הסידרה הוקרנה שוב בערוץ 3. לפני מספר חדשים. אגב, קראתי באיזה מקום, שבעלה של השחקנית,בסידרה. זה שמזניח אותה, עד שהיא עוזבת אותו. היא אשתו, האמיתית, בחיים הפרטיים שלהם.
פיטר שטראוס בתפקיד אורח, וגם מרי טיילר-מור.בתפקיד קצת יותר גדול- מרי הלו היא האמא הקשוחה ב´אנשים פשוטים´. ועם מי אם לא עם רוברט רדפורד, שהיה שודד רכבות, ב´בוץ´ וקאסידי´- ועם קטרין רוס- המורכבת על הרמה..של האופניים. ע"י פול ניומן- עם השיר הבלתי נשכח..שלא קשה להגיע..אליו. והמחליף של רוברט אסקורט- מיהו אם לא השחקן....מ.י.ק.י.-בקאהם-ממנצ´סטר יונייטד..מקבל רק 75 אלף ליש"ט לחודש.. איך תמיד אמרו שדופקים את השחורים.! עכשיו יש על זה גם פסיקת בג"ץ, שפסק שאפילו את קרקע הנדל"ן- גזלו מהם..! והם אפילו קטפו כותנה אצלנו..לפני בוא הקטפת..הזו.
במקום זה, הלכתי בעצמי לחפש לך.... ולא.........הסידרה "עני ועשיר" לא ברשימה , משום מה...... ציפורים.........גם לא....... אחפש לך את הקישורים במקומות אחרים..... תיתן לי שעה??????????? ברוך הבא ישרולצי´ק..............
אבל , זה מה שנתן לי ......גוגל........ צריך להגיד לו תודה????????? איש עשיר איש עני התוצאה היא רק רשימת השחקנים.......לא מאפשרים להעלות תמונה.. צריך לקנות........ ציפורים מתות בסתר.... רשימת שחקנים בלבד.... ציפורים עם תמונה קלושה....מהסרט...... עם תמונה החברות מעוניינות למכור את התמונות והפוסטרים.. לכן....לא כל אתר מאפשר לצפות בתמונות......... חארותתתתתתתתתתתתתתתתתתת
שהכינוי מגי........בא מהסרט הזה. לילדה קראו מֶיְיגן......בקיצור מֶגי..... נורא רציתי כינוי כזה, כשאמרו לי שצריך כינוי באינטרנט...... אבל לא רבים ידעו מה זה מייגן........התפשרתי על מגי....וזהו..... כבר שש אנשים אנשים קוראים לי "מַגי" שמזכיר מרגלית...... ואני בכלל לא ´תכוונתי.....להיות מַגי....... כבר עדיף צביה..........
ואותה שחקנית שכיכבה בסדרה שיחקה גם בשובר הקופות הקולנועי "כנגד כל הסיכוים". היה ברייצל וורד סוג של תמימות ביופי משהו נערי ועם זאת בוגר מיושב וחצוף ובמבט שבעינים הייתה טמונה עוצמה רבה שכזו. בפסקול הסרט יש את שיר הנושא שמושר על ידי פיל קולינס שיר יפה מקסים ומרגש. תרגמתי אותו בזמנו לעברית וכתבתי אותו באהבה לחברתי דאז אשתי של היום. גם בחתונה הוא ליווה אותנו והוא היה השיר שליווה אותנו בריקוד הראשון כזוג נשוי. הנסחף