תגיד לי, מה הבעיה שלך ??????
מה זה הגישה הזאת ? למה אתה חושב שהצופים בת"א לא רוצים להשתתף ולפגוש את שאר הצופים ? מי אתה בדיוק חושב שאתה ? אני לא יודע איך זה אצלכם, אבל ת"א זאת עיר גדולה ויש בה המון אבטחות של המון אירועים, החל ממצעדי לפידים וטקסי אש של תנועות נוער כמו הצופים ובני עקיבא ועד אבטחת אירועים גדולים והופעות (אירועים של עשרות ומאות אלפי משתתפים בכיכר רבין פארק הירקון וכו´) בנוסף יש אבטחות בהיכל הספורט ביד אליהו שהן מיועדות רק (!!!) לצופים, ללא כבאים וזה מעין צ´ופר לצופים (אין לך מושג כמה משחקים של מכבי ת"א אני ראיתי) ועכשיו גם חזרו לאבטח משחקי כדורגל באצטדיון בלומפילד (כל הכבוד לוועד הכבאים על ההישג) אחרי שנים של הפסקה, אז אי אפשר להגיד שהצופים לא יבואו כי זה חלק מהתפקיד שלהם, הצופים נועדו לעזור לכבאים בכל הדברים שלהם ולא רק בשריפות ואירועים גדולים ולפי הנוהל לכל רכב כיבוי שיוצא לאבטחה צריכים להיות מוצמדים לפחות 2 צופים, אז יהיו 2 צופים, אף אחד לא מכריח את הצופים לצאת, זה פשוט חלק מהתפקיד שלהם (אף אחד גם לא מכריח אותם להתנדב בתחנה - זה הכל חבילה אחת גדולה וזה כולל את השריפות וגם את האבטחות, הכיפיות והפחות כיפיות). אז אל תגיד שהצופים בת"א לא רוצים להשתתף או לא מנסים, פשוט זה מחויבות שלהם לתחנה ואם זאת הגישה שלך, אז השאלה שעולה לי בראש היא מה בדיוק אתה עושה בתור מתנדב, בשביל מה צריך אותך בכלל ?