תגידו אתם זוכרים,,,,

טרה10

New member
אם כבר מדברים על שירי חתונה-

הבת שלי- שתמיד מפתיעה אותי כמו בקניית הבית החדש של 200 מטר..זה עתה..בחרה במקום מרש החתונה- את LOVE-LOVE-LOVE של הביטלס..! [יש הקלטת וידאו ממשמר הנגב..כולל זריקה כלה וחתן- למי הבריכה.

טרה10

New member
שנה טובה גם לך..!

שהרי יותר..לא יכול להיות.! מחר הבן שלי הקטן טס לארה"ב, עלי מוטלת האחריות..לטסט השנתי של המכונית שלו, לחידוש רשיון הנהיגה שלו, לאחר קורס נהיגה מונעת..מאחר שהוכיח שהוא לא עוצר באדום, ברמזור בחצות הלילה ברמת גן, בפינת הרוא"ה ומשהו, ונוהג מעל למהירות המותרת ב-26 ק"מ. וחוץ מזה מרקיז הכל בסדר.! ולפינת הנוסטלגיה--- בתורכיה הרמזורים בכלל, הם המלצה בלבד..אז למה לא השאירו פה את החוק העות´מאני..!

טרה10

New member
מאז החשיפה של ענתי באסקימו..בשבת

בסרט על הלימון- ואיזה זוג לימונים נוסטלגיים שהפכו בעצמם לנוסטלגיה- לא היה אאוטינג..כזה. צביה..צביה.."הצבי ישראל על במותיך חלל.איך נפלו גיבורים ויאבדו כלי מלחמה"..! אוי ענת ענת..הידעת שבעלך מככב ב´לגעת באושר´ הסדרה המטופשת הכי בעולם.. יותר משיטת ה´פנג שווי´ שעליו כך אמרה ולא יספה עירית לינור.

על אדונים ומשרתים

איך אפשר לשכוח את הסדרה המופלאה הזו. מראה מדויקת ומרתקת של החיים בלונדון לאורך תקופת המלחמה האהבה הבדלי המעמדות נטיות מיניות ואהבות אסורות. סדרה שבמובנים רבים הקדימה את זמנה. הנסחף

כמובן שזוכרים, רק לפני זה היה את...

...פולדארק!!!... האגדי...

חשיבותה של רצינות

השבוע צפינו בסרט "חשיבותה של רצינות" על פי אוסקר ווילד. משחק ותסריט משובח ביותר סרט שהשאיר טעם טוב בפה מחשבות על החיים וחיוך ענקי בפנים. מומלץ בחום. ארנסט התבלבלתי הנסחף

גם אנחנו ראינו את הסרט

אישית אהבתי מאוד, בנזוגי ממש לא! לדעתי הסרט מקסים, רומנטי ושמאלצי... happy end .. ואהבות שנגמרות בחתונות (
בקיצור כמו שאני אוהבת!

הייתי מאוהבת ../images/Emo99.gif

בפולדארק, לא הפסדתי אפילו פרק. ומה שלומך את? נעלמת לקצת.. תחילת שנת הלימודים? איך עבר עם הבן שבחטיבה?

גם וגם

ובמיוחד - עובדת קשה מאד אבל עם הנאה רבה תמיד יש איזו התרשות כשמקימים משהו חדש רמת היצירתיות אצלי עכשיו היא קרוב לפסגה

israel7

New member
ת ג י ד ו ,,,,,,,

מישהו יודע מה עלה בגורלה של אהובתי משכבר הימים,, דוריס דיי ,,,, לא רואים ולא שומעים ולא יודעים כיצד היא ניראת היום,, מישהו,,,,

magy

New member
בטח הזדקנה כמו כולנו

לא מזמן ראיתי סרט איתה , בצעירותה, בטלויזיה... נדבקתי משום מה, למסך...... זו היתה נוסטלגיה לראות אותה...... היתה כוכבת ראשית בסרטים לכל המשפחה.....

למעלה