תגידו, אני היחידה?

your avi

New member
אני חושבת

שכאן מדובר לא על החשיבות של הספרים, אל העיניין שבו אתה קורא אותם. בחיים לא הייתי משמיטה אפילו פרט אחד קטן משום אחד מהספרים. אבל יש ספרים שאני פשוט קרואת בכיף ומתחשק לקרוא פעמיים ושלוש (או עשרים), ויש אחרים (השני לדוגמא) שפעם אחת פשוט מספיקה, ואי אפשר יותר. לדעתי.

רזושש

New member
לדעתיי:

מהטוב לפחות טוב גביע האש (בכי טוב) הנסיך חצוי הדם מסדר עוף החול האסיר מאזקאבן חדר הסודות אבן החכמים (הכי גרוע) זה ככה אצלי כי ב"אבן החכמים" זה יותר פרטים ופחות עלילה, זה יותר שנכיר את הארי מאשר עלילה מותחת.. הרביעי הכי טוב, בלי ספק.

נמ.. שלי-../images/Emo210.gif

4 6 3 5 ו-2 1 הוא אצלי במקום לא מוגדר

Fairywitch

New member
את לא היחידה../images/Emo99.gif זה תמיד היה

הספר האהוב עליי בסדרה, ותמיד יהיה

Fairywitch

New member
ואני אסביר (שוב):

הספר הכי מותח, הכי מצחיק (דובי, לוקהרט, גב' וויזלי), הכי מפתיע. וגם הסוף טוב
מה עוד צריך?

Fairywitch

New member
אה, וסדר ההעדפות שלי:

השני הרביעי והשישי (אהבתי באותה מידה) הראשון השלישי החמישי

אדם חדש

New member
האסיר מאזקבן.

בנוי טוב, עלילה טובה, תפנית מעניינת. ועומד בפני עצמו. אבל אני חייב לציין שגם השישי ממש טוב. יש התפתחות בכתיבה שלה וביחס של הארי. עד אמצע החמישי בערך הוא נגרר כזה ואין לו יותר מדי עמוד שדרה משלו. אני אוהב שבשישי הוא מחליט החלטות ופועל ועושה דברים.

רזושש

New member
אני דווקא

מאוד אהבתי את החמישי... הוא מותחח, וכיף ךקרוא אותו.. ויש קטעים מצחיקים (בבית משפחת וויזלי למשל).. ואני אהבתי אותו

keroit

New member
מה?!../images/Emo12.gif

איך אפשר לקרוא לספר בסדרת 'הארי פוטר' "ספר גרוע"?!
ואתם עוד קוראים לעצמכם אוהבי הארי פוטר
אני חייבת לציין, שאין ספר שהוא גרוע, יש ספר שהוא פחות טוב מהאחרים... טוב, אני אהיה מקורית וארשום את הסדר שלי: הנסיך חצוי הדם+גביע האש (אהבתי באותה המידה
) מסדר עוף החול חדר הסודות אבן החכמים האסיר סיריוס ז"ל (אל תטרחו לתקן אותי
)

G e o r g i a

New member
הרבה כמעט שונאים אותו משום מה.

אני ממש לא שונאת אותו, ואני נהנית לקרוא אותו, אבל הוא נמצא אצלי בכל זאת לא בין הראשונים. יש לי חברה שהוא האהוב עליה.

מה יא

New member
טוב, נו..../images/Emo205.gif../images/Emo211.gif

*הולכת עם הזרם* אין אצלי מקומות מוגדרים... הכי אהובים עליי הם אסיר מאזקבאן וגביע האש אחר כך אבן החכמים וקצת מאחוריו חדר הסודות ואחרון (אך בכל זאת די חביב) מסדר עוף החול את הנסיך חצוי הדם אני צריכה לקרוא עוד כמה פעמים כדי להחליט איפה הוא ממוקם.

אהמ אהמ:

1- חדר הסודות2- מסדר עוף החול3- האסיר מאזקבן4- גביע האש5- הנסיך חצוי הדם6- אבן החכמיםמי אמר שהוא חייב להיות מרכזי וחיוני לעלילה הכללית, אם הוא ספר שבנוי בצורה יפיפיה וגאונית, ומשלב בתוכו כל מה שספר איכותי אמור לכלול? פחד, הומור, מסתוריות, שנינות, תחכום! איפה נמצא את כל אלה? ב" הארי פוטר וחדר הסודות", למען השם! סוף פסוק.

למעלה