לי להאמין שיש גבר שקורא פה אם הוא לא מכיר אף אחת אישית. אם כן אני די מרחם עליו האמת שגם לא באמת מפתיע אותי ההבדל בין פה ל"גברים"... די ברור לי למה זה ככה כנ"ל לגבי שאר השאלות ששאלתי סתם רציתי לראות מה תענו. אתן יודעות, עוד מסמך אנושי שיקרב אותנו לתשובה איך עובד מוח אישה

למעלה