תגידו אנשים...

תגידו אנשים...

רסמי מה נסגר איתכם שבוע הבא פורים מה נסגר עם המסיבה לכל צופי פתח תקווה אנא ספרו לנו בתודה חיים טרמין חולון בת-ים אזור

נועה פת

New member
בקשר למסיבה

מה שקורה זה ככה- נסענו אתמול לסגור מקום. היינו ברחובות והוד השרון, והיינו אמורים לקבל תשובה היום. אבל יש כמה אנשים שיש להם את כל הזמן שבעולם, וזה קצת בעיה.. אם עד מחר זה לא נסגר, נעשה את זה באחת התחנות.. באסה איתם. הבנתי שבת"א זה אפשרי, אז אני כבר אצור קשר עם עומר/רויטל ונסגור עד מחר. בכל אופן- כווווווולנו חייבים לנצל את החג הזה להיפגש!!

fire girl102

New member
נועה חביבתי,

אי ממש שמחה על הכבוד שנתת לי ולעומר, כמובן שהתחנה שלנו בת"א פתוחה לכל הצופים,אך האישור צריך לבוא מהקצין שלנו ליאור שני או מייק אלקיים אז עדיף שתצרי איתם קשר בהקדם והם כמובן יעבירו לנו את העניין של הארגון בתחנה. בכל אופן, אנחנו יותר מנשמח לערוך את המסיבה בת"א. מקווה לראותך

נועה פת

New member
רויטל, וכל הצופים!

יצרתי קשר עם ליאור מבחינתו זה גם בסדר כל עוד האולם שלכם לא יהיה תפוס כבר. בכל אופן, יום שלישי הבא. לגבי הסעות ותשובה על האולם נדע ביום חמישי.

Amitg

New member
מסיבה ביום שלישי?../images/Emo4.gif

אני לא יודע כמה זה יהיה טוב כי זה יהיה יום שיהיה בו בטח הרבה אבטחות (אני יודע על 4 אבטחות לפחות שיש לנו וזה לא כולל את העדלאידע שאני עדיין לא יודע אם אנחנו מאבטחים) וגם אם לא יהיה אבטחה על השעה של המסיבה בטח כולנו נהיה עייפים...

Amitg

New member
ואגב...

האבטחות שדיברתי עליהם הם רק של ת"א ואם אני לא טועה גם לחולון יש עדלאידע ובטח לכל איזור יהיה איזשהיא אבטחה...(ואם לא אתם בשמחה יכולים לבוא ולעזור לנו בת"א!)

ליאור 17

New member
טוב עמית נשמה כפי שאתה רואה כולנו..

עמית כפי שאתה רואה כולנו מוותרים על דברים חשובים לנו זו החלטה שלך אם ל ב ו א למסיבה אף אחד לא מביא אותך בכוח אם איכפת לך תבוא אם לא אל תבוא ובמיוחד אתה שעברת טסט ואתה צריך לבוא עם אוטו ל אמור להתלוננן ומזל טוב דרך אגב ועוד משהו בכיף היינו באים לת"א לעזור לכם אבל תאמין לי ואני מאמין בעצמי ואני מקווה שאם יהיה משהוא על אמת מה שנקרא שיהיו צריכים עוד כוחות יקראו לנו או לך מחכה לתתג......

Amitg

New member
שלא תבין לא נכון!!!

אני מת לבוא למסיבה אבל מצד שני בת"א אנחנו הצופים מחוייבים לצאת לכל האבטחות! ובקשר לרישיון... עוד לא נהגתי מאז הטסט! אין לי עוד ביטוח! ואגב... אני עכשיו צריך להיות חודשיים עם מלווה

ליאור 17

New member
עמית אתה מהחחננות שמחכים לסוף המלוו

מה אתה מהחננות שמחכים לסוף המלווהה ואין אף צופה שמחוייב לצאת לאירוע או ל אבטחה במיוחד לא שיש מסיבה אז אל תזיין לחי ת´מוח או שאל תבוא

Amitg

New member
אז תתפלא...

מתל אביב לא היה ייצוג במסיבה שהיתה בחופש הגדול רק בגלל שהיה לנו אבטחות! בת"א הצופים מחוייבים לצאת לאבטחות שלפעמים זה מעצבן ולפעמים זה נורא כיף

ליאור 17

New member
שטויות שטויות שטויות עמית

תעלה לפורום את מי שמחייב אותכם מחייב אני חוזר מחייב אותכם לצאת לאבטחות תעלה אותו מולןי בפורום אני אוצה הסבר סתמי

TAleader

New member
ליאור 17, תבין...

בניגוד לתחנות אחרות שאולי משוחררות מלצאת לאבטחות, אצלנו אסור לפספס אבטחה, ואנחנו חייבים להתאמץ להגיע לכל אבטחה (וזה הרבה, ואנחנו רק 9 איש!) בכל אופן, המסיבה תהיה טובה, ואפילו אם לא גדולה כל-כך, עדיין יהיה מיוחד בגלל כל האנשים שהתחברו בפורום ועכשיו נפגשים! :0) אני לצערי, הייתי מגיע למסיבה, אבל קצת חבל לי לוותר על הטיסה שלי לפולין ביום שני (עם הבי"ס...) תעשו חיים!

לכל צופי תל-אביב ...

בוא נתחיל בזה שחבל אם לא תיהו במסיבה ולדעתי זה שטויות במיץ עגבניות שלא נותנים לכם לבוא למה עם הייתם רוצים הייתם יוכלים לבקש להגיד תשמעו יש מסיבת צופים אז תתחשבו אז יאללה תגידו משהו חבל אתם מבינים ובמיוחד אחרי שכולם ניהו פה חברים מזה טובים בזכות הפורום הזה בתודה חיים טרמין חולון בת-ים אזור

fire girl102

New member
חיים, תבין

שבאמת אי אפשר ככה סתם לוותר ע האבטחות, באמת שצריכים אותנו שם וכפי שעומר אמר, אנחנו 9 איש, שזה ממש מעט אבל אין מה לעשות, ת"א היא עיר ענקית ויש בה יותר מידי אירועים שמצריכים אבטחות, ואנחנו מחויבים אליהן למה? כי ככה. בכל אופן, מחר אני צריכה לקבל תשובה לגבי המסיבה אם היא תתקיים אצלינו בתחנה או לא ונקווה לטוב.

DJ T REX

New member
כל הבעיה!!!!!

כל הבעיה מתחילה מזה שהמסיבה ביום שלישי!!!!!!!!!!!!!!! פשוט נעשה אותה ביום ראשון או שני!

ליאור 17

New member
ובכל זאת אין קשר 9 צוות לא 9 אין

אין רשות אפשרות ודרך כלששהי לחייב אותכם ותאמין לי אם יהיה משהו שיצתרכו אותכם יביאו גם אותנו תאמין לי שטויות ששטיות

ליאור 17

New member
עזוב חיים מי שרוצה יוצא נשמה

חייםם עזוב מילה אחת ונותנים להם לצאת כנראה הם לא מנסים מספיק אז לא צריך בחות תל אביב יותר תל אביב ל משנה גם ככה לא מכרים אותם חבל שהם לא רוצים להכיר ולהישתתף איתנו חהבל מאד

TAFD

New member
תגיד לי, מה הבעיה שלך ??????

מה זה הגישה הזאת ? למה אתה חושב שהצופים בת"א לא רוצים להשתתף ולפגוש את שאר הצופים ? מי אתה בדיוק חושב שאתה ? אני לא יודע איך זה אצלכם, אבל ת"א זאת עיר גדולה ויש בה המון אבטחות של המון אירועים, החל ממצעדי לפידים וטקסי אש של תנועות נוער כמו הצופים ובני עקיבא ועד אבטחת אירועים גדולים והופעות (אירועים של עשרות ומאות אלפי משתתפים בכיכר רבין פארק הירקון וכו´) בנוסף יש אבטחות בהיכל הספורט ביד אליהו שהן מיועדות רק (!!!) לצופים, ללא כבאים וזה מעין צ´ופר לצופים (אין לך מושג כמה משחקים של מכבי ת"א אני ראיתי) ועכשיו גם חזרו לאבטח משחקי כדורגל באצטדיון בלומפילד (כל הכבוד לוועד הכבאים על ההישג) אחרי שנים של הפסקה, אז אי אפשר להגיד שהצופים לא יבואו כי זה חלק מהתפקיד שלהם, הצופים נועדו לעזור לכבאים בכל הדברים שלהם ולא רק בשריפות ואירועים גדולים ולפי הנוהל לכל רכב כיבוי שיוצא לאבטחה צריכים להיות מוצמדים לפחות 2 צופים, אז יהיו 2 צופים, אף אחד לא מכריח את הצופים לצאת, זה פשוט חלק מהתפקיד שלהם (אף אחד גם לא מכריח אותם להתנדב בתחנה - זה הכל חבילה אחת גדולה וזה כולל את השריפות וגם את האבטחות, הכיפיות והפחות כיפיות). אז אל תגיד שהצופים בת"א לא רוצים להשתתף או לא מנסים, פשוט זה מחויבות שלהם לתחנה ואם זאת הגישה שלך, אז השאלה שעולה לי בראש היא מה בדיוק אתה עושה בתור מתנדב, בשביל מה צריך אותך בכלל ?

למעלה