תגידו.. אנשים..

• פותח הנושא guyp2
  • פורסם בתאריך

guyp2

New member
תגידו.. אנשים..

זה באמת שווה לכם כל זה..?? כל כך הרבה מאמצים, אנרגיות וזמן אתם מקדישים לזה וכל מה שיוצא לכם מזה, זה למצוא שקל בין הכורסאות? כמו ש-RainBird סיפר.. "• אני לא יכול לדבר בשם אחרים/ RainBird אבל אני כן, ולא השמיים לא התמלאו עננים פתאום והילה כחולה מטאלית לא עלתה על הידיים שלי כשאני מטיל את לחשי הריפוי ואין ניצוצות ופיצוצים הטבע מביא את המצב לדבר שאני רוצה שיקרה אם אני רוצה כסף אני מוצא בין הכורסא כסף ששכחתי מקיומו לפני שנתיים ואם אני רוצה ריפוי אני משתמש בצמחי מרפא שאכן יש להם יכולות רפואיות אבל מואצות על ידי הלחש שלי. ככה זה עובד אין ניצוצות אין עשן ומראות ואין זהב שנופל מהשמיים ארדן ...וששלושת הירחים ינחו את קסמיכם

ישראל22

New member
תראה...

רובנו לא משתמשים בכישוף כדי למצוא כסף או למטרות נחותות אלא למטרות גדולות. אני משקיע זמן, ריכוז ואנרגיה בכישוף כי בזה אני מתעסק גם אם למטרה של לעזור לאחרים ובין אם לעזור לעצמי(לרוב אני עוזר לאחרים). אני,ולדעתי רוב אנשי הפורום, משקיעים את הזמן כדי לפתח את הכישוף ואת הכוח המנטלי שלנו. אני מסכים עם RainBird,אין כאן פיצוצים, קרניים סגולות וסערות בשמיים כשאתה מטיל כישוף כי זה לא כמו שמראים בטלוויזיה ובתדמיות המטומטמות שנוצרו. אני רק יכול לומר שאם אתה מאמין בכישוף ואתה רוצה לפתח את זה ואת כוחך המנטלי שווה להשקיע זמן(תלוי מה אתה רוצה ולאיזו מטרת כישוף).

bogun

New member
שאלה יותר רצינית לכל "המכשפים"

תראו,אתם מתעסקים פה המון בדברים שלא הוחכו לעולם.כל ההוכחות שיש לכם זה סיפורים שאפשר(ועד איך) לערער על אמינותם. אני לא מתעניין בזה ולא מאמין בזה.אבל מה שהכי מעצבן זה שכששואלים אותכם האם זה באמת אמיתי והאם זה פועל,אז אתם לא עונים. אתם מוצאים מאה ואחת סיבות כדי לא לתת תשובה עניינית.למה?למה!? אני יודעה למה.כי אתם בפנים מבינים שזה שטויות,ומבינים שזה לא אמיתי אבל אתם מסווים את הכישלונות שלכם לעשות קסם בזה שכאילו זה "דורש הרבה זמן ואימון","לא הכל כל כך פשוט" וכו".. אולי אני טועה,אני לא יודעה עוד הרבה דברים.אבל במקום להסביר אתם מתחילים לשחק אותה כאלו זה יותר מידי מסובך ולא נבין..שזה שוב פעם מוכיך את מה שכתבתי קודם.

bogun

New member
ועוד

מה זה!?-"..ואם אני רוצה ריפוי אני משתמש בצמחי מרפא שאכן יש להם יכולות רפואיות אבל מואצות על ידי הלחש שלי." פחחחחחחחחחחח צמי מרפא?רוב התכשירים רפואיים שקיימים עכשיו מבוססים כך או כך על כל מיני צמחי מרפא. לגבי הלחש-גם אני לפעמים מרגיש שפחות כואב לי כשאני ממשיך ואומר לעצמי "לא כואב לי,לא כואב לי,לא כואב לי..." אתה מדבר שטויות.

SMOLANIT1

New member
תשובה לי אליך

"ישנם אנשים שלעולם לא יאמינו במה שאינם רואים. אחרים יראו ,משום שהם מאמינים." (משפט קטן שאומר הרבה)

bogun

New member
אוף נו..שוב מתחילים

נמאס כבר מהמשפטים ה"חכמים" שלכם.זה מראה עוד פעם עד כמה גדולה המבוכה שלכם כששואלים אותכם ישר ולעניין. מה,אולי מישהוא רוצה להפנות אותי למאמרים עכשיו!?..חחחחחחחחחחחח

תראה

אם אתה לא מאמין שיש דבר כזה, אז תשאר בדעה שלך, אני לא מתכוונת לשכנע אותך בכך שאני צודקת, לי יש סיבות משלי לאמונה, סיבות שאתה או כל מישהו אחר עשויים שלא להבין/לקבל, אף אחד לא מתכוון להתווכח איתך, אלה שמאמינים ימשיכו להאמין ואלה שלא מאמינים....

SMOLANIT1

New member
זה לא "משפטים חכמים"

מה שניסיתי להסביר לך, זה דבר אחד פשוט:הכל עניין של אמונה! אדם כמוך, ללא טיפה של אמונה לא יצליח לבצע שום כישוף. אין כאן שום מבוכה אלא תשובה ישירה, כישוף זה הרבה יותר מלהגיד הוקוס פוקוס ולצפות בכל רצונותיך מתגשמים, כישוף זו אמונה ודרך חיים.בכדי להצליח בכישוף אתה צריך המון השקעה, רצון ואמונה. אם אתה בא בגישה של הכל-שטויות-וכישוף-לא-קיים ,אתה תהפוך את זה למציאות שלך. אם אתה רוצה באמת ללמוד על כישוף, אתה חייב ראשית כל לשנות גישה ולהתחיל את השלב הראשון: להאמין ביכולת שלך. (ובאמת לא יזיק להתעניין קצת מסביב, אפילו במאמרים הידועים לשמצה)

baa

New member
מה זה יעזור?

ואם אני אגיד לך עכשיו שאני משוכנעת בקיומם של כשפים או כוחות שאנשים אחרים לא מודעים אליהם, אתה תאמין לי?! בניגוד למה שהכל פה כתבו, כל הכוחות שנקרו בדרכי לא היו תוצאה של מאמץ ארוך אלה פשוט חלק ממני. כפי שיכלתי להסתכל על קלף יכלתי גם לדעת מהו מבלי להסתכל עליו.. אני מדברת בלשון עבר משום שהחלק הקשה באמת הוא לחזור לתמימות שהייתה לי בתקופה הזאת (בה הייתי די קטנה), אם לי קשה לחזור לתמימות הזאת שניחנתי בי ואנשים עירערו אותה, כיצד אני אשיב לך את התמימות שיתכן שמעולם לא הייתה תמימה מספיק?! אין לי שום צורך לשכנע אותך אלא רק להשתתף בצערך העמוק אם לא ניחנת בתמימות כזאת בלי קשר לכשפים או כוחות...

L e s t a t

New member
תשובה יותר רצינית

>>"תראו,אתם מתעסקים פה המון בדברים שלא הוחכו לעולם. כל ההוכחות שיש לכם זה סיפורים שאפשר(ועד איך) לערער על אמינותם."<< מצוין! הסיפורים שמשמשים אותי ל"הוכחות" הם הסיפורים האישיים שלי, הנסיון וההוכחות שיש לי שמאגיה וכישוף פועלים הן סוביקטיביים ולכן אין לך בכלל מה לעשות איתן. >>"אני לא מתעניין בזה ולא מאמין בזה."<< אז מה אתה רוצה? >>"אבל מה שהכי מעצבן זה שכששואלים אותכם האם זה באמת אמיתי והאם זה פועל,אז אתם לא עונים. אתם מוצאים מאה ואחת סיבות כדי לא לתת תשובה עניינית.למה?למה!? אני יודעה למה.כי אתם בפנים מבינים שזה שטויות,ומבינים שזה לא אמיתי אבל אתם מסווים את הכישלונות שלכם לעשות קסם בזה שכאילו זה "דורש הרבה זמן ואימון","לא הכל כל כך פשוט" וכו".."<< בד"כ לא עונים בפורום הספיציפי הזה כי אם תביט קצת בארכיון הפורום אתה תראה שהשאלות האלה נשאלות בתדירות גבוהה מדי, כל עמוד כמעט מכיל שאלה "האם זה עובד ואמיתי?". כנראה שבהתחלה ממש ענו, אבל אז כל חמש דקות בא מישהו ושואל אותי. השאלה האהובה עליי היא "אז רגע, זה באמת פועל?", תחשוב שאתה תשאל אקרובט אם אקרובטיקה קיימת, מה נראה לך שהוא יענה לך? אם הוא יענה לך.. בקשר לכשלונות, אני לא חווה כשלונות מאגיים מאז לפני שנתיים לא היה לי הידע המספק ועשיתי המון שגיאות. אם אני נכשל אני בודק למה זה, אולי כשערכתי טקס פיקששתי איפשהו, המילים העלו את הקונוטציות הלא-נכונות בראש שלי, המטרה של הכישוף זה לא מה שרציתי באמת, הטבע רוצה ללמד אותי משהו וכו´. אתה לא יכול לצפות שכל זאטוט קטן שיבוא לפורום ויבקש כישוף פשוט יתנו לו אחד, הוא יטיל אותו וזה יעבוד... ראית פעם מישהו בא למאסטר קונג-פו ואומר "תשמע, תלמד אותי שניה את הטלת ההריגה של הדרקון השחור" ובאמת לומד את זה? אדם שאין לו את הבסיס בספורט לא יכול להתחיל לבצע תרגילים אקרובטיים ברמה גבוהה, נכון? אותו דבר בכישוף. קודם כל, צריך לאמן קצת את המיינד (Mind) ואז כשמרגישים מוכנים אחרי תקופה מסויימת של למידת הנושא אפשר להתחיל לנסות דברים. הרי לא חשבת שמדובר ב"טוב יאללה פשוט נרים איזו כוס יין ונאמר כמה מילים, נעשה תנועות בידיים ואני אהיה בריא", העסק יותר מסובך מזה. כישוף הוא דבר מורכב, שמתבסס בעיקר על השפעת מוח האדם על הסביבה. יש דוגמא שאני מאוד אוהב עם דמיון ואיך שהוא משפיע על החושים: תדמיין שאתה עומד מול המקרר. תפתח אותו. תרגיש את הקור שלו. תקח לימון. תריח אותו. קח סכין ופרוס אותו. תלקק אותו. מה זה עשה לך?
>>"במקום להסביר אתם מתחילים לשחק אותה כאלו זה יותר מידי מסובך ולא נבין.."<< ולמה שאני אסביר? למה כשיש ספרים שלמים העוסקים בנושא? אם אתה רוצה להבין יותר טוב את התחום האכן מסובך הזה אתה יותר ממוזמן לקרוא את הספרים "מאגיה בתיאוריה ופרקטיקה" מאת אליסטר קרואלי, "כוחו של התת-מודע" מאת ד"ר ג´וזף מרפי ועוד. יש במאמרים המלצות ספרים, אתה מוזמן לקרוא אם אתה רוצה. ואם לא, זה מובן..

L e s t a t

New member
ועוד

>>"צמי מרפא?רוב התכשירים רפואיים שקיימים עכשיו מבוססים כך או כך על כל מיני צמחי מרפא. לגבי הלחש-גם אני לפעמים מרגיש שפחות כואב לי כשאני ממשיך ואומר לעצמי "לא כואב לי,לא כואב לי,לא כואב לי..."<< נכון, אתה רק מוכיח את זה, אם רוב התרופות מבוססות על צמחי מרפא אני לא מבין מה אתה רוצה, אתה רק מוכיח את זה. ואם תבוא בגישה של "אתה מדבר שטויות ואני צודק" אז אל תצפה לדיון בוגר שישתתפו בו גם אנשים בוגרים ומביני עניין.

bogun

New member
ולסיכום

את הסיפורים שלכם אני לא מקיר,אבל שמעתי פה ממשיהוא שאמרתם שהוא מבין טוב בנושא(RAINBOY או משהו) וכל מה שהוא כתב זה שהוא מוצא מטבעות..זה מעורר רחמים ה"הוכחות" האלה שלכם. לגבי צמחי המרפא,אז אם לא הבנת אמרתי את זה בצחוק כדי לצחוק על מי שכתב את זה. תראה,את כל מה שכתבת לא עשה לי כלום.עשית מה שידעתי שתעשה וזה שוב מוכיח כי בגלל שאתם יודעים שזה שטויות אתם "מערפלים" את התשובות שלכם. אנשים,תתעוררו!הגעתם לפה בגלל התעניינות ראשונית ועכשיו אחרי שנים של "למידה" ו "חקר" אתם עדיין לא יכולים לעשות כלום.כן כן,תמשיכו לאשלות את עצמכם ש"עוד קצת" ,"צריך עוד טיפה אימון".. אני בטוח שאתם כבר לא כל כך מאמינים בזה,אבל בגלל שכבר נכנסתם לזה אז אתם מנסים להגן על השטויות האלה. בספורט כבר אחרי פרק זמן קצר אפשר לראות תוצאות אבל מה איתכם? אז יאללה אנשים,ביי ובהצלחה לכם בחיפוש המטבעות האבודים!

FireDragon

New member
למה אתה נדבק לתיאור אחד מסכן?

rainbird אמר שהוא מוצא כסף כשהוא צריך כסף, הוא משיג מה שהוא צריך בדרך לא קונוונציונלית.... הוא ניסה להגיד שהוא לא עושה מדיטציה ושם אצבע באוויר ויש הבזק ופתאום הוא מחזיק מזוודה מלאה מליון דולר.... RainBird ניסה להפיג את הסטריאוטיפ שיש לכישוף, לא להגיד שמציאת מטבעות זה הדבר היחיד שקורה.... נ.ב. ארדן, אם פירשתי לא נכון את מה שהתכוונת להגיד, אנא תקן...

מכשף8

New member
ולסיכום../images/Emo70.gif

אני מתחיל בכישוף חודש חודשיים עדיין לא ראיתי תוצאות אבל אני מאמין שאם עוד עבודה ותרגול אני יצליח אם לא בא לך להאמין אל תאמין ואנשים לא עונים ששואלים אותם אם זה פועל כי מין הסתם תקרא את השאלות והתשובות ואת כל מה שאנשים מדברים פה ותגיעה למסכנה ולתשובה! וכל הקטע שניתפסתה למה שהוא אמר זו קטנוניות רצינית ביותר חומר למחשבה

L e s t a t

New member
מצויין!

>>"תראה,את כל מה שכתבת לא עשה לי כלום.עשית מה שידעתי שתעשה וזה שוב מוכיח כי בגלל שאתם יודעים שזה שטויות אתם "מערפלים" את התשובות שלכם. אנשים,תתעוררו!הגעתם לפה בגלל התעניינות ראשונית ועכשיו אחרי שנים של "למידה" ו "חקר" אתם עדיין לא יכולים לעשות כלום."<< יופי, אני מצליח לעשות הרבה. >>"כן כן,תמשיכו לאשלות את עצמכם ש"עוד קצת" ,"צריך עוד טיפה אימון".. אני בטוח שאתם כבר לא כל כך מאמינים בזה,אבל בגלל שכבר נכנסתם לזה אז אתם מנסים להגן על השטויות האלה."<< מה אכפת לי ממה שאתה חושב? אני יודע מה אני עשיתי וכמה זה הצליח, חוץ מזה, זו זכותי המלאה להאמין במה שאני רוצה בלי שיטיפו לי.

למעלה